SUNDAY TALK: YouTube Round-up #10

 photo Recently Updated253.jpg

Hola! Ik ben weer terug van 48 uur Ibiza. Ontzettend leuke dingen gedaan en me ontzettend ‘alive’ gevoeld (vooral op de boot!), maar ook ontzettend ellendig. Dat laatste vooral tijdens de terugvlucht en daarna, verstopte holtes en vliegen is niet de ultieme combinatie. Gooi daar een migraine bovenop en je begrijpt waarschijnlijk dat ik me weleens beter gevoeld heb. Maar goed, geen excuus om niet de leukste YouTube video’s voor jullie te selecteren. Met een cocktail van Ibuprofen, paracetamol en een migrainepil is het bekijken van YouTube video’s príma te doen. Oh en neusspray helpt ook ;-). Zitten jullie er klaar voor?


Mijn favoriete YouTube item van Vogue! 73 Questions. Dit keer was het Simone Biles die 73 vragen op haar kreeg afgevuurd. Benieuwd hoe goud smaakt, kijk dan vooral even deze video.


Fun fact: Ik heb nooit een film met Renée Zellweger gezien waarin ze geen Bridget Jones speelt. Ook heb ik haar nooit in een interview horen spreken (ze deed een paar jaar geen films en interviews met Amerikaanse celebs zie ik eigenlijk pas sinds YouTube) dus dit was de eerste keer dat ik Renée zonder haar Britse accent hoorde spreken. Moet eerlijk bekennen dat ik net het gevoel had dat ik keek naar Bridget met een Amerikaans accent. Those legs though…


Ik heb een nieuwe verslaving, de korte monologen van James Corden.


The Bold & The Lyrical, written by Beyoncé met Meg Ryan, Adam Scott en James Corden. Een soap met alleen maar lyrics van Beyoncé. Scherp.


Toen ik deze video bekeek kreeg ik de volgende video als aanbeveling, een soap opera met Julianne Moore en John Stamos, dit keer geen teksten van Beyoncé, maar van Taylor Swift. Classic. Waarom heb ik deze niet eerder gezien?


Ellen shopte afgelopen week met niemand minder dan Michelle Obama bij CVS. Kunnen Barack en Michelle niet gewoon nog vier jaar in het Witte Huis blijven zitten en deze hele verkiezingsstrijd gewoon vergeten?


Terwijl Renée Zellweger promotie deed voor Bridget Jones bij Jimmy Fallon, ging Patrick Dempsey op bezoek bij Jimmy’s collega Jimmy Kimmel. Patrick is zo’n voorbeeld van een man die met de jaren alleen maar beter wordt. Althans… dat vind ik. Alhoewel… 10 jaar geleden was ‘ie ook zéér aantrekkelijk.


Vorige week won Stan Wawrinka de finale van de US Open, maar kan hij ook van Jimmy Fallon winnen tijdens een potje tennis op de Wii?!?!!! Toen ik deze video zag wilde ik meteen op de Wii gaan spelen, totdat ik er achter kwam dat ik zelf helemaal geen Nintendo Wii heb. Oeps.

Hoop dat jullie allemaal een fijne zondag hebben!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    september 18, 2016 / 19:22

    Niet mijn video’s maar ieder zijn eigen smaak!