LOVE & SHARE: #13

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 2014 is het jaar dat Anna Wintour ontdekt heeft hoe ze moet lachen (en dat direct veelvuldig in de praktijk brengt). Hier het bewijs!

? Hoe zou het eruit zien als de Olympische Winterspelen in Manhattan zouden worden gehouden? Super gave visuals.

? Dit zijn geen leuke foto’s, 28 foto’s gemaakt tijdens de rellen in Oekraïne. Ik krijg hier kippenvel van en daar is niets positiefs aan.

? Leukere artikelen. Harry Styles was bijna te laat om zijn BRIT Award op te halen met zijn bandleden van One Direction. Reden, hij moest even een zenuwenplasje doen. Toen de rest van One Direction al op het podium stond, kwam Harry aan sprinten. Fans van Harry zijn met de foto aan de slag gegaan en hebben grappige memes gecreëerd.

? Quiz: Welke Spice Girl ben jij? Ik ben Posh Spice volgens deze quiz. Ik zeg PRIMA, geef mij David maar! En die vier kinderen en die kledingkast en dat kledinglabel en… Kan dat allemaal binnen vijftien jaar? Merci bien.

? Zeven manieren om je op de belangrijkste relatie van je leven te focussen, jezelf.

? 6 easy-peasy moves voor een strak en sexy kontje.

? Seth en Blair zijn getrouwd (Adam Brody (The OC) en Leighton Meester (Gossip Girl), voor de minder serie-verslaafden onder ons), de volgende acht dingen zouden zeker gebeuren wanneer dit ‘écht’ zou gebeuren. “Seth will briefly consider leaving Blair for Ryan when he learns of Ryan’s new Batman/Gotham connection—but ultimately decide to stay with Blair.” hahahahaa.

? Deze week ontdekte ik dankzij collega Danique de winkel Anna + Nina. Fashionscene ging deze week gewapend met camera naar de winkel en maakte een reportage over wat er op dit moment in de winkel ligt. Ik wil alles, jij ook?

? Nog een leuke quiz: welk lettertype ben jij? Ik ben Futura. Niet mijn favoriete font, maar het kan er mee door.

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. februari 22, 2014 / 17:13

  Je hebt weer veel leuke artikelen op een rijtje gezet!

 2. februari 22, 2014 / 18:03

  Die testjes zijn echt het hoogtepunt van mijn zondagmiddag, ook al komen er altijd stomme dingen uit haha.

 3. februari 22, 2014 / 18:13

  Neeeee ik ben Times New Roman!! Haha. Anna Wintour blijf ik een apart figuur vinden, mag ik wel zeggen toch?

 4. februari 22, 2014 / 18:50

  Ah leuk! Ga zeker een aantal lezen ervan. :-) X

 5. februari 22, 2014 / 19:03

  Haha die tests vind ik altijd leuk om te doen! Ik ben Mel B en als lettertype Courier, ook niet echt mijn favoriete font!

 6. februari 22, 2014 / 19:33

  Ik ben times new roman. Ook niet mijn favoriete front. Maar ik ben wel sexy and classic haha

 7. februari 22, 2014 / 19:42

  Wat is Anna Wintour prachtig zonder die zonnebril en mét glimlach zeg, wow! En ik ben Garamond, yay, Garamond is mooi :) Al is de beschrijving niet zo gezellig hahaha.

  • februari 22, 2014 / 19:52

   Garamond is mijn favoriete font (gebruik ik ook voor blog!)

 8. Claudia
  februari 22, 2014 / 20:24

  Haaa, Baby Spice en Helvetica! Helvetica :’)

 9. februari 22, 2014 / 20:35

  Hahaha, a super twee handwriting font that nobody’s handwriting actually resembles.. Ik weet nu niet of ik daar zo blij mee moet zijn ;)

 10. februari 22, 2014 / 21:12

  Heerlijk, die quizjes! Ik ben het Garamond lettertype en Scary spice :)

 11. februari 22, 2014 / 21:24

  Haha, ik ben Helvetica en Scary Spice! Kan ik mee leven haha.

 12. februari 22, 2014 / 23:14

  Schaatsen door de straten van Manhattan zou wel heel erg gaaf zijn!

 13. februari 23, 2014 / 00:19

  lumos! ha, vreemd lettertype, maar voor de beschrijving ‘you’re pure magic’ wil ik ‘m wel :D
  xo, cheyenne

 14. ilse
  februari 23, 2014 / 12:54

  Zitten weer toffe linkjes tussen, mijn lettertype is Lumos! ^^

 15. februari 23, 2014 / 17:20

  Wauw, die winkel van Anna + Nina, die ik nog niet kende, is echt heel erg mooi! Om verliefd op te worden! <3
  Hahaha, ik ben Lumos (nooit van gehoord) met als commentaar 'you're sheer magic' :)

 16. maart 17, 2014 / 04:20

  Irrespective of what exactly many may well believe, world of tanks triche
  is well known across numerous nations all over the world.

  world of tanks hack tool ’s been around for many generations
  and possesses a very important that means inside the day-to-day
  lives of numerous. It could be risk-free to be able to think of which world of tanks hack will likely be all-around for
  some time and still have a huge have an effect on your life
  of numerous individuals.

  my web page world of tanks hack for facebook