LOVE & SHARE: 129

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Ik word zo vaak gevraagd wat nu het ultieme sporthorloge is. Een review zijn jullie me nog altijd verschuldigd. In de tussentijd mogen jullie dit artikel van Runner’s World lezen.

❤ Ken je alle hardlooptermen al uit je hoofd?

❤ Het schijnt dat de populariteit van de Pumpkin Spice Latte binnenkort verleden tijd is. Het nieuwe ‘it’ drankje is bananenmelk koffie. Klinkt eh.. interessant. Maar of ik hier mijn PSL voor inruil?

❤ 50 handige tips voor backpackers in de wildernis. Ik hoef jullie niets te vertellen, heb zelf geen backpackreis in de wildernis gepland, maar dit is wel handig en ik hou van infographics.

❤ Je kunt vanaf deze week een commentaarfilter op Instagram gebruiken. Op deze manier kun je bepaalde woorden of emoticons filteren op je account. Dit kon al met business profielen (wat ik heb), maar nu is het ook voor anderen mogelijk. Best wel handig als je Taylor Swift heet.. ik heb vooralsnog niet echt terugkerend vervelend commentaar. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk.

❤ Dingen die je niet wist over de Bridget Jones films. Zoals.. het gevecht tussen Colin en Hugh in de eerste film was geen choreografie, totaal improvisatie. Hebben jullie de nieuwe film trouwens al gezien? Ik ga dinsdag!

❤ 4 fouten die je in je volgende hardloopwedstrijd niet meer gaat maken. Ik heb vooral problemen met het eerste punt. Ik weet dat ik een veel betere wedstrijd loop als ik rustig begin, maar toch wil ik iedere keer weer te snel omdat ik bang ben dat ik dan uiteindelijk niet mijn doel haal. Vertrouwen op mijn eigen kunnen is niet mijn sterkste punt.

❤ Quiz: Hoe basic ben jij in de herfst? Ik ben niet echt heel erg basic volgens deze quiz. Maar dat heeft denk ik vooral te maken met het feit dat hier in Nederland dingen als pumpkin picking en pumpkin carving niet echt groot zijn.

❤ Quiz: Hoe irritant ben jij op social media? Ik ben moderately annoying. Komt waarschijnlijk doordat ik dagelijks post.. maar als ik niet post is het ook niet goed, dus deze quiz slaat eigenlijk nergens op.

❤ Quiz: Ben jij een Betch? Ik ben een semi-betch. Waarschijnlijk mede omdat ik hem vrij bescheiden heb ingevuld omdat ik bang was een full-on Betch te zijn. En dat klonk om de een of andere reden toch niet helemaal goed ;-).

Fijne zaterdagavond allemaal!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  september 17, 2016 / 23:36

  Die quizzen blijven zo leuk!

 2. september 18, 2016 / 09:05

  Leuk om te lezen!

 3. september 18, 2016 / 11:47

  Bananenmelk koffie klinkt goed! Heeft Starbucks het nog niet in haar assortiment?

 4. Desiré
  september 20, 2016 / 11:56

  Ik heb Bridget Jones’s Baby gisteren gezien; was echt heel leuk! Veel plezier alvast ;)

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2016 / 16:22

   Ahhh wat leuk ik ga vanavond!!!