SNAPSHOT DIARY: 10/4

 photo Collages37.jpg


 photo Desktop587.jpg

Ugghhhh het is zo vroeg, kwart voor vijf. WHY WHY?! Oh ja, omdat ik om kwart voor zes de deur uit moet voor een interview in Monaco.

Geen tijd voor bananenpannenkoeken, dan maar een paar eieren in de pan.

 photo Desktop587.jpg

On my way to Schiphol…

Waar we wachten, wachten en nog meer wachten met koffie. We vliegen pas om half tien, maar verzamelen al om zeven uur op Schiphol. Ietwat aan de vroege kant. Uiteindelijk wachten we vier uur, want ons vliegtuig heeft ook nog eens anderhalf uur vertraging. Gelukkig heb ik mijn MacBook bij me en kan ik ondertussen wat werk doen.

 photo Desktop587.jpg

Ooooh en dit sapje is ook heel goed te doen. Er zit onder andere meloen, ananas, munt en limoen in. Heel lekker!

Eindelijk in het vliegtuig.

 photo Desktop587.jpg

Tijdens de vlucht maak ik lijstjes met onderwerpen voor mijn boek. Het liefst zou ik me de komende twee maanden volledig op mijn boek vestigen en al het andere laten vallen, ik wil zo graag dat boek maken, NU. Maar er moet ook geld verdiend worden ;-). En Metro, DutchCowboys en mijn blog vind ik ook wel leuk hoor ;-).

Mooi uitzicht boven de Alpen. Maar na het ongeluk van een paar weken geleden geeft dit toch wel een dubbel gevoel.

 photo Desktop587.jpg

Annemerel had honger. Heel erg honger. En ging dus voor een chocoladekoekje op het vliegveld.

In het hotel verwissel ik mijn jeans snel voor een jurkje. Het is niet alleen rokjesdag in Nederland, in Monaco is het ook heerlijk weer.

 photo Desktop587.jpg

Deze salade ziet er hartstikke lekker uit, maar schijn bedriegt. Ik heb alleen de tomaat en de avocado op.

Selfie op één van de mooiste plekjes van Monaco met uitzicht op het paleis en op de haven en de heuvels van Monaco waar de stad tegenop gebouwd is.

 photo Desktop587.jpg

Jup, deze foto is iets te donker. Tegenlicht hè.

Oh ohhhhhhhhhhh…… Hierover vanmiddag meer. Maar ja, when in Monte Carlo….

 photo Desktop587.jpg

Het zwembad is niet verwarmd. Ik herhaal het zwembad is NIET verwarmd. Daar kom ik pas achter als ik in mijn bikini klaar sta om er in te duiken. Omdat ik vind dat ik toch heel even het water in moet, zet ik mijn kiezen op elkaar en zwem ik twee baantjes.

Vervolgens ren ik terug naar mijn kamer.

 photo Desktop587.jpg

Want het is nu dus tijd voor het interview…

In Hotel Hermitage, tijdens mijn eerste persreis in 2012 sliep ik in dit hotel. Google het hotel, bekijk de prijzen op Booking.com en besef dat ik voor mijn leven verpest ben. Dit hotel is zeg maar echt de Real Deal.

 photo Desktop587.jpg

Ik bedoel……..

 photo Desktop587.jpg

Voordat ik naar de suite mag om het interview af te nemen, drinken we een glaasje in de bar. Het liefst neem ik een glas wijn, een fles wijn! Ik ben namelijk ontzettend zenuwachtig. Maar dat is natuurlijk niet echt professioneel, dus hou ik het bij een frambozensapje van Alain Milliat.

WC-selfie.

 photo Desktop587.jpg

Oooooh jongens ik kan wel overgeven. Ik moet naar het toilet. Ik wíl niet meer. Waarom heb ik hier ooit JA op gezegd?!  Zit je dan met je goede gedrag te wachten op de gang….. En het erge is, toen ik een paar weken geleden voor het interview gevraagd werd dacht ik nog “oooooh leuk, maar zo boeiend is het nou ook weer niet…..”

Het liefst zou ik jullie nu al zo veel over het interview willen vertellen. Wie het was, waarvoor het was, alles…. Maar ik heb dus getekend dat ik NIETS zeg tot week 23. WEEK 23!!!! Het is nu pas week 15 ofzo? Dit is ZO moeilijk. Het viel namelijk uiteindelijk ALLES mee en ik was na het interview volledig in extase omdat het zo leuk was en zo goed ging. Ik heb een hele leuke selfie, mag ik nog niet delen. Ik heb hele leuke behind the scenes foto’s, mag ik nog niet delen. Ik heb hele leuke quotes, mag ik nog niet delen. DAMN. Week 23, dat is de eerste week van juni. Dan ben ik al drie weken 26… DAMN. To be continued dus….

 photo Desktop587.jpg

Nog helemaal high van het interview schuif ik aan tafel in het hotel, we beginnen met een voorgerechtje met gerookte zalm en gaan vervolgens door met runderlende. Maar tegen de tijd dat de runderlende komt, ben ik al lang weer vergeten dat ik een snapshot diary maak.

We sluiten de dag af met een virgin Mojito, even geen alcohol, want morgenochtend vroeg moet er gelopen worden en het is inmiddels alweer twaalf uur geweest. Ik kan niet twee dingen tegelijk, én een kater én moe, dat werkt niet samen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

34 Reacties

 1. april 12, 2015 / 12:06

  Hahah jeetje, je houdt ons wel in spanning zeg! Met je interview (het wie, wat, waarvoor) maar ook met de inhoud van je tasje!!

 2. Yamina
  april 12, 2015 / 12:11

  Je maakt me nieuwsgierig! Maar wat een voorrecht dat je 24 uur in Monaco mocht zijn voor interview.

 3. april 12, 2015 / 12:22

  Oh man, ik ben benieuwd! Vooral omdat het zo ontzettend leuk was. Nouja, nog maar even geduld dan..

 4. april 12, 2015 / 12:22

  Ben heel benieuwd naar je interview en oke, ook naar je celine tas! :D Mooie investering.

 5. april 12, 2015 / 12:24

  Ahh deze snapshot diary is niet geschrikt voor nieuwsgierige aagjes zoals ik!
  Afgelopen jaar zat ik ook in Monaco, na het zien van deze foto’s krijg ik toch wel heimwee!

 6. april 12, 2015 / 12:24

  Oh, dit soort dingen maken me zo nieuwsgierig haha! Maar oh, dat hotel! Ik snap heel goed dat je voor de rest van je leven verpest bent hahaha.

 7. Asha
  april 12, 2015 / 12:25

  Klinkt als een superleuke dag in Monaco! Ben benieuwd naar het interview.
  P.S: volgens mij is op een van de foto’s al te zien wat er in het tasje zat, of niet? :)

  • Annemerel
   Auteur
   april 12, 2015 / 12:47

   Haha ja, was ook niet echt de bedoeling dat het geheim zou blijven ofzo (staat ook al op mijn Instagram), maar het verhaal over de tas volgt vanmiddag.

 8. april 12, 2015 / 12:35

  Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de persoon die je hebt hebt geïnterviewd. Ik wacht met spanning af tot begin juni. X

 9. april 12, 2015 / 12:37

  Ohhh ik ben zo benieuwd naar het interview!!

 10. april 12, 2015 / 12:52

  Wat spannend wie je hebt geïnterviewd. Ik ben nu wel heel erg benieuwd, maar ja… geduld dus. Die salade ziet er inderdaad goddelijk uit, dus super jammer dat het niet lekker was :(

 11. Brenda
  april 12, 2015 / 13:02

  Zoooo benieuwd naar je tas!

 12. april 12, 2015 / 13:33

  Ik ben zoooo benieuwd met wie en waarvoor je het interview had. IN MONACO, HALLO!!!

 13. april 12, 2015 / 13:40

  Wat ziet dat er heerlijk uit!
  Ik ben nu wel ontzettend benieuwd naar je interview zeg.
  Liefs Lonneke

 14. Elvira
  april 12, 2015 / 13:46

  Ik ben nu wel heeeel nieuwsgierig wie je geïnterviewd hebt hoor!

 15. april 12, 2015 / 14:05

  Haha ik ben echt benieuwd naar het interview! En wat ziet Monaco er super uit zeg, staat vanaf NU op mijn travel-lijstje…

 16. april 12, 2015 / 14:22

  Oh Celine. What’s in hour bag?!

  En dat meloen, ananas en munt sapje klinkt erg goed. Mooi Monaco!!

 17. Ilse
  april 12, 2015 / 14:29

  Yes, ik dacht al dat er een snapshot-diary zou komen! :)
  Die sapjes van schiphol zijn fijn en wat is Monaco prachtig zeg!
  Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar het interview alleen week 23 duurt nog zoo lang..

 18. april 12, 2015 / 14:38

  Aaah ik ben nu ook super benieuwd naar het interview, haha! Ik vind je combinatie jurkje / Adidas sneakers trouwens echt heel tof! :D

 19. april 12, 2015 / 14:42

  Ouch, zo vroeg! Maar ’t was wel weer met een goeie reden eh :-) Heerlijk!

 20. april 12, 2015 / 16:00

  Oeeh nu ben ik wel super benieuwd wie je hebt geïnterviewd! En lekker joh, even op en neer naar Monaco!

 21. april 12, 2015 / 16:37

  Nu ben ik dus gelijk gegrepen door het… to be continued… ik wil nu ook weten hoe en wat… tja, dat wordt weer een nieuwe blog volgen op Bloglovin hahahaha… niet zo’n grote straf hoor!

 22. Lana
  april 12, 2015 / 17:05

  Ik en benieuwd wie je geïnterviewd hebt! Super leuk jurkje heb je trouwens aan!

 23. april 12, 2015 / 17:28

  Leuke foto’s! Je maakt me nu wel héél erg nieuwsgierig naar het interview! Superstars onder een jurkje vind ik zó leuk staan , wauw <3

 24. april 12, 2015 / 17:40

  Ik ben wel heel benieuwd naar het interview hoor! Het weer was daar in ieder geval ook lekker

 25. Nadia
  april 12, 2015 / 21:09

  Nou, je maakt ons wel erg nieuwsgierig!

 26. Femke
  april 12, 2015 / 21:56

  Ooooh, ik ben nu zo benieuwd naar het interview en die foto’s hihi :-)! Leuke diary weer!!

 27. april 12, 2015 / 22:02

  Ik ben heeeel erg benieuwd wie het geweest is…. Prachtige plaatjes heb je verder wel gemaakt in Monaco, want wow dat hotel!

 28. Sarah
  april 13, 2015 / 00:42

  Anna van Vogue :-) Voor minder word jij toch niet zenuwachtig, Annemerel :-)?

 29. april 13, 2015 / 07:39

  Leuke foto’s weer, echt super datje in Monaco bent geweest :)

 30. april 13, 2015 / 08:29

  Lekker hoor dat je even in Monaco geweest bent! Ben heel benieuwd waarvoor haha

 31. Desiré
  april 13, 2015 / 11:11

  Je maakt me nieuwsgierig Annemerel! haha! ik ben benieuwd :) maar alvast yay voor jou :)

 32. Laura
  april 13, 2015 / 13:58

  Oeeeh, ik hoop stiekem dat het iets met tennis te maken heeft ofzo.. Aangezien het toernooi van Monte-Carlo bijna begint. Misschien iemand die gesponserd wordt door Nike.. De link tussen Annemerel en tennis maak ik niet snel, maar de link tussen Nike en Annemerel natuurlijk wel.

 33. april 13, 2015 / 21:05

  Oh wat spannend! Ik ben erg benieuwd!