LOVE & SHARE: 69

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Tafeletiquette in het moderne tijdperk volgens Vogue. Om in je oren te knopen en nooit meer te vergeten.

? Ok, hier kan ik wat van leren… How to win at dating? Door de enige echte Self-help-hipster!

? 3 tips om lekker te lunchen in Londen, allemaal goedgekeurd door zowel Marloes als door mij!

? Volgens dit artikel ben je negentig seconden verwijderd van een relaxter hoofd.

? Ken je Humans of New York? Op deze Facebookpagina vind je foto’s en verhalen van ‘echte New Yorkers’. Ik hou van die pagina. Afgelopen week werd er een foto van een jong meisje geplaatst dat vertelde dat ze zich soms schaamt voor haar naam, Beyoncé. Het verhaal van het meisje was dit keer niet het meest boeiende van het verhaal, de comments wel. Kijk maar!

? Mindfulness is goed voor je relatie, op deze drie manieren bevordert mindfulness de relatie met je partner.

? 8 gedachten die iedere hardloper heeft tijdens de eerste keer hardlopen in de lente.

? Haha ok, zo gaan de Kardashian-Jenners dus naar de kerk met Pasen… Kendall’s crop-top vind ik een wel heel bijzondere kledingkeus voor een kerkdienst, maar ach.. ik probeerde ooit ook een kathedraal in Italië in te komen in een minirokje.. al was ik toen wel pas twaalf en was het hartje zomer en was ik een toerist (ik kwam niet binnen overigens!).

? Quiz: Op welke leeftijd beleef jij je piek? Ik beleef mijn piek als ik in de vijftig ben.. Ik heb dus nog even iets om me op voor te bereiden en om naar uit te zien, haha!

Quiz: Welke Salvatore-broer (The Vampire Diaries) zou jij moeten daten? Ik zou voor Stefan moeten gaan!

Delen:

11 Reacties

 1. april 11, 2015 / 17:10

  Yeah I got Damon! Daar zou ik zelf ook voor kiezen haha :P Leuke quiz :)

 2. april 11, 2015 / 17:19

  Stefan… Ja nee doe mij toch maar Damon hoor. In ieder geval in de serie, in real life zou ik misschien toch eerder voor de Stefans van de wereld gaan, maar toch haha! Leuke artikels dit keer! :D

 3. april 11, 2015 / 17:21

  Humans of New York is mooi inderdaad. Shit, ik piek in de dertig. Damned, ik heb nog maar 3 jaar en dan is mijn piek al voorbij???

 4. april 11, 2015 / 17:31

  Ik ook voor Stefan! En ik piek pas in mijn forties. okeeee!

 5. april 11, 2015 / 17:39

  Hahah die comments zijn inderdaad vrij hilarisch. Ben ik toch blij met mijn hele normale naam :).

 6. april 11, 2015 / 18:01

  Ik had de foto’s al ergens anders gezien, maar zeer apart ja die Kardashians..
  En ik piek in de veertig haha, nog even te gaan dus.

 7. april 11, 2015 / 19:02

  Ik wil Stefan helemaal niet hahaha. Alhoewel, tegenwoordig is ‘ie ook bad-ass.

 8. april 11, 2015 / 19:08

  Haha, wat een leuke dingen weer. De Kardashian-Jenner clan gaat inderdaad best wel ehm…bijzonder gekleed naar de kerk. Ik vind sommigen inderdaad een beetje ongepast, maar een deel ziet er ook prima uit :)

  Die tafel etiquette van Vogue is erg leuk. Ik krijg Stefan uit de test, yaaay! Ik zou sowieso wel voor Stefan kiezen, haha.

 9. Ilse
  april 11, 2015 / 23:37

  Die 8 gedachten zijn erg herkenbaar, haha.
  Mijn piek is tijdens mijn 20ste, ben benieuwd. ;)
  Mijn salvator-brother is Damon, ik had niet anders verwacht!

 10. april 12, 2015 / 08:16

  Leuke artikelen en testen haha! Ik zou ook met Stefan moeten daten, maar als ik eerlijk ben vind ik Damon leuker :)

 11. april 12, 2015 / 11:18

  De Kardashians die naar de kerk gaan, altijd leuk om even te kijken wat ze aan hebben. Mason vind ik nog steeds zo een leuk kind.