LOVE & SHARE: 106

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

11 dingen die een hardloper nooit wil horen als ‘ie aan het hardlopen is, niet tijdens een training, niet tijdens een wedstrijd.

❤ 13 dingen die je bekend voorkomen als je (net als ik) de meest afschuwelijke katers krijgt (gelukkig heb ik ze meestal niet meer dan een a twee keer per jaar, dan ben ik weer zo klaar met alcohol dat ik weer heel verstandig ermee omga.

13 tekenen dat je een oude ziel bent! Op Daytime TV na knik ik bij alles bevestigend JA!

❤ Kristin Cavallari (Laguna Beach, The Hills) heeft een boek geschreven en ze doet een aantal ‘schokkende’ onthullingen (als je fan was van Laguna Beach / The Hills, leuk om te lezen.. of eigenlijk helemaal niet, want wat was er dan wel echt?0

❤ 4 makkelijke manieren om emoji’s op je Mac te gebruiken.

❤ 112 jaar oude Auschwitz overlevende is op dit moment de oudste man ter wereld, indrukwekkend verhaal.

3 blogtips van Lauren Conrad (wist je dat ze binnenkort een nieuw boek uitbrengt, Celebrate is de titel van het boek. Vervolg op Beauty en Style dus).

❤ Grappig verhaal van een vrouw die een marathon op een loopband liep, omdat ze zichzelf iets wilde bewijzen en het buiten pleuris weer was.

❤ Waarom je juist NU op wintersport moet gaan, via Travelvalley, gemaakt in samenwerking met mijn vader en ik, die zondagavond nostalgisch aan onze wintersport terug dachten.

Quiz: Hoeveel weet jij nog van de eerste Twilight film? Ik heb die – schaamteloos – meerdere keren gezien, maar had toch maar vier vragen goed. Misschien goed excuus om nog een keer te kijken?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. maart 19, 2016 / 17:18

  Oh leuke artikeltjes weer! Die ga ik eens even rustig doornemen, thanks! (:

 2. Esther
  maart 19, 2016 / 18:27

  Iedere keer weer leuke artikeltjes om te lezen. Vind de quizzen ook altijd leuk om te doen (:
  Bij de twilight quizz had ik 8 van de 10 vragen goed, yeahh

 3. maart 19, 2016 / 18:40

  Ik moet zeggen dat een marathon op de loopband lopen niet eens zo slecht klinkt, she had her reasons, good reasons.

 4. maart 20, 2016 / 13:51

  Bizar, dat verhaal over die marathon op een loopband. Toch wel een bewijs van doorzetten, want ze had afgesproken dat ze op die dag 42 kilometer zou gaan lopen. Respect!

 5. Ilse
  maart 20, 2016 / 16:11

  Wow, 42 km op een loopband. Ik heb 9 van de 10 vragen goed over Twilight, ik heb die film te vaak gezien.