LOVE & SHARE: 114

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Fitness trends zijn niet alleen iets van de laatste tijd. Huffington Post maakte deze video met 100 jaar fitness trends. Wat is jouw favoriet?

Dit zijn alle iPhones tot nu toe op een rijtje. Ik heb er zelf ook al een aantal gehad. Ik begon met de iPhone 3, kreeg daarna de iPhone 4, de iPhone 5 en nu dus de iPhone 6. Heel benieuwd met welke telefoon ik eind september loop. Gebruik jij een iPhone, welke gebruik je nu, heb je gebruikt?

❤ Staat het MET Gala volgend jaar op je agenda (zou zomaar kunnen, toch?), Casey Neistat heeft vijf tips voor je verzameld voor Vogue.

❤ Dit moet je zeker doen als je op reis bent aan de Côte D’Azur.

❤ Gebruiken we over tien, twintig jaar, allemaal deze anti-rimpel methode?

❤ Ik heb het al vaker gezegd, trainen voor een marathon zorgt er niet automatisch voor dat je afvalt. In tegendeel, als je niet uitkijkt kom je hartstikke aan. Goed artikel van Runner’s World.

❤ Note to self: waarom je heuvels nodig hebt in je training.

7 bobbeltjes en pukkeltjes die je beter niet uit kunt proberen te knijpen. (moraal van dit verhaal is volgens mij dat je gewoon helemaal nergens aan moet zitten!)

Quiz: Hoe slecht was jouw high school/middelbare school periode? Ik kreeg ‘You peaked in high school’. God, ik hoop het niet. Maar ik denk dat mijn middelbare school periode zo verschrikkelijk nog niet was.

Quiz: Raad jij het nummer van populaire popnummers aan de hand van een anagram (en een hint), ik had zeven van de negen vragen goed, moet zeggen dat de hints wel heel erg fijn waren.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    mei 14, 2016 / 19:51

    Mijn middelbare school viel nog wel mee.
    En goed artikel van runners world.

  2. mei 15, 2016 / 07:23

    Ik wist maar één nummer bij die laatste quiz. Ik vond het best moeilijk,al die moderne nummers. Ik ben niet helemaal meer mee, vrees ik. ;-)