LOVE & SHARE: 59

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 10 gedachten die mentaal sterke mensen voorkomen.

? Mijn liefde voor Garance werd deze week nog groter toen ze schreef over de kunst van het leven.

? Wow! Dit ga ik snel proberen… zo maak je snel en makkelijk mooie GIF’jes.

? Kom je lastig in slaap? Deze tip zou je binnen enkele ogenblikken in slaap moeten helpen. Ik ga het vanavond proberen!

? 13 handige iPhone tips voor reizigers!

? Interessant stuk over het feit dat er geen ‘after’ foto’s zijn na gewichtsverlies/sporten. Vooral deze zin “But the problem is that we don’t get to live our lives in our after photo. Unlike a photo, we are not fixed objects. We are always changing.” is erg raak.

? 23 dingen die lange meiden nooit zullen zeggen, hahaha! Ik ben niet zó lang (1.77m), maar een aantal waren zeer herkenbaar.

? Quiz: Ben jij een Anna of een Elsa?! Ik ben een Anna (what’s in a name?!)

? Quiz: Welke celeb-stoner zou jouw BFF moeten zijn? Rihanna zou mijn soulmate moeten zijn… dus.

? Quiz: In welke stad zou jij moeten wonen?! Volgens deze quiz zou ik naar Zürich moeten verhuizen. Wow, die had ik niet aan zien komen. Kwam vast doordat ik zei dat ik sneeuw wel leuk vond en dat die witte bergen me wel aanstonden..

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Jacquelien
  januari 31, 2015 / 17:18

  We kunnen samen naar Zwitserland! :)

 2. januari 31, 2015 / 17:29

  Leuke linkjes weer. Samen met Rihanna eentje draaien? LOL.

  Ik vind het eerste artikel ook erg handig.

 3. januari 31, 2015 / 17:30

  Leuk! Vooral het artikel van Garance zet je aan het denken. Denk dat, wat je zelf ook zegt in je vorige artikel, dat een ideaal leven vooral gepaard gaat met een gelukkig leven. Als je gelukkig bent, dat is het allerbest en mooiste wat je kan krijgen :)

 4. januari 31, 2015 / 17:48

  Ik had Elsa, mijn BFF moet Snoop zijn (hahaha) en ik moet naar Praag. Ik blijf toch liever hier! Doe wel een keer een citytrip, haha.
  En die before en after foto’s inderdaad! Goed om te laten zien hoeveel eraf is, maar je gaat niet als een after-foto door het leven!

 5. januari 31, 2015 / 17:48

  Hahaha ik vind de laatste quiz echt leuk, bij mij kwam Tokyo uit de test :)

 6. januari 31, 2015 / 17:54

  Leukkleukleuk! Ik denk dat ik best een mental strong person ben, maar dat is een eeuwig proces dat niet stilstaat. Natuurlijk voel ik me ook af en toe rot en moet ik dan die silver lining zoeken. Gelukkig duren die rotmomenten steeds korter en weet ik dat geluk in mezelf zit. Ik hoop dat je beter kunt slapen! Heb gelukkig sinds mijn slaaptherapie een stuk betere slaap :) En wat een prachtige blog over de kunst van het leven <3 durfden meer mensen maar zo uniek te zijn!

 7. januari 31, 2015 / 18:31

  Dat stukje over lange mensen kun je ook gemakkelijk maken voor kleine mensen. Ik moet altijd achterin zitten, broeken en mouwen zijn altijd te lang en lange mensen moeten kussen is ook niet handig ;)

  • Anna
   januari 31, 2015 / 19:12

   Ja… er zit alleen wel een verschil in als je achterin moet zitten en je benen klem zitten of gewoon altijd achterin moet zitten. Een te lange broek of te lang shirt kan je altijd nog innemen, een te klein shirt moeilijk “vergroten”. Hakken aandoen en huppakee een paar centimeter groter. Altijd krom gaan lopen is geen optie

 8. Anniek
  februari 1, 2015 / 09:04

  Die 10 gedachten zijn erg waar! Kon ik ze nu maar uit mijn hoofd krijgen. ;)
  Ik heb vannacht die slaap tip geprobeerd… Hielp helaas voor geen meter :( Ik denk dat het een beetje hetzelfde idee is als focussen op je ademhaling om rustig te worden: als je daar gevoelig voor bent zal het helpen.

 9. februari 1, 2015 / 11:51

  Oh dat ding om GIF’jes te maken ga ik ook asap proberen!

 10. Elvira
  februari 1, 2015 / 14:29

  Die 10 denkfouten in het artikel over mentale sterkheid, dit is al heel lang bekend en wordt gebruikt in het toepassen van cognitieve gedragstherapie (en vast ook wel andere therapie). Volgens mij komt dat oorspronkelijk van Beck, die theorieën heeft ontwikkeld over het ontstaan en aanpakken van een depressie (oa. die 10 denkfouten veroorzaken een depressie e/o houden het in stand). Ik ken deze denkfouten dus alleen in relatie tot al dan niet depressief zijn/worden, maar leuk dat het dus ook anders geïnterpreteerd wordt tot al dan niet mentaal sterk zijn…

 11. Ilse
  februari 1, 2015 / 21:35

  Haha, die dingen over lange mensen is heel erg herkenbaar -ik ben 1.84-!
  Ik ben meer een Elsa en Miley Cyprus is mijn weed-bff.
  Santiago is de stad waar ik heen moet

 12. februari 1, 2015 / 22:03

  Ik moet als Elsa in Maui gaan wonen :P

 13. Suzanne
  februari 1, 2015 / 22:09

  hahaha oh wat erg die lange mensen ‘niet-quotes’. Ik ben zelf 1.85 (smokkel altijd door te zeggen dat ik 1.83 ben, want ja, die 2 centimeter maken dan echt het verschil…). Ik herken ze (soms helaas!) allemaal. Vooral wanneer mensen blijkbaar altijd even de neiging hebben om je eraan te herinneren dat je toch écht best wel heel lang bent. Goh, je meent het?!