SNAPSHOT DIARY: 6/2

 photo Recently Updated3.jpg


 photo Desktop55.jpg

Goedemorgen, ik heb veertien uur (!) geslapen. ’s Nachts wel een paar keer wakker geweest met een droge mond (en daarna met een volle blaas), maar dat mag geen naam hebben.

Yes! Fashionista heeft over mijn boek geschreven, leuk!

 photo Desktop55.jpg

Na het maken van mijn snapshot diary trek ik mijn hardloopkleding aan en ren ik richting de Vogelwijk, waar ik vaak mijn training doe. Dit keer ga ik niet alleen lopen, maar loop ik samen met Merel. Dertien jaar en nu al in staat om mij bij te houden en tegelijkertijd gezellig te praten. Over een paar jaar haalt ze me in, weet ik zeker.

Ondertussen zie ik deze snapchat van Esmée binnen komen, moet natuurlijk een screenshot van gemaakt worden.

 photo Desktop55.jpg

Ooooh en Merel leest natuurlijk ook mijn boek, dus die moet ik even signeren.

En als we bij haar thuis zijn sla ik die heerlijke espresso natuurlijk niet af (tot twee keer toe). Ik draag trouwens mijn nieuwe setje van Nike, zit erg lekker! Ondanks dat de broek geen brede band heeft (iedereen die hoofdstuk vier van mijn boek al gelezen heeft weet waar ik het over heb), blijft ‘ie toch heel erg goed zitten. Hij is geen millimeter verschoven tijdens het lopen.

 photo Desktop55.jpg

Als ik thuis kom vind ik de krant 7Days bij de post, met daarin een interview met mij. De uitgebreide versie van dit interview lees je hier.

Ik kan er niet meer tegen. Ik vond Tony’s nooit lekker en nu ineens wel en nu is de reep bijna op (en als ik dit schrijf werk ik net het laatste stukje weg…)

 photo Desktop55.jpg

Balans… OK dit was niet helemaal mijn lunch, ik had er vier in plaats van twee.

Cadeautje van een PR bureau voor de lancering van mijn boek. De volume mouse van Aussie is een van mijn favorieten, dus die komt ZEKER goed van pas.

 photo Desktop55.jpg

Jet (van Amayzine van Nieuwkerk) droeg afgelopen week een leuk vlechtje met een knotje, wilde ik ook proberen. Vond het best geslaagd al zeg ik het zelf.

Kijk… als je twee ‘witte’ Fiesta’s naast elkaar zet zie je pas echt hoeveel mooier een schone witte Ford Fiesta is. Die schone is voor de verandering van mij. Maar goed nu weet ik hoe de wasstraat werkt, de volgende keer rij ik niet drie maanden met een mega smerige auto door.

 photo Desktop55.jpg

Ik maak een tour door Den Haag op zoek naar mijn boek. Bij deze Bruna hadden ze hem niet (maar gingen ze hem nu wel bestellen omdat ze het wel een leuk boek leken), bij twee andere Bruna’s was hij al uitverkocht. Aan de ene kant natuurlijk YES, maar het feit dat ik mijn boek nog steeds niet in het wild gespot heb vind ik wel heel stom.

Dat verdriet eet ik nu weg met een grote portie kibbeling.

 photo Desktop55.jpg

Thuis werk ik nog even aan het ‘script’ van een 30 seconden tellende video voor mijn boek die ik deze week moet opnemen en schrijf ik de blog voor vanmiddag. Dan bestel ik eten bij mijn buurman, het lekkerste Indische restaurant van Den Haag en omstreken. Mijn vader is namelijk jarig en die houdt van dat eten. Dit is mijn cadeau (omdat ik de boxen die hij eigenlijk wilde hebben niet kon betalen, 6000 euro werd me iets te gortig).

Mijn vader een Roos zijn allebei heel erg into YouTube video’s… Dit was een serieuze video, maar favoriet zijn video’s van ongelukken op de snelweg in Rusland(?!?!!!) ik begrijp het niet helemaal.

 photo Desktop55.jpg

Kijk mam je hebt elf bezoekers op je blog! Ze heeft een stukje geschreven over mijn boekpresentatie. Yes, mijn moeders blog heeft afgelopen week een ‘sof launch’ ondergaan.

Food food food!!!!!

 photo Desktop55.jpg

Deze foto kwam ik op mijn iPhone tegen, van afgelopen zomer. Toen mijn vader en ik voor iedere winkel aan het wachten waren op mijn moeder, die houdt namelijk écht van shoppen (ik hou alleen van kopen, shoppen heb ik vaak geen geduld voor).

Zo moe, ondanks die veertien uur slaap van afgelopen nacht ben ik nog kapot. Het is half elf, ik ga naar huis, ik ga slapen, lang slapen hoop ik….

(is weer gelukt, tot half tien… nu snel mijn stukken voor Metro afmaken en een begin maken aan de edit van mijn eerste weekly vlog!)

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. februari 7, 2016 / 12:05

  Gefeliciteerd met je vader!

  Het stuk van je moeder wil ik nog lezen, het lijkt mij bijzonder om dit als moeder mee te maken. Leuke snapshot weer.

 2. februari 7, 2016 / 12:29

  Ah nu heb ik zin in kibbeling! En zeezout karamel van Tony’s is nu eenmaal goddelijk. Good for you dat het zo lang duurde voordat je daar achter was!

 3. Sig
  februari 7, 2016 / 12:36

  Haha, mijn vader’s favoriete video’s op Youtube zijn ook van die Russische dash-cam video’s… snap het ook niet helemaal :’-)

 4. februari 7, 2016 / 13:05

  Leuk zeg, die blog van jouw moeder! Heb even een kijkje genomen. :-)

 5. februari 7, 2016 / 13:06

  Die autocrash video die kijken mijn vader en vriend ook allebei! Ik snap er niets van. Daarnaast kijken ze ook failarmy en dan liggen ze helemaal dubbel! Snap ik ook niet. Dus ik weet hoe het voelt! Tot donderdag!!

 6. februari 7, 2016 / 13:13

  Leuk om te lezen. Ik wist niet dat je moeder ook een blog heeft, erg leuk.

 7. laura
  februari 7, 2016 / 14:04

  Ooh leuk! weekly vlog, dat klinkt goed!

 8. Melissa
  februari 7, 2016 / 14:07

  Je boek is gister binnengekomen, zo leuk! Ik ben er nog niet aan toegekomen maar mijn moeder heeft hem al uitgelezen, haha :)

 9. februari 7, 2016 / 14:34

  Hehe, Russian road rage video’s, ik vind ze ook geweldig! :’)

 10. februari 7, 2016 / 15:15

  Haha ik vind Tony’s ook echt helemaal niet lekker, dacht altijd dat ik de enige was! Nu kennelijk weer wel dan. ;)

 11. Aukje
  februari 7, 2016 / 16:54

  Je boek ligt bij Waanders in de Broederkerk in Zwolle en dat is een van de mooiste boekenwinkels van Nederland, zo cool!

 12. Karlijn
  februari 7, 2016 / 18:07

  He! Ik las dat je naar Groningen gaat komen! Super tof! Weet je al waar het plaats gaat vinden?

 13. Ilse
  februari 7, 2016 / 23:47

  Leuke diary, hoe heet die trui/sweater van Nike die je aanhad?