SNAPSHOT DIARY: 13/5

 photo Recently Updated218.jpg


 photo Desktop2618.jpg

Goedemorgen, wakker worden in het Hilton The Hague. Absoluut geen verkeerd begin van mijn tweede leven als 27-jarige.  Het oordeel? Heerlijke bedden, goede kussens(!) en compleet uitgerust, ook al heb ik slechts vijf uur geslapen en de avond ervoor iets meer alcohol dan normaal gesproken gedronken.

Een ontbijtje om zeven uur ’s ochtends bij de openslaande deuren van het restaurant zorgt voor een NOG beter begin. Ik heb een bakje fruit, een croissant, wat scrambled eggs met bacon, grapefruit sap en een dubbele espresso. Het is de eerste keer dat ik ei eet in drie weken. Smaakt stiekem weer veel te lekker, maar aangezien mijn huid er beter uit ziet dan de afgelopen maanden durf ik niet zo goed meer ei te eten. Vandaag is een uitzondering (ik eet nog wel gewoon gerechten waarin ei verwerkt zit trouwens, maar geen drie eieren per dag meer).

 photo Desktop2618.jpg

Om half acht wandelen Laura en ik door het zonnetje naar de bushalte. Bij Het Hilton vroegen ze of ze voor ons een taxi konden bellen. Klonk zo heerlijk luxe, maar Laura en ik zijn heel normaal gebleven en liepen gewoon naar de bus, haha. Dat was slechts twee minuten van het hotel en het was super lekker weer, dus stiekem is de bus dan ook gewoon een veel betere optie.

Terwijl Laura naar haar werk in Amsterdam vertrekt, reis ik weer even naar mijn ouders. Daar schrijf ik mijn Snapshot Diary van mijn verjaardag en mijn Friday Favourites. Onder het genot van een cappuccino.

 photo Desktop2618.jpg

Kijk wat ik aan heb… de trui die ik een paar dagen geleden op Instagram plaatste met de vraag of ik hem wel of niet moest kopen. De meerderheid zei volmondig ja, dus ik was gehoorzaam en heb hem gisteren op mijn verjaardag gekocht bij de Bijenkorf.

Samen met mijn moeder rij ik naar Amsterdam, Blijburg, het ‘strand’ van Amsterdam. Er is een evenement van Rituals waar ik samen met mijn moeder voor ben uitgenodigd. Er is een nieuwe zomergeur, Ritual of Karma. Voor de meditatiesessies en henna-tattoos heb ik even geen tijd, maar leuk om de mensen van Rituals even te spreken en de nieuwe producten te bekijken/ruiken.

 photo Desktop2618.jpg

Tijd voor een kleine fotoshoot is er natuurlijk altijd ;-).

Home sweet home! Ik spendeer de middag nog een laatste keer in de achtertuin van mijn ouders. Mijn motto, eigenlijk had ik vakantie en dan zou ik ook niet de hele dag gewerkt hebben. Van het weekend en volgende week regent het de hele tijd en is het koud. Kan ik beter nu van de laatste zonnestralen genieten. Oh en nog wat verjaardagstaart eten. Als deze taart op is hoef ik denk ik een paar weken geen citroen merengue taart meer, ik heb namelijk het gevoel dat ik de enige ben die er van eet.

 photo Desktop2618.jpg

Mama’s lunch. Speltboterhamen met zalm, rucola en citroenmayonaise.

En een ijsje, want waarom niet. Dit is een yoghurt ijsje van Arla (volgens mij waren dit vroeger de yoghurt ijsjes van Erben, don’t know what happened with that…), een van mijn favorieten!

 photo Desktop2618.jpg

Dan is het tijd om al mijn spullen van het blauwe monster in het witte (of sahara-zand gele) monster te krijgen. Dinsdag moet ik helaas weer afstand doen van ‘mijn’ Opel Mokka, ik laat hem tot die tijd bij mijn ouders staan want ik heb geen parkeervergunning voor deze auto, maar wel voor mijn eigen. De auto in het midden is trouwens van mijn ouders. Mooi op een rijtje zo met zijn drieën, toch?

Home sweet home, dit keer echt. Vakantie is over, tijd om terug naar de realiteit te gaan. Voor mijn deur staan twee pakketten. In een van de pakketten zitten deze repen van Nakd. WOW, dat is een hoeveelheid repen! Denk dat ik de komende tijd wel even gebakken zit. Maar zo fijn, want ik eet dit echt heel graag en heb altijd een reep in al mijn tassen zitten en in mijn auto liggen.

 photo Desktop2618.jpg

In het andere pakketje zitten zonproducten van Garnier. Ook heel fijn, vooral die aftersun, die kan ik na vandaag en gisteren wel gebruiken.

Zo leuk, mijn boek staat weer in de Bol Top 100. EN de tweede druk is nu ook te koop, dus als je nu mijn boek koopt hoef je gelukkig niet meer te wachten. Voor elf uur besteld is morgen in huis.

 photo Desktop2618.jpg

OK, ik laat me weer tot oude gewoontes verleiden. Voor vanavond dan (mijn koelkast is compleet leeg). Ik haal Chinees bij mijn favoriete Chinees (Mandarin Palace, voor alle Hagenaars onder ons). Ik bestel Koe Lo Kai (kip in zoetzure saus) met Chinese mie. Precies waar ik zin in had.

En ik kijk de nieuwste aflevering van Nashville. Met een traan in mijn ogen. Niet alleen omdat het af en toe best een emotionele aflevering is, ook omdat ik weet dat hierna nog maar twee afleveringen komen. Op 12 mei, mijn verjaardag nota bene, heeft de zender ABC de stekker uit de serie getrokken. Dat betekent dat de twee afleveringen die dit seizoen nog telt, de laatste zullen zijn. Hoop dat dit seizoen wel een mooi einde heeft, anders ben ik forever sad. Had nooit verwacht dat de serie nu al zou eindigen. Het is een van de weinige series die ik nog echt kijk (naast Modern Family en Pretty Little Liars). Moet andere hobby’s gaan zoeken denk ik.

Na Nashville kijk ik nog een film en daarna val ik als vanzelf in slaap. Zo gaan die dingen. Zeker als je 27 bent en de avond ervoor maar een kleine vijf uur geslapen hebt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Lisa
  mei 14, 2016 / 12:40

  Klinkt als een fijn dagje! Goed dat je de outfit die je op instagram liet zien, gewoon hebt gekocht! Staat je goed!

 2. mei 14, 2016 / 13:11

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Klinkt als een heerlijke luxe dag/nacht! ;) Ik krijg trouwens echt heel erg trek van al het eten in deze post, maar dat kan ook komen doordat ik nog niks gegeten heb en het al middag is haha!

 3. Laura
  mei 14, 2016 / 13:16

  Oh Nashville en dat ook nog es op je verjaardag! Ik kan er echt niet bij waarom ze dat weer van de zender moet afhalen! Ik heb er altijd van genoten en ben er verslaafd aan geraakt (ook al vind ik de laatste afleveringen de inspiratie wel een beetje op en is het iets te veel drama). Maar de liedjes blijven superleuk en het zo nog een paar jaar door kunnen gaan. Echt balen!!

 4. mei 14, 2016 / 13:23

  Inderdaad een erg leuke trui! Fijn dat je nog zo genoten hebt van het weer toen het nog kon ;)

 5. Vera
  mei 14, 2016 / 14:12

  Ohhh een beëindiging van een serie, zo verschrikkelijk vind ik dat. Ik ga het zwaar krijgen als The Vampire Diaries gaat stoppen. Als tienermeisje was ik geobsedeerd met die serie en nog steeds vind ik het leuk om te kijken. En dan het idee dat er nooit meer iets van zal komen… snif :(

 6. D.
  mei 14, 2016 / 15:47

  Ohhh wat ben ik jaloers op al die Nakd repen! Ik weet nog dat je telkens zei dat je nog steeds niet gesponsord werd door Nakd. Wel leuk dat ze nu toch een pakket opsturen :D

 7. Ilse
  mei 14, 2016 / 18:33

  Fijne dag en heerlijk ontbijt!

 8. marly
  mei 14, 2016 / 18:41

  Leuke dag heb je gehad! Ik had vanmiddag niks te doen en lekkere bed middag, ben achteraan op pagina 770 nog wat begonnen en die blogs aan het lezen. Super leuk om dat verschil met nu te zien, je schrijfstijl maar ook de manier waarop je dagen zijn ingericht. Wat heb jij hqrd moeten werken in het hotel joh!

 9. mei 14, 2016 / 19:23

  Fijn dagje!

 10. Desiree
  mei 14, 2016 / 21:48

  Omg aldie Nakd repen!!

 11. Sandra
  mei 14, 2016 / 22:25

  Ik snap er ook echt níks van. Nashville is zo’n goede serie en volgens mij wordt het echt wel goed bekeken. En genoeg stof voor een vijfde seizoen :-(

 12. mei 15, 2016 / 20:54

  De Tommy Hilfiger trui/top is wel heel tof hoor! Lekker nog even genieten van de zonnestralen en wat super tof dat er al een tweede druk van je boek in de winkels ligt!

 13. Danielle
  mei 17, 2016 / 17:02

  He?! NEE! Hoe kan Nashville nou stoppen!? Ik ben echt een beetje verdrietig nu..