LOVE & SHARE: 78

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 11 dingen die je misschien niet wist over koffie!

? Caitlyn Jenner wordt gelukkig door de meeste mensen geaccepteerd en omarmd, Kris Jenner daarentegen krijgt het zwaar te verduren en ik vind dat stom. Waarom moeten mensen altijd naar beneden gehaald worden, ga je je daar beter door voelen? Ik heb op Instagram en Facebook plaatjes gezien met begeleidende teksten als “When Caitlyn Jenner looks better than Kris Jenner” en ik snap dat niet. Ik denk dat het heel lastig is als de persoon waar je 25 jaar mee samen bent geweest, ineens van geslacht verandert. Natuurlijk accepteer je het, maar makkelijk hoeft het niet meteen te zijn. Waarom moet je diegene dan ook nog eens naar beneden halen? I don’t get it. En ik ben niet de enige, mijn Blogger-BFF Garance Doré denkt er precies hetzelfde over.

? Make-up en mijn huid zijn niet altijd een match made in heaven, ik reageer heel snel op producten, als in.. ik krijg acné. De producten uit dit artikel voor mensen met een ‘acne prone skin’ klinken dan ook heel interessant.

? 10 TV-series die je moet binge-watchen en de tijd die het je zal kosten om alle afleveringen te kijken.

? De hipster heeft zijn beste tijd wel gehad… volgens dit artikel is er een nieuw soort mensen opgestaan, de ‘Yuccie’. Interessant en ik zie inderdaad wel wat er bedoeld wordt.

? Test: raad de celebrity aan de hand van één oog! Ik had er maar twee goed. De eerste en nog eentje die ik nu natuurlijk niet ga vertellen want dan weten jullie wie het is, maar als je hem of haar ziet weet je wel welke ik bedoelde…

? 12 dingen die alleen over-thinkers begrijpen.. ik denk niet dat ik een over-thinker ben eigenlijk, na het lezen van dit artikel in ieder geval niet meer. Jij wel?

? Quiz: Welk TV-personage ben jij? Ik ben Olivia Pope van Scandal (She’s not bossy, she’s the boss — Olivia is perfectly defined by these words. She is an incredible, beautiful, and strong woman. She’s here and she’s not going anywhere. She’s a leader and she always knows what to do, even when she’s facing a critical situation)

? Quiz: Ben jij meer een Taylor of een Selena? Ik ben meer een Taylor.. Maar ik denk dat het een close call was, want een aantal antwoorden die ik gaf waren toch écht meer Selena.

Quiz: Sorry ik kan het echt niet helpen, nog een quiz… deze keer een quiz van Refinery29, welke zomervakantie zou jij moeten kiezen? Deze quiz zegt dat ik naar Santorini moet gaan. Klinkt best verleidelijk eigenlijk…

Happy Saturday(night!)

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Ilse
  juni 13, 2015 / 18:01

  Wat heerlijk veel quizzen dit keer! :)
  Ik had ook maar twee ogen goed, waarschijnlijk hadden wij dezelfde.
  Mijn tv-karakter is Daenerys Targaryen.
  Ik ben ook Taylor Swift! :)
  En ik zou op vakantie moeten naar Santorini!

 2. juni 13, 2015 / 18:06

  Jaaah, hoe meer quizjes, hoe beter! Ik had ook twee personen goed, maar ik moet toegeven dat ik sommigen ook gewoon niet kende, dan wordt het lastig ;) Mijn favo tv karakter is blijkbaar Cristina Yang (Grey’s Anatomy), ik ben meer Selena dan Taylor en ik kan het beste afreizen naar San Francisco :)

 3. juni 13, 2015 / 19:21

  Leuk, die quizjes! Sowieso vind ik deze rubriek erg leuk, scheelt weer een hoop werk om leuke dingen op te zoeken uit het doolhof van artikelen.

 4. juni 13, 2015 / 19:26

  Dit vind ik altijd erg leuke artikelen! Die quizjes doe ik ook graag ,haha :)

 5. juni 13, 2015 / 20:15

  De quizjes vind ik altijd erg leuk! Ik zou op vakantie moeten gaan naar Dublin, hmm, niet meteen een plek aar ik zelf naartoe zou gaan.

 6. Roos
  juni 13, 2015 / 20:37

  Which summer vacation are you? San Francisco! Laat ik daar nu net maandag naartoe vliegen :) Goede keuze!

 7. juni 13, 2015 / 21:32

  Ik vind de quizzen altijd erg leuk!! En meestal kom ik op het zelfde uit als jou haha net zoals deze keer Santorini!

 8. juni 13, 2015 / 22:27

  Dat artikel over die serieus, heerlijk! Ik hou van House.. ik ben van plan om die binnenkort weer eens helemaal te gaan kijken :-)!

 9. juni 14, 2015 / 11:06

  Die koffieweetjes ga ik meteen eens lezen. En dat van die must-see series ook, benieuwd hoeveel tijd ’t precies kost :-)

 10. Maaike
  juni 14, 2015 / 12:55

  Het is niet welk personage je bent maar welke je favoriet is…..

 11. juni 15, 2015 / 17:50

  Dat artikel over series is zo leuk! Ik heb er maar een gezien hiervan (Sherlock!!) maar de rest klinkt ook goed :D En yesss, love quizen! Ik had ook maar twee ogen goed, ik heb zo’n idee dat we dezelfde hebben (hoe kan ik de ogen van de man met de mooiste ogen ever niet herkennen he). Ik ben ook meer Taylor en ik zou naar Dublin moeten!