LOVE & SHARE: 144

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Deze woorden werden volgens Vogue in 2016 te veel gebruikt op internet.

❤ De mooiste Drone Foto’s van 2016.

❤ De 25 mooiste foto’s van New York City op Instagram. Beetje inspiratie voor de marathonreis in 2017 kan geen kwaad. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

❤ 16 dingen die altijd tussen Kerst en Oud & Nieuw gebeuren… Nummer 1,2, 7, 12, 14 en eh… 16 ZEER ZEKER.

 10 films die je moet zien in 2017. 2, 4, 6, 8… YES PLEASE!

❤ De 10 populairste artikelen van Vogue.com van 2016.

 3 mind games die je door verschrikkelijke lange duurlopen helpen.

❤ De 10 populairste hardloopverhalen van Runner’s World van het afgelopen jaar.

❤ Quiz: Deze quiz raadt hoe dronken jij vanavond gaat worden. Ik word zo dronken dat ik in de gevangenis beland. Ben het eerlijk gezegd niet echt van plan.. moet eerlijk bekennen dat ik helemaal geen plannen heb. Ik ben de Grinch van New Years. 

❤ Quiz: Deze quiz raadt hoe lang jij bent als je hakken draagt. Ik ben 5’11 volgens de quiz. Zelf ben ik tussen de 5’9 en 5’10, dus ik denk dat ik 5’11 ben met kleine hakjes ;-). Zitten ze er niet heel ver naast dus.

Hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben! X

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Jolien
  december 31, 2016 / 17:30

  Er ontbreken twee linkjes (de 4e en 5e)!

 2. Ilse
  januari 1, 2017 / 12:51

  Ik beland ook in de gevangenis, haha.
  Jammer dat 2 linkjes niet werken.