LOVE & SHARE: 77

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Refinery29 fotografeert vrouwen met en zonder make-up (onder andere Lo Bosworth).

? 41% van de hardlopers heeft na het lopen zin in seks… Waarschijnlijk niet na een marathon, maar goed ;-)

? 31x dat celebrities ‘vrouw zijn’ perfect omschreven.

? Er is een nieuwe Naked Palette (en fans worden gek!)

? 10 dingen die je alleen op het vliegveld doet.

? De oprichter van MySpace is tegenwoordig wereldreiziger en maakt hele mooie foto’s.

? 10 bijzondere feitjes over hardlopen die je zullen verbazen.

? Haha dit vond ik een grappig artikel, vijf dingen die health-journalisten anders aanpakken, ik ben natuurlijk maar ‘gewoon een blogger’ maar daarnaast doe ik ook de Metro Fit & Healthpagina dus ik vind dat ik dit artikel best op mezelf mag betrekken ;-). Het klopte best wel een beetje trouwens.

? Quiz: Ben jij meer een Christina of een Britney? Mijn elfjarige zelf zou dit afschuwelijk hebben gevonden, maar volgens deze quiz ben ik toch echt een Christina. Waarschijnlijk omdat ik Oreo’s verkoos boven Cheetos (Britney is een groot Cheetos fan, dat weet ik omdat ik op elfjarige leeftijd groot Britney fan was, maar nu heb ik dus wel trek in Cheetos…).

? Quiz: Ben jij wel echt een twintiger? Thank God, ik ben het nog steeds volgens deze quiz.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Heleen
  juni 6, 2015 / 17:04

  Niet zoveel interessants deze week? :P

 2. Manon
  juni 6, 2015 / 17:40

  Haha ik zie een leeg artikel met alleen maar hartjes. Teken dat we van de zon moeten gaan genieten denk ik ;-)

 3. juni 6, 2015 / 18:02

  Oeps, haha, alleen maar hartjes. :-)

 4. juni 6, 2015 / 18:09

  Haha, lekker leeg hoofd deze week door de zon? Perfect! Leuk gedaan haha.

 5. juni 6, 2015 / 18:37

  Ik dacht even dat het aan mijn laptop lag, maar de rest ziet dus ook alleen maar hartjes :P

 6. juni 6, 2015 / 19:18

  Haha ik dacht dat het ook aan mij lag!

 7. juni 6, 2015 / 19:35

  Hahaha arme Annemerel, vergeten linkjes er in te zetten!

 8. juni 6, 2015 / 21:01

  Ik dacht dat het aan mijn pc ligt maar gelukkig zie ik aan de reacties dat dit niet zo is.. Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete artikelen :-)!

 9. juni 6, 2015 / 22:41

  Hihi dacht ook dat het aan mijn telefoon lag!

 10. Ilse
  juni 7, 2015 / 01:57

  Ik dacht even; ligt het nu aan het feit dat het laat is maar het ligt niet aan mij dus.

 11. juni 7, 2015 / 09:44

  Haha oeps, er valt denk ik niets te sharen deze week ;)