SNAPSHOT DIARY: 1/5

 photo Recently Updated31.jpg

 photo Recently Updated31.jpg

Wakker worden in een puinhoop, dat gebeurt tegenwoordig vaker dan wakker worden in een netjes en opgeruimd huis. Gelukkig is mijn studio niet zo groot en is opruimen zo gefixt (alles in een hoek, iets ervoor zetten, klaar!).

Bananenpancakes met een handje havermout om ze iets steviger te maken!

 photo Recently Updated31.jpg

S.Oliver stuurde me een topje op om te bedanken voor de samenwerking die we eerder dit jaar hadden. Ik moet nog even kijken wat ik van dit soort shirtjes vind.. Voor het strand misschien?

Het is mei! Tijd vliegt! Ik schrijf een blog over mei, mijn favoriete maand! Daar hoort natuurlijk ook een leuke foto bij.

 photo Recently Updated31.jpg

Schrijven, schrijven… In bed.

En tussendoor planken we en maken we foto’s want dat leidt af van de ‘pijn’ die ik tijdens het planken heb. Er is echt maar één buikspieroefening die ik doe en dat is planken. Het is gewoon zo makkelijk en het kan altijd tussendoor. Je ziet me altijd in de ‘standaard plank’ maar ik doe ook side-planks en andere variaties op de plank.

 photo Recently Updated31.jpg

Duckface-dag.

Verder met mijn Friday Favourites, onder het genot van een kopje thee.

 photo Recently Updated31.jpg

Ik stel een playlist samen voor #werunamsterdam, hij is op dit moment precies één nummer te lang maar ik kan niet beslissen welke ik er uit moet knikkeren. Je kunt zeggen, dan doe je toch een nummer meer… maar ik heb soms bijzondere trekjes, mijn playlists moeten altijd een mooi aantal nummers hebben. 25 in dit geval.

New shoessss! Ik kan er helaas niet op rennen (het is de Flyknit 3), maar voor onder spijkerbroek zijn ze hartstikke leuk.

 photo Recently Updated31.jpg

Ik heb een paar nieuwe Free’s nodig, op Sarenza hebben ze de nieuwe Free 5.0’s in mijn maat, maar nog slechts twee paar! Shit, nu wachten op mijn code voor deze maand (ik mag iedere maand een paar schoenen uitzoeken van Sarenza, I know… lucky me, maar ik deel ook heus wel hoor! Afgelopen maanden heb ik ook schoenen aan mijn vader, mijn zusje, mijn broertje en Marloes gegeven!).

Een heel interessante lunch. Ik had gewoon niets meer in huis, op wat zalm, één ei en een paar rijstwafels na. De avocado die ik nog had bleek bij het opensnijden volledig verrot (helemaal bruin en hij stonk!).

 photo Recently Updated31.jpg

Rond half drie rij ik naar mijn ouders en wat gebeurt er… ik sta vast achter een PostNL busje, die natuurlijk op meerdere punten in de straat pakketjes moet afleveren. Ik wil achteruit, maar er staat iemand achter me. Geduld is een schone zaak Annemerel.

Ik hou van mijn zwarte pieten sokken.Ik bedoel, mijn Nike compressiekousen. Ze schijnen niet zo goed als de Herzog compressiekousen te zijn, maar ik heb het idee dat ze wel steun bieden aan mij. En ze staan gewoon cool, toch?

 photo Recently Updated31.jpg

Zeker in combinatie met al die andere kleurtjes, haha!

Ik ga voor een rondje hardlopen met mijn zusje, maar ehhhhhh dat ging niet zo goed, maar dat zal ze jullie zelf morgen wel vertellen denk ik.

 photo Recently Updated31.jpg

Mijn grootste hobby als ik met mijn zusje loop? Foto’s van haar maken terwijl ze rent. Waarom heb ik zelf nou nooit zo iemand die altijd foto’s van mij maakt tijdens het rennen?

Ik moet het doen met selfies.

 photo Recently Updated31.jpg

Deze puist is no-joke.

Ohhhhh ja hoor het ‘ik wil weg virus’ is terug. Na twee weken Nederland. Sneller dan ik aanvankelijk dacht. Ik heb niets geboekt trouwens.

 photo Recently Updated31.jpg

Ik eet bij mijn ouders, die morgen (vandaag dus) wel weg gaan. Ze gaan een weekje naar het Gardameer. Waarom ga jij niet mee Annemerel? Nou ja mijn ouders willen lekker samen (ik probeer niet al te teleurgesteld te klinken want ik weet dat ik geen recht van spreken heb met mijn 100.000 reisjes per jaar).

Eindelijk écht lekkere aardbeien (of kwam dat door de slagroom die ik er bij at).

 photo Recently Updated31.jpg

Ik zit nog steeds in mijn hardloopkleding en het is inmiddels half negen. Jup.

Onderweg naar huis moet ik tanken, zo cool, vanaf 4 mei zit er bij ‘mijn’ tankstation (op anderhalve kilometer van mijn huis) een Starbucks.

De rest van de avond keek ik de nieuwste Vampire Diaries aflevering (OMG!!!!!!!!! wie heeft hem gezien?) en las ik een boek (The Longest Ride van Nicholas Sparks, film draait nu in de bios!) en nog voor twaalf uur was ik zo moe dat ik spontaan in slaap viel met mijn iPad op mijn hoofd. Granny life.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. mei 2, 2015 / 12:29

  Lekker om even fotootjes te kijken. Die shirtjes zijn leuk, maar inderdaad, misschien meer voor op het strand. Nu heb ik ook niet zo strak buikje als jij, dus mij zul je er niet mee zien. Maar man, wat ben ik blij dat de zon vandaag nog schijnt. Morgen is het weer drama las ik!

 2. mei 2, 2015 / 12:39

  Heerlijk dat de aardbeien eindelijk weer de smaak krijgen die ze horen te hebben :) verslavend lekker en gezond!

 3. mei 2, 2015 / 12:47

  Oeeeh ik ben benieuwd naar dat boek! Enne, ik vind je kleding hartstikke leuk. Maar zoals ik al zei op Instagram, je moet je onderbenen ook bruin laten worden! haha.

 4. mei 2, 2015 / 12:51

  Wat een heerlijke dag! Je hardloopoutfit is echt leuk zeg. Ik heb echt zin om nieuwe hardloop/sportkleding te kopen, want ik heb serieus te weinig. Zo fijn dat de aardbeien weer in de winkel liggen <3

 5. mei 2, 2015 / 13:03

  Wat heb jij toch een heerlijke studio! Heel mooi licht en mooie keuken! En plots ook weer zin om te gaan rennen, thanks ;)!

 6. mei 2, 2015 / 13:15

  Iedere keer als ik jou zie planken denk ik, dat moet ik ook eens doen…..

 7. Elvira
  mei 2, 2015 / 13:18

  Ik zag dat seizoen 5 van vampire diaries eindelijk op netflix staat dus als ik volgende week mijn deadline af heb, ga ik eindelijk weer eens aan vampire diaries beginnen!!!!

 8. mei 2, 2015 / 13:27

  Ben benieuwd was je van het boek vind! Leuke dag weer! De plank hou ik er tegenwoordig ook in. (goede reminder dit!)

 9. mei 2, 2015 / 14:14

  Oh een Starbucks dichtbij huis!!

  Felle kleuren staan je goed. Leuke snaps weer.

 10. mei 2, 2015 / 14:19

  Ja ja ja de nieuwe Vampire Diaries!!! Ik moest keihard lachen om het begin, en aan het einde zat ik inderdaad op het puntje van m’n stoel. Gekkigheid! Planken is ook mijn favoriete buikspieroefening, ik doe het meerdere keren per dag even random tussendoor, haha. Heerlijke snapshot diary weer!

 11. mei 2, 2015 / 14:45

  Ik plank ook altijd, omdat het altijd even tussendoor kan! Het shirtje van S. Oliver is leuk!

 12. mei 2, 2015 / 15:14

  Wat een gave foto’s <3

 13. mei 2, 2015 / 15:36

  Wat een leuk dagje! Ik moet ook meer gaan planken..

 14. mei 2, 2015 / 15:37

  Pancaaaaakes! Vind ’t zalig hoe die met de juiste ingredienten in een gezond voedingspatroon passen, lekker.

 15. Ilse
  mei 2, 2015 / 16:05

  Aaah, pancakes en aardbeien! <3
  Ik wil ook wel elke maand schoenen bestellen, denk alleen dat mijn ouders er minder blij van worden. ;)

 16. mei 2, 2015 / 16:06

  Fijn om lekker fotootjes te kijken. Vind het altijd leuk om te zien hoe jouw dagen eruit zien.

  En tjonge, wat ben ik nog steeds jaloers op je studio! Het is zo mooi! :)

 17. tessa
  mei 2, 2015 / 17:20

  Ahhhh ik weet wat je bedoeld! Wil zo graag eventjes weg uit Nederland dat ik heel spontaan weekendje Londen heb geboekt haha

 18. mei 2, 2015 / 17:51

  Mmmm, die aardbeien!! En die compressie kousen zijn inderdaad veel leuker dan die van Herzog, veel te saai!!

 19. mei 2, 2015 / 23:40

  Wauw iedere maand een paar schoenen uit mogen kiezen! Leuk!! Je hardloopoutfit is lekker vrolijk, staat je goed! Ik ben weer benieuwd naar je zusjes blogje!

 20. Sara
  mei 3, 2015 / 08:31

  Leuk om te zien! Ik ben gisteren voor het eerst in jaren gaan hardlopen, wil het gaan opbouwen. Ik vind het altijd inspirerend om te lezen/zien hoeveel jij rent. En vampirediaries.. Zo leuk! Ik heb het pas recentelijk ontdekt (nadat de laatste pll aflevering online kwam) en had vorige week de laatste aflevering van seizoen 4 gekeken. Toen kwam deze week seizoen 5 alweer online! Heerlijk! Al is het minder goed voor mijn superlange to do list!

 21. Mandy
  mei 3, 2015 / 14:09

  Wauw nu ben ik verschrikkelijk benieuwd wel tankstation dat is, ik kan me er meerdere bedenken namelijk!
  En die kleurtjes met lopen! <3

 22. mei 3, 2015 / 15:10

  Wat een prachtige week had je! Ook qua weer. Zalig om je zo te zien genieten van het leven.

 23. mei 3, 2015 / 20:28

  Heerlijke foto van jou in je hardloopkleding, rennen in een kort broekje lijkt me eigenlijk nog wel ultieme vrijheid. Hoe zit het eigenlijk met je tan lines van die compressiesokken? Lijkt me toch niet ideaal…

 24. Chloe
  mei 4, 2015 / 15:46

  Wat leuk van die starbucks! Is ook bij mij in de buurt dan. Welk tankstation is dat?

  Ik heb trouwens Herzog sokken en die zijn inderdaad echt fijn (hebben ze ook in het roze hoor!)