LOVE & SHARE: 72

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Victoria’s Secret kondigde afgelopen dinsdag 10 nieuwe Angels aan (waaronder onze Romée!!!!!!) bekijk hier de 10 nieuwe Angels.

? Into The Gloss deed een ‘TopShelfie’ met YouTube make-up goeroe Lisa Eldridge!

? Derek Shepard moments… niet kijken als je niet bij bent met Grey’s Anatomy en geen spoilers wil! Ik ben zelf ergens in seizoen 6 gestrand, maar lees wel regelmatig spoilers, gewoon omdat ik daar zin in heb.

? 8 redenen waarom het goed voor je is om wat tijd in je eentje te spenderen. Ben ik het helemaal mee eens. I love me-time!

? Waarschijnlijk heb je deze al lang gezien, de time-lapse van New York van 1500 tot nu, ik had hem nog niet gezien en ben zeer onder de indruk.

? Mijn favoriete blogger, Garance Doré, werd gisteren 40 en schreef een brief aan haar 20-jaar jongere zelf.

? 20 manieren om te planken.

? 5 tips om een geduldiger persoon te worden.

? Quiz: Laat je relatiestatus gokken aan de hand van een aantal suffe vragen… Hij klopte bij mij wel, TOTALLY SINGLE! De omschrijving die er bij stond is ook precies zoals ik er over denk: “You’re on your own right now, but that’s OK. You don’t need someone else to be happy, even if you’d like to find someone special”

? Quiz: Hoeveel videoclips herken jij uit deze screenshots? Ik herkende 16 van de 26.. vooral de periode 2001-2007 wist ik aardig te beantwoorden. Oh die goede oude tijden dat ik nog videoclips keek op MTV.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. mei 2, 2015 / 17:42

  Mh ik kreeg ‘dating but not seriously’. Dat klopt niet helemaal ;) a.s. dinsdag 5 jaar samen waarvan we er 4 samenwonen. Vrij serieus dus ;)

 2. mei 2, 2015 / 17:44

  Wauw, die timelapse is heel vet!! En ik had ook totally single maar ben al 4 jaar samen met mijn vriend hahaha… wat zegt dat over mij?!

 3. mei 2, 2015 / 17:52

  Deze posts vind ik altijd heel leuk! Meestal heb ik eigenlijk nog geen een van de links die je post gezien, dus dan heb ik weer lekker wat te lezen of bekijken.

  Die timelapse van New York, wauw! Heel erg gaaf en mooi.

 4. Yvette
  mei 2, 2015 / 18:41

  Kom net terug uit New York dus die time laps was wel gaaf om te zien en ook bijzonder vanuit welk standpunt het is gemaakt.

 5. mei 2, 2015 / 18:47

  Hmm ik single? Haha niet echt, maar goed ik koos wel de banaan en nutella <3. En ik had 12 uit de 26 pfoeh wel lastig hoor

 6. mei 2, 2015 / 19:36

  Haha ik zou getrouwd zijn (heb al wel 4,5 jaar een relatie) en ik heb ook 16 goed!

 7. Ilse
  mei 2, 2015 / 19:39

  Ik hou van me-time, heerlijk om alleen te zijn en dingen te doen die ik leuk vind en dat niemand er dan last van heeft.
  You got: Dating but Not Seriously, hmm niet echt. Moeilijke keuze trouwens.. Nutella of pindakaas..
  17 van de 26 goed, komt bij mij ook door MTV.

 8. Suuz
  mei 2, 2015 / 20:05

  Wooow de time-lapse van New York van 1500 tot nu! echt bizar!

 9. Suuz
  mei 2, 2015 / 20:08

  hahahaa en precies dezelfde uitkomst als jij!

  You got: Totally Single
  You’re on your own right now, but that’s OK. You don’t need someone else to be happy, even if you’d like to find someone special.

  En dat klopt ook!!!!!!!

 10. mei 2, 2015 / 20:27

  Oei die quiz heeft het bij mij helemaal niet aan het rechte eind: “you’re dating but not seriously” terwijl ik vandaag zes jaar samen ben met mijn vriend, haha.

 11. mei 2, 2015 / 23:35

  Leuke dingen weer! Mijn status klopte ook.. Blij en bezet!!

 12. Elien
  mei 3, 2015 / 00:27

  Ik had ook Totally single.
  Maaaaaaarrrr… Ik ben getrouwd. ;-).

 13. mei 3, 2015 / 08:54

  Ah, die brief van Garance Doré is zo bijzonder om te lezen nu ik deze week 20 geworden ben! Ben benieuwd hoe ik er over denk als ik 40 word, wauw. Die Derek Shepherd moments, you broke my heart :’))) En ook ik kreeg totally single. Damn right!!

 14. mei 3, 2015 / 09:05

  Haha, “Dating but Not Seriously”. Klopt! En inderdaad een indrukwekkende timlapse :)

 15. Elvira
  mei 3, 2015 / 14:27

  Mooie brief van Garance Dore.

  Enne oops, nu heb ik echt een half uur alleen maar buzzfeed quizzes gemaakt :’)