LOVE & SHARE: #146

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Voor alle Formule 1 fans (die al keken toen Jos nog reed in plaats van zijn zoon Max) heeft mijn broertje een scriptie (blog) geschreven.

❤ 15 boeken die Reese Witherspoon met haar productiehuis wil verfilmen (of heeft verfilmd). De eerste twee boeken uit het rijtje heb ik gelezen en kan niet wachten om die in de bioscoop te zien. Het derde boek heb ik al gedownload via iTunes en wil ik binnenkort ook lezen.

❤ Inspirerend verhaal, Ultraloper met zicht-problemen heeft een nieuw loopmaatje, zijn vijftienjaar oude zoon met autisme. 

❤ Dit heb ik nodig als ik weer eens een oorlogswond op mijn gezicht gecreëerd heb en het bloeden niet wil stoppen. Deze plant based gel zorgt ervoor dat het bloeden binnen enkele seconden stopt.

❤ Kate Middleton werd afgelopen week 35, Grazia zette 35 redenen op een rij waarom ze van de hertogin houden.

❤ 23 herkenbare dingen als je ZARA-verslaafd bent.

❤ 14 gedachten die iedere hardloper heeft tijdens een ijskoude run.

❤ Garance’s blog over haar detox herinnerde me eraan waarom Garancedore.com mijn favoriete blog OOIT is.

❤ Quiz: Hoe verhoudt logica tot emotie zich bij jou? Ik ben 42% emotie en 58% logica. Een excellente balans zegt Buzzfeed. Well thank you.

❤ Quiz: Hoeveel procent resting bitch face heb jij? Ik 42%. Ik heb blijkbaar de magische kracht om mijn gezicht precies zo te laten staan zoals ik dat wil. Buzzfeed is wel heel complimenteus deze week.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. januari 14, 2017 / 22:10

    Ik had grappig genoeg 50/50 bij die emotie en logica test!

  2. Ilse
    januari 15, 2017 / 00:08

    Die van hardlopen in de kou komt bekend voor. En ik heb ook de perfecte balans.