VLOGMAS: Wasmachine drama + Sushi eten met Laura #3

Gisteren had ik super veel last van mijn jetlag… of ik was gewoon lui, dat kan natuurlijk ook. Ik stond in ieder geval pas om elf uur naast mijn bed. Oeps. Naast een lange to do list ging ik ’s avonds sushi eten met Laura in Den Haag, bij mijn favoriete sushi restaurant sinds 2007, NOH. Dit was überhaupt het eerste restaurant waar ik ooit sushi at (in 2007 dus). Laura speelde ook nog even voor Sinterklaas. Oh en er ging iets gigantisch mis in de wasmachine…

Fijn weekend!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  december 4, 2016 / 00:12

  Leuk die daily vlogs!

 2. Mams kim
  december 4, 2016 / 14:46

  Gezellig hoor om te volgen..heerlijk …voor je shirt van calvin…je hebt er tabletten voor bij drogist voor je witte was weer wit te krijgen..misschien heeft kruidvat ze ook wel.succesen thanks voor deze vlog

  • Annemerel
   Auteur
   december 4, 2016 / 15:34

   Thanks voor de tip ga er eens naar kijken!