SNAPSHOT DIARY: 5/3

 photo Recently Updated183.jpg

 photo Desktop2304.jpg

Morning, ik ga zo een lange duurloop doen van 32,5 kilometer, nadat ik mijn snapshot diary gemaakt heb en mijn ontbijtje gegeten heb. Drie pannenkoeken en een bietensapje staan er vanmorgen op het menu.

Draag een nieuw shirt van New Balance dat ik van Run2Day gekregen heb. Lekker kleurtje, in werkelijkheid is ‘ie iets minder fel hoor. Van te voren ben ik een klein beetje zenuwachtig, ik weet niet waarom..

 photo Desktop2304.jpg

Het lopen gaat niet echt lekker, ik moet meerdere keren pauzeren omdat ik geen adem krijg. Langzamer lopen heeft geen zin, dat lukt ook gewoon niet. Combinatie van de kou en wat stress denk ik. In ieder geval loop ik 32,5 kilometer niet echt lekker.

Tijdens het lopen kom ik langs allerlei dingen die er op wijzen dat morgen (vandaag dus) de CPC gelopen wordt in Den Haag. Het is de eerste keer in zes jaar tijd dat ik niet mee loop. Het heeft natuurlijk een leuke reden – wintersport – maar ik vind het wel erg jammer dat ik niet mee kan doen.

 photo Desktop2304.jpg

DONE! De laatste 500 meter wandel ik naar huis, langs de Herinneringsroute van Atlantikwall. Zoals ik een paar weken geleden al schreef, in de tweede wereldoorlog werd een deel van mijn wijk afgebroken om daar de Atlantikwall te maken, een linie die Hitler bouwde langs de westkust van Europa om zich te verdedigen tegen de geallieerden. Ik vind het iedere keer weer interessant om bordjes te zien met hoe het vroeger was. Geschiedenis was vroeger mijn favoriete vak.

Home sweet home. Beetje dom geweest, twintig minuten met mijn buurman gepraat (buiten) en dus ook twintig minuten niets gegeten en gedronken, maar wel in de kou gestaan. Niet erg goed voor mijn lichaam.

 photo Desktop2304.jpg

Meteen maar even een yoghurtje naar binnen werken. Deze heb ik gisteren bij Marqt gekocht, hadden we vroeger in het hotel waar ik werkte ook, nostalgie!

Een van mijn favoriete nummers van Taylor Swift, New Romantics ‘Cause honey I could built a castle out of all the bricks they threw at me…’ goede tekst ook. Onderweg naar Albert Heijn om mijn herstelmaaltijd te kopen.

 photo Desktop2304.jpg

Heeeeeyyy ze hebben nu Clif Bars bij Albert Heijn! Die dingen kocht ik bij Wholefoods in New York voor de marathon ook. Ik heb nu twee verschillende smaken gekocht om te proberen. Erg goedkoop zijn ze niet, maar dat zijn mijn normale vegan repen van Beond ook niet.

Herstelmaaltijd, sushi! Hiervoor wil ik iedere dag wel een lange duurloop doen. Ik zou sowieso wel iedere dag 30 kilometer hard willen lopen, als ik daar de tijd voor had en als dat goed zou zijn voor mijn lichaam. Ik heb er nu nog maar eentje op het programma staan voordat ik op 10 april de marathon loop in Rotterdam, over tien dagen loop ik 35 kilometer.

 photo Desktop2304.jpg

Nog even een blog geschreven, tas ingepakt en naar mijn ouders gereden, waar ik nu aan het aanrecht sta met twee MacBooks en mijn To-Do-List. Puntjes op de i zetten zodat ik morgen met een gerust hart de auto in kan. Ik heb niet alles af voor komende week, lang niet alles, maar ik kan iedere dag wel een paar uurtjes werken, zolang ik maar niet hele dag achter mijn MacBook hoef te zitten.

Cappuccino tijd! Ook al is het half zes en is dat niet echt een normale tijd voor een cappuccino, in Italië drinken ze trouwens na twaalf uur ’s middags helemaal geen cappuccino’s meer, dat is echt iets voor ’s ochtends, de rest van de dag drink je espresso of ristretto. Draag een jasje, broek en shirt van ZARA en Nike’s (LunarTempo 1).

 photo Desktop2304.jpg

Papa’s carbonara for dinner!

En een Frans citroenmerengue taartje als dessert. Not bad, not bad! Dat taartje ga ik NU verorberen. Het is as we speak half tien, ik heb mijn taartje, een kopje thee, mijn tassen zijn zo goed als in gepakt en ik duik zo bij mijn ouders mijn bed in. Morgen gaan we rond een uurtje of zeven de auto in, op naar Serfaus. Onderweg zullen we Roos ergens op pikken, die vanuit Maria Alm met de trein richting Landeck gaat. Ik heb er super veel zin in. Spreek jullie morgen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. maart 6, 2016 / 12:38

  Vervelend dat je lange duurloop niet lekker ging, maar ‘what doesn’t kill you makes you stronger’ right?!
  Veel plezier op wintersport!

 2. maart 6, 2016 / 12:48

  Dat taartje ziet er top uit, en die pasta ook trouwens… Heel veel plezier op wintersport, geniet ervan!!

 3. maart 6, 2016 / 12:59

  Super dat je je duurloop gelopen hebt. Wat vind jij eigenlijk van dat boek van Stans van der Poel De Marathon revolutie ’train niet meer dan 14km’ en dan toch een hele marathon lopen?

  • maart 6, 2016 / 14:31

   Ik ben wel benieuwd naar het boek. Denk overigens dat zoiets sowieso niet voor iedereen is weggelegd, 14 km trainen en er dan 42 lopen. Wellicht lukt die marathon wel, maar denk niet dat je lichaam daar gelukkig van wordt. Dat van mij in ieder geval niet, met blessures en zo. Maar ben wel benieuwd wat Annemerel hier van vindt.

 4. maart 6, 2016 / 13:00

  Ahh Carbonara is zoooo lekker altijd! Ga ik ook weer eens eten :)

 5. Ilse
  maart 6, 2016 / 13:53

  Dat taartje ziet er heerlijk uit en soms gaat een run nou eenmaal niet lekker helaas.. heel veel plezier op wintersport met je ouders en je zusje!

 6. maart 6, 2016 / 16:23

  Ergens toch wel chill dat je nooit écht 42 kilometer hoeft te lopen tijdens een marathontraining, haha. Al dat eten ziet er verrekte lekker uit en ik wens je natuurlijk heel veel plezier in Serfaus! Alleen jammer van de CPC inderdaad.

 7. maart 6, 2016 / 19:42

  Jammer dat je er niet bij was vandaag, bij de cpc loop, maar wintersport is natuurlijk ook heel erg leuk.

 8. maart 7, 2016 / 10:35

  Jammer dat je niet bij de CPC was, maar wintersport is natuurlijk een goede vervanging (voor jou althans, mij maak je er niet gelukkig mee haha). Veel plezier!

 9. maart 7, 2016 / 22:04

  Nope, ik heb geen last van angst om te laat te komen. Ben ik op zich wel blij mee (ik heb al angsten genoeg…) maar soms voel ik me wel schuldig als ik weet dat iemand echt op mij moet wachten. Als ik op school te laat kom, voel ik me helemaal niet schuldig. Ik vind het stiekem zelfs fijn om te laat te komen; het is dan zo lekker rustig in de gangen… Gelukkig word ik nooit opgeschreven, want anders zou ik me al tig keer om 08:00u moeten melden dit jaar.

 10. maart 7, 2016 / 22:05

  *oeps, deze reactie hoort onder een ander artikel…