LOVE & SHARE: 139

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Jongetje van negen loopt een halve marathon. Nadat hij eerst zijn ouders en huisarts heeft overgehaald. Bi-zar, toen ik negen was deed ik heel andere dagen :’).

❤ 11 eigenschappen en gewoonten van mensen die door iedereen aardig gevonden worden.

❤ Deze work-outs moet je doen om een PR op de halve marathon te lopen. Morgen loop ik mijn vierde halve marathon dit jaar en ik ga net als in Disney absoluut niet voor een PR. Dat komt hopelijk weer in maart, als ik de CPC loop.

❤ Gebruiken we met zijn alleen het woord ‘love’ te veel en te snel?

❤ Kunnen jullie je nog herinneren dat er afgelopen zomer drie vrouwen in een week tijd tijdens het hardlopen vermoord werden in de US? Met ouders van twee van de drie meisjes ging Runner’s World onlangs in gesprek.

❤ Deze maaltijdsoepen maak je binnen dertig minuten en zijn helemaal hardloper-proof.

❤ Wat draag je juist wel en wat draag je absoluut niet tijdens een sollicitatiegesprek.  Vogue vertelt.

❤ Gigi’s haar tijdens de AMA’s afgelopen zondag wil ik ook. Hoe je het maakt vertelt het verhaal alleen niet.

❤ Quiz: Hoe awkard ben jij? Ik had 21 van de 62 punten, best wel een beetje awkward dus, maar ik had het erger verwacht.

❤ Quiz: Deze Buzzfeed Quiz raadt jouw relatiestatus. Bij mij klopte het antwoord (al een tijdje single)

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    november 26, 2016 / 20:19

    Blijkbaar heb ik niet zulke akward momenten! En ik ben blijkbaar single maar dat is niet zo, haha.