LOVE & SHARE: 140

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Regelmatig last van je knieën met hardlopen, dit komt vaak door een geïrriteerde IT-band. Deze band loopt over de buitenkant van je bovenbeen van je bekken over de heup en knie. Als je hem soepel houdt voorkom je blessures. Runner’s World zet een paar oefeningen op een rij. 

❤ Afgelopen week deed ik op Curaçao twee keer yoga en allebei de keren was dit super lekker, terwijl ik er tot nu toe in Nederland niet heel vrolijk van werd. Maar nu denk ik.. moet ik het dan toch maar gaan proberen? Ik hoef in ieder geval niet bang te zijn dat het mijn hardlooptraining in de weg staat, het is juist super goed voor hardlopers.

❤ Alle looks van de Victoria’s Secret show afgelopen woensdag in Parijs (inclusief wardrobe malfunction van Gigi Hadid).

❤ 5 lessen voor succes van Casey Neistat. Hij mag dan sinds twee weken geen daily vlogs meer plaatsen, hij verkocht afgelopen week wel zijn bedrijf Beme voor een mooi bedrag. Als er iemand weet hoe je zelfstandig succesvol wordt (op zijn zeventiende had hij een kind en was hij een highschool drop-out omdat hij geld moest verdienen om voor zijn kind te kunnen zorgen, in de afwas van een diner), dan is het Casey.

❤ Ik heb vandaag een Gilmore Girls marathon, afgelopen week heb ik angstvallig ieder artikel over Gilmore Girls ontweken omdat ik niet wilde weten wat er zou gaan gebeuren. Omdat ik niet langer in spanning kan zitten en ook niet langer al die artikelen wil vermijden, is het plan om ze vandaag allemaal in een keer te kijken. Zo veel zin in. Heb jij al gekeken? Heb voor nu een veilig artikel voor wanneer je nog niet gekeken hebt, deze 29 acteurs en actrices speelden een klein rolletje in Gilmore Girls en dat heb je waarschijnlijk niet eens door gehad!

❤ Zo heeft de mensheid zich afgelopen 2000 jaar over de aarde verspreid.

❤ Binnenkort een weekendje naar München? Moet je doen! Zeker nu alle kerstmarkten weer opengaan. Ook handig te combineren met een wintersportvakantie in Oostenrijk trouwens. Mocht je gaan… dan moet je deze München Hotspot guide van Athena zeker even lezen.

❤ Quiz: Hoe awkward ben jij als het op flirten aankomt? Ik ben ‘slightly’ awkward.

❤ Quiz: Hoe gemeen ben jij als zus? Ik had het niet verwacht, maar ik ben dus een engel… misschien moet ik de vragen nog een keer beantwoorden want dit kan niet waar zijn..

❤ Quiz: Ben jij meer een Britney of Christina? I’m Britney, Bitch.

Happy weekend!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    december 3, 2016 / 22:29

    Leuke linkjes! :)