LOVE & SHARE: 71

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Wist je dat een co-piloot nooit hetzelfde eten krijgt als de piloot? Als één van de maaltijden niet goed is, kan altijd de ander het nog overnemen. Meer van dit soort feitjes op Manify.

? Een interessant verhaal van Gijsbregt over hoe de sneaker het straatbeeld overnam.

? Onlangs werd ik door Find My Musthave geïnterviewd over mijn eigen musthavens.

? Goed nieuws, als je plots in een regenbui belandt en je kapsel volledig naar de knoppen is, houd dan in je achterhoofd dat de ‘rainy day look’ op dit moment een trend is.

? 31 tips om je vanavond beter te laten slapen!

? Hartverscheurende documentaire van Vice over Afrikaanse migranten die hun leven op het spel zetten voor vrijheid. Wanneer het hen niet lukt in Europa aan wal te gaan en zij ‘gered’ worden door de Libische kustwacht, worden ze in speciale gevangenissen gezet. Het is een bizarre situatie. De documentaire bestaat uit drie delen van ongeveer 10 minuten per stuk.

? Slaap is het nieuwe wondermedicijn (wist ik al lang, ik HOU van slaap)

? Ik wil alweer op wintersport… het spijt me. Vijf weken is te lang. 6 redenen waarom je nu nog een tripje moet boeken…

? Quiz: welk nummer zou jij dit weekend op repeat moeten draaien? Ik kreeg Elle King – Catch Us If You Can, toevallig heb ik dat nummer net in mijn Spotify playlist gezet en hij is best lekker!

? Quiz: welke popzangeres zou jouw BFF moeten zijn? Ik kreeg Katy Perry!

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. april 25, 2015 / 17:33

  Ik kreeg Miley Cyrus.. Opmerkelijk, volgens mij hebben we namelijk echt niks gemeen, de omschrijving klopte ook van geen kanten :P Die Manify feitjes zijn leuk!

 2. april 25, 2015 / 17:35

  Aaah, die feitjes van Manify zijn leuk!

 3. april 25, 2015 / 18:18

  Geweldig want ik geloof ook dat Rihanna en ik een heel goed team zullen zijn ;-)

  Manify is leuk!

 4. april 25, 2015 / 18:23

  I love the quizzes!

 5. Ilse
  april 26, 2015 / 01:28

  Leuke artikelen weer en leuk om te lezen over jouw musthaves. ;)
  “Night Riders” by Major Lazer is blijkbaar mijn song dit weekend!
  En Miley Cyrus is mijn BFF.

 6. april 26, 2015 / 08:57

  Dit vind ik altijd zo’n leuk artikel!