LOVE: Running Essentials + WIN!

Sponsored – Een van de vragen die ik het meest gesteld krijg is; wat zijn nu echt je favoriete hardloop shirts, broeken, schoenen, WHATEVER! In mijn boek heb ik hier een heel hoofdstuk aan gewijd, maar goed, collecties veranderen. Daarom is het nu tijd voor een nieuwe rubriek, een rubriek waarin ik mijn favoriete hardloop items (te koop bij Perry Sport) deel. En, ik mag van Perry een van de items aan een gelukkige winnaar weggeven.

Perry Sport heropende vorig jaar hun prachtige vernieuwde winkel aan de Kalverstraat (als je in Amsterdam bent echt even langs gaan, ze hebben er mijn boek haha), maar ook in de webshop hebben ze veel moois te bieden. Ik maakte een selectie met mijn tien favoriete items.

Laten we beginnen met mijn favoriete shirts. Voor mij gaat er echt niets boven de Nike Dry Fit Knits. Ieder seizoen wordt de pasvorm beter en ieder seizoen zijn er weer nieuwe kleuren. Ik heb ze met lange mouwen, met lange mouwen en met hoge kraag (deze draag ik op de cover van mijn boek), korte mouwen, mouwloos. Ik heb er honderden trainingen in gelopen en loop er bijna al mijn wedstrijden in (Chicago, New York, Boston, to name a few). Het zijn niet de goedkoopste hardloopshirts maar ze zitten super lekker, ik vind ze erg mooi en de kwaliteit blijft ook na veelvuldig wassen goed. Investering dus.

Shirt met lange mouwen – €69,99 – Shirt met korte mouwen €64,99

Mijn favoriete schoen van de afgelopen twee jaar was de Nike LunarTempo (R.I.P.). Je vindt ze nog wel in de sale bij Perry Sport (YES! Heb ik gebruik van gemaakt), maar ik wilde vandaag toch liever twee nieuwe schoenen met jullie delen. De linkerschoen is de nieuwste schoen van Adidas, de UltraBOOST X. Hij zit als een sok om je voet en is mega licht, terwijl hij toch redelijk wat demping geeft. Hij is speciaal ontworpen voor vrouwen. De rechterschoen is de Nike Lunarglide 8. Ergens in 2012 begon ik met het dragen van de Lunarglide en ik heb hier aardig wat marathons op gelopen (New York, Amsterdam, Rotterdam), het blijft een hele fijne schoen, zeker als je een beetje overproneert (naar binnen loopt), deze schoen corrigeert dat. Hij is iets minder licht dan de Lunartempo, maar daar staat tegenover dat hij wel meer comfort biedt.

Adidas UltraBOOST X €179,99Nike Lunarglide 8 €129,99

Hoewel ik natuurlijk hoop dat we dit voorjaar en deze zomer zo min mogelijk jasjes nodig hebben, is de realiteit helaas toch wat anders. Ik loop niet hard in jasjes wanneer de temperatuur boven de vijf/zes graden is, maar ik draag ze wel vaak als ik naar een wedstrijd toe ga, of naar een training. Het jasje links is van Adidas en heb ik sinds februari in mijn kast hangen. Heel fijn jasje dat ook nog eens leuk is voor het oog. Rechts een hele fijne hardlooptop van Under Armour. Ik HOU van deze kleur. Of je nu een kleurtje hebt of juist heel ‘wit’ bent, deze kleur geeft je altijd meer kleur en leven in je gezicht.

Adidas Ultra Energy jasje €129,99Under Armour Heat Gear Shirt €34,99

Ze verkopen helaas geen Lululemon bij Perry Sport, maar de next best thing wat betreft hardloopleggings vind ik de Nike Epic Lux tights, deze zitten redelijk hoog (zakken dus niet af), hebben een fijn zakje in de band waar een iPhone in past en de brede band vind ik ook erg fijn. Het enige dat ik mis zijn de handige zakjes op mijn dijbeen (pretty please Nike, maak die?!). Mijn favoriete short van dit moment is deze short van Adidas, hij zit niet alleen heel comfortabel met de brede band (handig voor iPhone), de legging die eronder zit zorgt er ook voor dat schaafwondjes tussen je bovenbenen minder kans hebben. Daarnaast vind ik hem ook gewoon erg mooi staan.

Epic Lux Tights Nike €84,99Adidas Ultra Energy Shorts €59,99

En tot slot, wat is een goede hardloopoutfit zonder fijne sokken en sportbeha (voor vrouwen tenminste). De sokken van Nike zijn mijn nieuwe favoriet. Ik dacht altijd dat ik dunne sokken lekkerder vond zitten, maar na mijn laatste CPC waarin ik mega grote blaren kreeg ben ik daar niet zo zeker meer van. Sindsdien draag ik eigenlijk alleen nog maar deze sokken, ze hebben op de juiste plekken kussentjes waardoor blaren minder kans krijgen. Heb deze sokken gedragen tijdens de Boston Marathon en blaren waren geen issue. En dat terwijl ik door heel veel plassen ben gestampt (door de tuinsproeiers die overal aan stonden voor verkoeling). De beha van Nike is de klassieke beha van Nike, ook hier loop ik graag in. Ik heb met mijn bescheiden C70 ook geen hele speciale beha nodig om mijn voorgevel in bedwang te houden, dus deze voldoen voor mij genoeg. Ook om marathons mee te lopen.

Nike Elite Running Cushioned sokken €13,99Nike Pro Classic Sports Bra €29,99

WIN!

Ik mag mijn favoriete item van Perry Sport weggeven. En dat is deze keer deze top van Nike in de koraalroze kleur. Hij lijkt op het shirt dat ik op de cover van mijn boek draag, vind je ook niet? Vind dit gewoon zo’n fijne top, die gun ik jullie allemaal. Als je kans wil maken op het shirt laat dan even een reactie achter in de comments. Wie weet ligt ‘ie binnenkort bij jouw in de kast.

Liefs,
Annemerel

*Fun fact, het meisje dat de gele sportbeha draagt en het koraalroze Nike shirt is een bekende van mij van de middelbare school. We delen zelfs twee ‘exen’. Sorry Louise, ik kon het niet laten dit heugelijke feit met de wereld te delen ;-). 

Delen:

223 Reacties

 1. Annerieke
  april 25, 2017 / 12:03

  Jaaa wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

 2. Ellen
  april 25, 2017 / 12:05

  Leuk! Ik wil heel graag kans maken op het shirt!

 3. Britt
  april 25, 2017 / 12:05

  Ja, ik doe mee! :-)

  Vind het shirt leuk, mooi kleurtje ook. Het korte broekje dat je tipt lijkt me ook wel wat. Ik heb twee shorts met een mini legging als binnenbroek, maar die zijn allebei wel aan vervanging toe. Heb so far nog geen goede vervanging kunnen vinden, maar deze van Adidas is leuk en ziet er comfy uit!

 4. Iris
  april 25, 2017 / 12:07

  Heb de Nike top al in het grijs en hij zit heerlijk. Daarom zou ik heel graag dit leuke kleurtje willen winnen voor in het voorjaar!! ?

 5. Judith
  april 25, 2017 / 12:07

  Wat leuk dat je iets mag weggeven! Ik doe graag mee :) Leuk kleurtje ook en fijn die duimgaten!

 6. april 25, 2017 / 12:07

  Hallo Annemerel, het lijkt me erg leuk om de top te krijgen! Ondanks vele trainingen deze winter voor de Rotterdam marathon (die ik succesvol heb uitgelopen in mm gedroomde onder-de-vier-uur-tijd!), heb ik nog steess maar twee hardloopshirts met lange mouwen. Daar mag er dus wel 1 bij!

 7. Anne
  april 25, 2017 / 12:08

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie!

 8. Stephanie
  april 25, 2017 / 12:09

  Hej Annemerel

  Leuk om nog eens een blog met je favoriete outfits te lezen.
  Ik vind shirt met lange mouwen het meest essentiële van een loopoutfit, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste om aan te kopen. In mijn kast hangen shirts waarvan de mouwen te lang/te kort zijn of waarvan de shirt tijdens het lopen omhoog kruipt.
  Ik kocht afgelopen herfst de shirt van Adidas van de marathon van Berlijn, goede investering maar zou graag ook eens Nike uitproberen :).

 9. Bodine
  april 25, 2017 / 12:10

  Oeh mooie kleur top! Ik doe graag mee met de witactie :). Liefs!

 10. Irma
  april 25, 2017 / 12:12

  Leuk, ik doe mee! Zou goed van pas komen. Haha, moest wel even lachen om de “fun fact” onderaan :’)

 11. april 25, 2017 / 12:15

  Die shirts zijn echt heerlijk! Ik heb nu twee longsleeves en het zijn echt m’n favoriete hardloopshirts. Toch staat koraalroze me helaas niet zo, dus ik sla de actie over. Voor anderen: doe zeker mee, het zijn geweldige shirts!

  • Nikki
   april 25, 2017 / 20:19

   Joos, je haalde me over ? Ik doe graag mee! Zie iedereen zo vaak in die shirts dus ben heel benieuwd of ze net zo fijn zitten als dat het lijkt!

 12. april 25, 2017 / 12:15

  Leuke nieuwe rubriek! Ik ben altijd op zoek naar items die nog comfortabeler zitten of mooier zijn, je wilt er immers toch ook een beetje goed uit zien tijdens het zweten. ;) Met name shirtjes zonder decolleté en een goede sport BH lijkt een oneindige zoektocht.

 13. Jolijn
  april 25, 2017 / 12:15

  Wat een mooie top! Ik zal hem graag willen winnen. Afgelopen zondag heb ik mijn PR verbeterd op de halve marathon. van 1:51:07 naar 1:47:54. Ik had 1:45 in mijn hoofd. Dit was helaas niet gelukt. de laatste 5 km 3 minuten laten liggen door flinke tegen wind. Eventjes was ik heeeel verdrietig maar ik heb mezelf opgebeurd met het feit dat ik nu weer iets te verbeteren heb! Zes minuten van mijn PR, (eerste halve) ten opzichte van mijn tweede halve, is wel extreem veel! Volgend jaar hoop ik mijn eerste hele te gaan lopen. Na nog een paar halve natuurlijk. 1:45 komt! Dan moet ik wel in de winter trainen. Dat zal met deze mooi top geen probleem zijn!

 14. Mai
  april 25, 2017 / 12:17

  Ah wat tof! Heerlijk om in te hardlopen x

 15. Thyra
  april 25, 2017 / 12:17

  Ooh ik heb 1 nike dryfit shirt en dat is echt mijn allerlievelingst. Zit zó fijn. Zou er graag nog eentje in mijn kast hebben :)

  Hoe gaat het met je spierpijn? Alweer een beetje bijgekomen van Boston?

 16. april 25, 2017 / 12:19

  Ik loop zelf ook op de lunarglide 8! Maar dit is dan ook het enige dure wat ik aan hardloopkleding draag. Mijn vriend kwam er vrijdag achter dat ik vrij weinig hardloopshirts met lange mouwen heb toen hij de opdracht kreeg mijn tas in te pakken. Met een beetje fantasie vond ik uiteindelijk een thermoshirt waarin ik roei terug in mijn tas (meer kon hij niet vinden want mijn andere shirt lag in de was). Dus ja, ik wil kans maken op dat shirt!

 17. Linda
  april 25, 2017 / 12:19

  Mooi kleurtje, die zou ik wel willen winnen!
  Mijn Adistar Boosts zijn bijna aan vervanging toe, dus ik ga me binnenkort ’s verdiepen in de opvolgers…

 18. Willemijn
  april 25, 2017 / 12:19

  Ik sport al 2 jaar in de sportschool, maar de laatste tijd vind ik mede door jou leuke blog de sportschool wat benauwd, vorige week heb ik voor het eerst hardgelopen en ik ben met jou schema bezig om te gaan starten met hardlopen en tot nu toe bevalt het goed! Alleen betekend dit dus ook een hele nieuwe garderobe aanschaffen (de schoenen zijn inmiddels binnen) superleuk maar ook best duur, daarom zou ik het super gaaf vinden om dit shirt te winnen!!

 19. Jolieke
  april 25, 2017 / 12:19

  Aah wat een onwijs leuke actie! Ik zou het super fijn vinden om de top van Nike te winnen. Ik heb afgelopen weken al best wat geld geïnvesteerd in nieuwe hardloopkleding van Nike omdat het by far mn favoriete hardloopkledingmerk is en ik nóg meer geniet van het hardlopen met nieuwe kleding, maar ik had geen geld meer over voor een top met lange mouwen dus loop nu steeds met mijn nieuwe hardlooptrui van Nike aan (wat ook geen straf is natuurlijk, maar wat gewoon net wat te warm is eigenlijk). Dus deze top zou heel welkom zijn bij mij! :D

 20. Janine
  april 25, 2017 / 12:19

  Ik zou de trui super graag winnen! Erg mooie kleur!
  Ik koop meestal mijn sportkleren bij de primark haha

 21. Bo ten Hove
  april 25, 2017 / 12:20

  Wat een leuke winactie ! Ik doe heel graag mee. Vind het zeker een hele mooie top, en die kleur is geweldig! Verder ben ik heel erg benieuwd naar die nieuwe adidas ultra boost schoenen, ze zien er zo tof uit en de mijne zijn echt aan vervanging toe…

 22. april 25, 2017 / 12:21

  Wauw gave actie! Ik wil zeker kansmaken op dat shirt! Hiermee kan ik mijn PR op de halve marathon zeker mee verbeteren (en aangezien ik wat smaller ben geworden is een passend shirt ook fijn)!

 23. laura
  april 25, 2017 / 12:21

  woooowww super leuk :D

 24. Stephanie
  april 25, 2017 / 12:22

  Wat een leuke, nieuwe rubriek!! (wel wat gevaarlijk voor m’n bankrekening.. maar dat terzijde gelaten ;)).
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb zelf al 1 Nike Dry Fit Shirt in het grijs, hij zit echt heerlijk. Niet alleen super fijn met hardlopen, maar ook ideaal voor wintersport. Dus ik zou deze (super toffe kleur ook!) graag aan mijn collectie willen toevoegen.

 25. Bo ten Hove
  april 25, 2017 / 12:23

  Ik doe heel graag mee met de winactie! Nike tops zitten zowiezo al geweldig, en heb er veels te weinig in mijn kast liggen haha. En deze kleur is zoooo mooi! Verder ben ik heel erg benieuwd naar die nieuwe Adidas ultra boost schoenen. De mijne zijn namelijk echt aan vervanging toe.. Je bent een inspiratie Annemerel, lees je blog en kijk je vlogs met veel plezier. Ga zo door!

 26. Sheila
  april 25, 2017 / 12:25

  Ohh super mooi, die zou ik graag winnen! Heb deze longsleeve van Nike nooit eerder gedragen. Ik vind die gaatjes om je duimen in te doen ook altijd erg fijn tijdens het rennen en ik zie dat deze dat ook heeft :)

 27. Stephanie
  april 25, 2017 / 12:25

  Ja dit wil ik! Was nog zoekende naar een fijn shirt en zoals je hem beschrijft denk ik dat die perfect is voor de nogal koude ochtenden nog in deze maand

 28. Tessa
  april 25, 2017 / 12:27

  Hi Annemerel,

  Inderdaad de allerfijnste t-shirt die er bestaan, maar oh zo duur haha :( Winnen zou dus altijd leuk zijn.

 29. Merel
  april 25, 2017 / 12:31

  Mooi lijstje favorieten! Ik ben sinds een paar maanden weer begonnen met sporten (na een studententijd van 4 jaar niks doen) en sinds enkele weken loop ik weer hard, alhoewel het nog niet zo hard gaat, haha. Dus wil wel een kansje wagen om deze mooie top te winnen. In mooie kleding lopen is gelijk een stuk leuker, hihi.

 30. Bente
  april 25, 2017 / 12:34

  Wow wat een gave winactie! Ik doe zeker mee! Super leuk! Hahah en dat funfactje aan het einde, heel toevallig, knap meisje ook!

 31. Sascha
  april 25, 2017 / 12:34

  Al heel lang opzoek naar een fijn shirt met lange mouwen.
  Deze kan ik dus zeker wel goed gebruiken :)

  haha, ik moest wel even lachen om je nieuwtje aan het einde van deze blog.

 32. Inge
  april 25, 2017 / 12:36

  Leuke winactie! Deze shirts zitten inderdaad erg lekker!

 33. Tessa
  april 25, 2017 / 12:38

  Wat een mooie items heb je uitgekozen! Vraagje: heb jij ook met shorts waar een legging onder zit, dat deze legging omhoog kruipt? Kan ze iedere honderd meter wel weer naar beneden trekken.
  Vind de Nike Dry Fit Knits prachtig, maar met mijn studenteninkomen vind ik ze simpelweg te prijzig.. Wellicht ben ik de gelukkige winnaar en mag ik zo’n mooie top binnenkort dragen tijdens een run!

 34. Jessie
  april 25, 2017 / 12:38

  Hey Annemerel, ik volg je al van toen foto’s deelde van je verjaardagsfeestjes (16 of 17 werd je) en ben zelf ook begonnen met hardlopen dankzij jouw stukjes. Afgelopen maart heb ik meer dan 100 Km gelopen in totaal en aanstaande maandag zal ik voor het eerst deelnemen aan een wedstrijd. Het gedacht dat er mensen me zullen zien lopen zorgt voor kriebels, maar ik ben trots om te zeggen dat hardlopen niet langer een opgave is, maar wél puur genieten. Een marathon is mijn volgende doel. Ik laat niet vaak een reactie achter, desondanks hoop ik dat je weet dat je ook trouwe “stille” volgers blijft inspireren. Keep up the great runs!!!!

 35. Franca
  april 25, 2017 / 12:40

  Jaaa, ik wil kans maken op dat shirt! Dus bij deze :)

 36. Marleen
  april 25, 2017 / 12:40

  WHOEHOE YES! Ik ben het zó met je eens over dat de kwaliteit van dit soort kleding zo goed is en dus de investering waard is. Desondanks heb ik nu helaas even geen geld voor zo’n soort investering, dus het zou mij heel goed uit komen om bovenstaand shirt te winnen! Pretty please!?

 37. esja
  april 25, 2017 / 12:43

  yes please! wat een prachtkleur <3

 38. Petra
  april 25, 2017 / 12:43

  ‘We delen zelfs twee exen’….. hahahaha! Ik voorzie hier een ‘wie is de mol’ momentje a la Diederik Jekel met z’n Femke ;) Anyway, ik dwaal af. Ik zou m graag willen winnen. Ik vind die kleur echt tof :)

 39. april 25, 2017 / 12:44

  Leuke rubriek! Ik ben net begonnen met hardlopen en wat mij opviel is de keuze aan leuke sportkleding.

  Afgelopen jaar bij de marathon van Amsterdam gewerkt en ik vond dat zo inspirerend… dat wil ik ook! Nu begin ik keurig met 5 km, maar wie weet in de toekomst… ;-)

 40. Kely
  april 25, 2017 / 12:44

  Jaa leuk! Kan altijd nieuwe ren shirts gebruiken en deze is mooi <3
  En ik heb ook de nike lunartempo, ik vind ze super fijn maar moet binnenkort helaas nieuwe halen. Ik ga deze Adidas en lunarglide eens proberen in de winkel! (thanks voor de tip ;)

 41. Katinka
  april 25, 2017 / 12:48

  Nike is mijn favo sportmerk dus ik wil wel kans maken op dat leuke shirt ;-) Ik ben pas geleden begonnen met hardlopen en leuke hardloopkleding is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

 42. Kyra
  april 25, 2017 / 12:49

  Het lijkt mij een heel erg fijn shirt om te hardlopen met de mouwen waar je je handen doorheen kunt steken. Ik loop nu steeds in gewone truien, dus deze hardloop top zal erg fijn zijn :-). Ik doe graag mee!

 43. april 25, 2017 / 12:51

  Woooow wat een superleuke winactie! Ik wil dit shirt echt heel graag, ik vind de kleur zo mooi! Verder wil ik bijna alle items in deze post. Ben heel benieuwd naar de lunarglides, heb nu de zoomstructures en die vind ik ook heel chill. Toch nog maar even sparen…

 44. Anouk
  april 25, 2017 / 12:53

  Ik zou heel erg graag het shirt willen winnen.In oktober ga ik de 4mijl lopen nadat ik heel lang niet heb kunnen rennen door een blessure. Het zou superleuk zijn als ik dan een mooi nieuw shirt heb om in te lopen.

  En ook een leuke manier om inspiratie op te doen voor kleren met deze nieuwe rubriek trouwens!!

 45. Hanneke
  april 25, 2017 / 12:54

  Ohhhh zou zo tof zijn om deze te winnen!! Ik ben gestart met het trainen voor een marathon in oktober, mijn eerste, en hoe cool zou het zijn als ik deze shirt daarvoor kan gebruiken, wie weet zelfs dragen op de marathon! (Want oktober = koud!)

 46. Christel
  april 25, 2017 / 12:57

  Yes tuurlijk wil ik zo’n shirt winnen, mooie kleur en vooral tijdens deze frisse dagen hard nodig.

 47. Michelle
  april 25, 2017 / 12:57

  Ik maak graag kans op dit mooie shirt. Nieuwe hardloopkleding is altijd weer een goede motivatie om flink te gaan trainen!

 48. april 25, 2017 / 13:01

  Toffe winactie! Ik doe zeker mee. Stond laatst nog met dit shirt in mijn handen bij de Run2day, maar uiteindelijk toch teruggehangen vanwege de prijs. Dus zou zeker een leuke toevoeging zijn!

 49. Rozemarijn
  april 25, 2017 / 13:04

  Count me in! Momenteel heb ik alleen shirtjes met korte of driekwart mouwen, dus ik mis nog een goed shirt wat net iets warmer is. Normaal gesproken hou ik helemaal niet van roze, maar met sportkleding vind ik dit wel een leuke, vrolijke kleur. Dit shirt matcht goed bij mijn roze hardloopschoenen, sportsokken en telefoonhouder :)

 50. april 25, 2017 / 13:07

  Leuke actie! En ik ben altijd op zoek naar een paar nieuwe shirts (ze zijn ook zo duur…), dus ik doe graag mee.

  Overigens zijn er ook prima spullen te koop bij H&M (daar haal ik vooralsnog mijn sport-bh’s vandaan). Voor de kortere afstanden prima. Als ik er langer mee loop, beginnen sommige dingen (zoals de shorts) wel een beetje te schuren, dus dan heb ik liever andere kleding.

  Ooit ook wel eens in de aanbieding bij de Albert Heijn een hardloopshirt met lange mouwen gekocht (voor een tientje :-P). Mooi roze is niet lelijk… en hij is eigenlijk best fijn. Maar die hebben ze niet zo vaak – ik check tegenwoordig wel altijd de winkel even op dit soort dingen, want ze zijn altijd mooi meegenomen!

 51. Renate
  april 25, 2017 / 13:10

  Leuke actie! Ik doe graag mee, nieuwe hardloopkleding motiveert en ik kan wel wat motivatie gebruiken: binnenkort begin ik weer met sporten na de bevalling van mijn zoon!

 52. Simone
  april 25, 2017 / 13:13

  Haha die laatste sidenote, grappig! Ik doe heel graag mee aan de actie natuurlijk. Voor mijn werk surf ik regelmatig op de Perry website en zie vaak heel veel leuke dingen voorbij komen!

 53. Ester
  april 25, 2017 / 13:15

  Toffe actie! Ik ben flink aan het lopen geslagen en train voor een halve marathon. Nog 6 weken te gaan. Dat vele sporten zorgt ervoor dat mn kledingkast goed gevuld raakt met sportkleding. Shirtjes met lange mouwen (en duimgaten, dat is echt een top uitvinding!) zijn altijd welkom. Helemaal in zo’n zomers kleurtje. Toch beter dan al die sobere kleuren nu in m’n kast.

 54. Maud
  april 25, 2017 / 13:16

  Oooh love it! Ben zelf groooot fan van Nike ❤

 55. Wendy
  april 25, 2017 / 13:17

  Geloof het of niet, maar na 5 halve en 2 hele marathons heb ik nog steeds maar 1 long sleeve shirt. Een zwarte, maar nu het mooie weer eraan komt, zou een vrolijke koraalroze meer dan welkom zijn ;-)

 56. marijke
  april 25, 2017 / 13:17

  Leuk! ik doe graag mee!
  Ben nog steeds op zoek naar een lange mouwen shirt, maar de prijs houdt me vaak een beetje tegen.
  Ook fijn voor in de sportschool trouwens :)

 57. Trisha
  april 25, 2017 / 13:20

  Jaaa ik doe graag mee, wat een fijne kleur! Toffe actie!

 58. Josien
  april 25, 2017 / 13:20

  Hoi Annemerel,
  Wat een leuke winactie, dit shirt zal zeker een leuke en fijne toevoeging zijn :)
  Geeft altijd een extra motivatie om in leuke hardloopkleding te gaan rennen!

 59. april 25, 2017 / 13:21

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee. Een paar van jouw favoriete items behoren ook tot mijn favorieten (o.a. de Epic Lux Tight en de Lunarglides). Heb zelf ook al zo’n dri fit knit in mijn kast, maar heb hem online een maatje te klein gekocht. Draag hem nu enkel in de winter onder een jasje of longsleeve met rits omdat hij te veel omhoog kruipt. En vind het wel zonde dat niemand nu dat mooie shirt ziet. Een tweede (in de juiste maat!) zou dus heel welkom zijn :).

 60. Maartje
  april 25, 2017 / 13:22

  Oké ik geloof je op je woord, maar heb er nog nooit een gedragen, dus of ze echt zo fijn zijn kan ik niet beamen. Maar,… laat het memaar proberen! Als running-mom of six, waarvan er vier ook hardlopen kan er nooit genoeg in je kast liggen (waar mijn dochters graag een greep doen naar mijn stapel als ze mogen trainen! )

 61. Ilse
  april 25, 2017 / 13:23

  Ja leuk! Ik doe mee :)

 62. Daisy
  april 25, 2017 / 13:26

  Aangezien ik negen van de tien keer – op aanraden van jou in je blogs/video’s – mijn hardloopkleding koop, kan ik niet anders dan meedoen aan deze winactie! Superleuk!

 63. Mirte
  april 25, 2017 / 13:26

  Aaah ja die shirts! Hoe vaak ik daar al wel niet mee in m’n handen heb gestaan in de winkel, toch steeds niet vanwege de prijs… zou super zijn om ze zo eens uit te proberen! Overbodig om te zeggen, maar ik doe zeker mee met de winactie haha!

  Liefs

 64. april 25, 2017 / 13:27

  Oo die lunar tempo’s schreeuwen mijn naam, in de sale misschien toch nog maar even meepakken :)
  Ik doe ook graag mee voor het koraalshirt, mijn versleten h&m hardloop shirtjes zijn nodig aan vervanging toe haha!

 65. Caressa
  april 25, 2017 / 13:30

  Leuk, ik doe graag mee! Mijn Nike Dry Fit Knit met lange mouwen is namelijk wel echt aan vervanging toe. Handig in aanloop naar Chicago :)

 66. Marie
  april 25, 2017 / 13:31

  Prachrig shirt! Zou ik zeer graag winnen.

 67. Emma
  april 25, 2017 / 13:33

  Oh het zou heel tof zijn om deze te winnen! Ik mis nog een shirt met lange mouwen waardoor ik vaak in een shirtje met een jasje loop (veel te warm…), of in een shirtje met korte mouwen (koud..)
  Mooie items allemaal, ik ga ook eens kijken naar dat broekje want die schurende benen vind ik dramatisch..

 68. Iris
  april 25, 2017 / 13:34

  Ik maak heel graag kans op dit mooie shirt! Mijn collectie (goede) hardloopkleding wordt steeds uitgebreider, maar een fijne longsleeve ontbreekt nog. Vooral met dit weer zou die heel goed van pas komen! Een mooie, nieuwe top motiveert mij om, ook al regent het, toch de deur uit te gaan voor een lekker loopje. Met deze kleur draag je de lente gewoon een beetje met je mee!

 69. april 25, 2017 / 13:35

  Ohhh leuke kleding allemaal, ik doe ook graag mee met de winactie ;-)!
  Weet je waar je me ook mee hebt geïnspireerd, met LuluLemon. Lievelingsbrand <3

 70. april 25, 2017 / 13:36

  Wat onwijs leuk Annemerel! Ik heb je boek en gebruik je schema voor de eerste 5 km nog steeds elke week voor als ik ga trainen (ik heb nog steeds last van mijn shin splints, booehoee!) en ik ben al 2 jaar bezig om ooit eens 5 km te kunnen rennen… maar goed, de aanhouder wint toch, zeggen ze :P Ik volg je hardloopavonturen altijd op de voet. Ik vind je vlogs altijd zo fijn om te kijken en ze geven me altijd net dat beetje motivatie om toch weer mijn hardloopschoenen aan te trekken en door te zetten. Ooit kom ik er vanaf en zal het me lukken die 5km te lopen en wie weet ooit een groter rondje?? Ik heb al een fijn shirt met lange mouwen, die lijkt er eigenlijk best wel op, maar mijn hardloopoutfit ziet er altijd hetzelfde uit omdat ik nog niet zo een uitgebreide collectie heb, haha! Het zou dus heel leuk zijn om deze te winnen!

 71. Maureen
  april 25, 2017 / 13:41

  Oeh, door jouw enthousiasme wil ik al een hele tijd zo’n Nike Dry Fit Knit shirt uitproberen. Dit is de perfecte kans ;) Mooi kleurtje ook!

 72. april 25, 2017 / 13:42

  Leuke post, ik doe zeker mee met de winactie! Super grappig trouwens dat het Nike model een bekende van je is!

 73. Laura
  april 25, 2017 / 13:42

  Wat een mooi shirt! Die zou ik heeeeeel graag willen winnen! Zou een mooie motivatie zijn om ook nu, tijdens mijn prille zwangerschap te blijven rennen :)

 74. april 25, 2017 / 13:45

  Nu ik nog steeds mijn best doe om mijn vriend bij te houden op de 10km (en daarmee met mijn tong over de grond sleep na 5km) is het hard nodig om lekker te gaan trainen met hardlopen. I’m in, kei mooi item!

 75. april 25, 2017 / 13:45

  Die top is echt heel erg mooi! Ik doe graag een poging om het te winnen :)

 76. Emma
  april 25, 2017 / 13:49

  Dit zou het trainen voor mijn volgende halve marathon nog ietsje leuker maken! :D

 77. Juul
  april 25, 2017 / 13:50

  Ook ik doe graag mee :D Ik ga binnenkort in Scandinavië studeren, dus wat kleur tijdens de donkere dagen is erg welkom ;)

 78. april 25, 2017 / 13:50

  Oooh wat een super leuk hardloopshirt! Precies in mijn lievelingskleur, koraalrood :) Als ik dit shirt zie, moet ik meteen aan jou denken! En als jij erin ‘woont’ moet het wel een perfect hardloopshirt zijn! Daar zou ik graag in hardlopen :D

 79. Imke
  april 25, 2017 / 13:54

  Ik doe graag mee aan de winactie! Ik ben nu precies 1 jaar aan het hardlopen en dit truitje zou een mooie uitbreiding zijn op mijn hardloopoutfits :)

 80. Marije
  april 25, 2017 / 13:55

  Dat shirt lijkt me heerlijk zitten en ik heb grote behoefte aan dunne longsleeves. In juni loop ik een halve marathon in Schotland en je weet het daar maar nooit met het weer, dus wie weet kan ik ‘m daar aan. Zou leuk zijn om te winnen!

 81. Lisette
  april 25, 2017 / 13:55

  Mooi shirt, ik doe graag mee!
  Ik ga deze week weer beginnen met hardlopen nadat ik bevallen ben van mijn dochter. Daarvoor zou zo’n mooi nieuw shirt goed van pas komen!

 82. Mieke
  april 25, 2017 / 13:56

  Wat een supertoffe actie. Ik heb dankzij jou nu het korte hardloopbroekje van Nike (met de legging binnenin: geen schuurplekken meer, yesss), maar moet nog even doorsparen voor andere items van Nike :D Dit zou dan ook super uitkomen!!

 83. Liza
  april 25, 2017 / 14:03

  Leuk! Ik ik zeker mee :)

 84. Carol
  april 25, 2017 / 14:03

  Wat een toffe kleur!
  Die wil ik heel graag winnen!! ;-)

  Moet heel veel nieuwe hardloopkleding, aangezien ik keihard aan het trainen ben voor de Dam tot Dam loop

 85. Justme
  april 25, 2017 / 14:04

  Wil graag meedoen! Kan zeker nieuwe hardloopkleding gebruiken! :)

 86. april 25, 2017 / 14:05

  Superhandig artikel, ook het hoofdstuk in je boek rond de kledij heb ik meer dan eens kunnen gebruiken. ;-) Die Nike Dry Fit is de beste sportuitvinding ooit. Elk seizoen koop ik wel een nieuw kleurtje voor de collectie. :-)

  En inderdaad, dat zijzakje bij Lululemon is lifesaving voor iPhone Plus gebruikers!

 87. april 25, 2017 / 14:07

  Hahah inderdaad een leuk heugelijk feitje ;) Heb het idee dat die exen van jullie wel op een bepaald type vallen ;).

  En ik heb echt al heel vaak lopen twijfelen over het kopen van zo’n nike shirt maar ze zijn zo duurrrr.. Ik doe dan ook heel graag mee met de winactie ;)

 88. Charlotte
  april 25, 2017 / 14:08

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb het shirt al met een kraagje, wat ook superfijn is, maar een versie zonder kraagje is voor nog meer temperaturen perfect! :)

 89. Krista
  april 25, 2017 / 14:15

  Oef veel reacties al haha! Toch zou ik ook graag een kansje maken op dat mooie shirt, ik doe mee!

 90. april 25, 2017 / 14:18

  Lekker kleurig shirt! Zou goed van pas komen met m’n eerste marathontraining.

 91. Annemieke
  april 25, 2017 / 14:19

  Ik doe mee!

  Zo’n kleurtje zal me nog meer motivatie geven om de hardloopschoenen aan te trekken! Kan ik me ook eens een beetje Annemerel voelen :-)

 92. april 25, 2017 / 14:25

  Hahaha, je ‘fun fact’, zalig! :D

  Mijn vriend heeft afgelopen zondag de 10 miles in Antwerpen meegelopen en mij gemotiveerd om volgend jaar mee te doen! Dankzij jou boek liep ik vorig jaar ook al een wedstrijd van 15km, dus die 16km ga ik ook terug tackelen met jouw schema’s bij de hand! Een nieuw running shirtje om in de winter te kunnen doortrainen zou dan ook een leuke, extra motivatieboost zijn!

  Ben trouwens ook enorm aan het twijfelen om de Ultraboosts te bestellen.. (Ook als extra motivator maar ik ‘mag niet’ van m’n vriend omdat ik al schoenen genoeg heb… :p) Oh ja en nog iets leuk, ik vertrek morgen naar New York en vond het dus TOP dat jij een paar hotspots hebt gedeeld in je vlogs, ik heb meteen een lijstje gemaakt :D

  Sorry voor de lang uitgevallen en onsamenhangende comment.. :D

 93. april 25, 2017 / 14:31

  Oh love dit shirt! Super leuke winactie waar ik heel erg graag aan mee doe :D!
  Ik loop graag in longsleeves en nou wilde ik net op zoek gaan naar nieuwe, dus deze zou onwijs goed van pas komen :)

 94. Evelien
  april 25, 2017 / 14:37

  Wat een top actie! Ik maak heel graag kans op dit mooie shirt ! :)

 95. Marianne
  april 25, 2017 / 14:42

  Ah zo leuk! Ik wil heel graag het shirt winnen. Ben een enorme hardloopliefhebber maar heb afgelopen winter mijn been gebroken met wintersport (gecompliceerde breuk). Mag over een maand weer rustig beginnen met hardlopen en hoe kan ik dat nou beter doen dan met zo’n mooi shirt.

 96. Desiré
  april 25, 2017 / 14:43

  Oeh weer een hele leuke winactie; natuurlijk doe ik graag mee! :D

 97. Rianne
  april 25, 2017 / 14:44

  Super tof shirt Annemerel! :) Ik wil graag meedoen met winactie, zo’n shirt lijkt me heel fijn om in te sporten.

 98. april 25, 2017 / 14:46

  Ja! Ik doe graag mee! Sinds een paar weken toch maar weer begonnen met hardlopen. Was er een tijdje helemaal klaar mee, maar door jou enthousiaste verhalen over Boston begon het toch weer te kriebelen! Zo’n mooie top komt mij dus goed van pas!

 99. Ilse
  april 25, 2017 / 14:54

  Tof! Ik doe graag mee met deze winactie :)

 100. Renske
  april 25, 2017 / 14:56

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Wat een mooie kleur voor het voorjaar!

 101. Maja
  april 25, 2017 / 15:02

  Mooi shirt! Ik doe graag mee. Er liggen nog geen sportshirts in mijn kast die warm genoeg zijn voor dit weer zonder direct een jas aan te moeten haha!

 102. Daniëlle
  april 25, 2017 / 15:08

  Gaaf, ik wil deze top graag winnen ?

 103. Martyna
  april 25, 2017 / 15:10

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie!

 104. april 25, 2017 / 15:20

  Wat een leuke running essentials. Ik zou graag kans maken op dit mooie t-shirt.

 105. Henrike
  april 25, 2017 / 15:30

  jaaa dat soort shirts zijn mn favorite, met die duimdingen bij je hand, HEERLIJK! super leuk kleurtje ook kan ik goed gebruiken.

 106. Soof
  april 25, 2017 / 15:32

  Wat super tof dat je een shirt mag weggeven. Hopelijk ligt hij binnenkort bij mij in de kast. Ben nog opzoek naar een fijn shirt voor het hardlopen, en deze lijkt me perfect.

 107. Michelle
  april 25, 2017 / 15:37

  Wat een super leuke actie en wat zou dit goed uitkomen! Dit jaar heb ik mezelf als doel gesteld om iedere maand aan een loopwedstrijd mee te doen, komende maand doen ik zelfs aan twee wedstrijden mee! Ik ga het steeds leuker vinden en ga het hardlopen ook steeds meer nodig hebben om mijn hoofd leeg te maken! De shirts van Nike zitten echt heerlijk dus dit zou super goed uitkomen!

 108. Eva de Groot
  april 25, 2017 / 15:39

  Oh wauw, wat een leuke actie! Tijdens het lezen van het artikel dacht ik bij de top al: wow wat chill, en wat een mooie kleur! En dat dat dan precies hetgene is dat je kan winnen komt zeer mooi uit haha! Ik ben het helemaal met je eens qua hardloopkleding, vind de shirts van Nike ook echt superfijn en neongeel is ook bij far mijn favoriete sportkleding kleur (heb zelfs die neongele met roze nikes die jij ook hebt gekocht toen ik ze bij jou in een vlog zag (en dat je er toen een bloedblaar in had gekregen))

 109. Anniek
  april 25, 2017 / 15:40

  Hey Anne Merel,
  wederom een leuke win actie! Aangezien mijn wasmand altijd bomvol zit, maar ik het wassen het liefst zo lang mogelijk uitstel, is een extra hardloopshirt altijd welkom ;)
  Liefs, Anniek

 110. Ellen
  april 25, 2017 / 15:44

  Superleuk shirt! Mijn favo kleur, word er erg vrolijk van! Ik heb genoten van je Boston vlogs!

 111. Elise
  april 25, 2017 / 15:45

  Jaaa yes please! Ik heb voornamelijk hardlooptops en dat is met dit weer niet te doen, haha. Nou ja, het kan wel, maar dan krijg ik bij thuiskomst mijn veters niet meer los in verband met algehele bevriezing van de armen, haha. Ik doe mee dus :)

 112. Lena
  april 25, 2017 / 16:00

  Leuke actie! ik doe zeker mee want ik ben nog opzoek naar goede hardloopkleding! ik doe nu als het koud is vaak wat gewone kleding over elkaar heen (wat natuurlijk helemaal niet goed voor je is #shameonme ) en de kleding die ik heb is niet zo heel leuk. Helaas is leuke en goede kleding ook nog eens best duur en aangezien ik nu op weg ben naar mijn eerste 10km ?wordt het toch wel eens tijd voor wat goede hardloopkleding! Lijkt me leuk

 113. Helen
  april 25, 2017 / 16:01

  Ik doe heel graag mee! Ik ben helemaal verliefd op Nike, maar mijn beperkte budget als studentje laat me maar heel af en toe de mogelijkheid om iets te kopen, en dan meestal niet duurder dan 50 euro (die keuze is dus al beperkt) ;) Dit zou dus geweldig zijn!

 114. april 25, 2017 / 16:01

  Ik doe ook graag mee! Wat een leuk, vrolijk shirt! Net terug van een weekje canarische eilanden en het is hier toch nog niet zulk lekker weer om in korte mouwen te lopen. Dus dan komt dit vrolijke shirt helemaal goed van pas in mijn hardlooptrainingen. En die ultraboost zijn ook heel mooi zeg.

 115. Anita te Gussinklo
  april 25, 2017 / 16:04

  Hij is tof, ik doe graag mee Annemerel.

 116. Chi
  april 25, 2017 / 16:05

  Super mooie top!

 117. april 25, 2017 / 16:08

  Ohh super leuk. Doe graag mee :) x

 118. Merel
  april 25, 2017 / 16:14

  Wat een leuk artikel! Hopelijk komenn er nog meer van dit soort artikeltjess hihi <3
  Ik doe mee met de winactie! Lijkt me echt een fijn shirt

  Liefs,

  Merel

 119. Lieke
  april 25, 2017 / 16:33

  Wauw! Ik zou hem super graag winnen. Komt goed uit als extra motivatie om weer naar buiten te gaan en afstand en snelheid op te bouwen na 2,5 maand blessureleed!

 120. Floor
  april 25, 2017 / 16:38

  Ik doe graag mee aan de winactie! Ik ben nog maar pas begonnen met hardlopen, dus heb nog niet veel geschikte kleding in mijn kast.

 121. Marlinde van den Berg
  april 25, 2017 / 16:39

  Heel graag!

 122. J
  april 25, 2017 / 16:49

  Ik doe heel graag mee! Heb door jouw boek de smaak van het hardlopen helemaal te pakken en een écht goede hardlooptop kan daarbij niet ontbreken natuurlijk :-)

 123. Abigail
  april 25, 2017 / 16:56

  Wat een tof artikel, ik doe graag mee met de winactie! X

 124. Lisa
  april 25, 2017 / 16:59

  Goed om te weten welk shirt jij het liefst draagt! Ik ga binnenkort weer beginnen met hardlopen (zit in een fysio traject, al een hele tijd, dat loopt nu op zijn eind!) :) Ga binnenkort zeker even shoppen adhv dit lijstje! Het liefst luister ik natuurlijk naar een expert haha.

 125. Ilse
  april 25, 2017 / 17:03

  Wat een leuk shirt, die komt zeker van pas! Ik wil wel een kansje maken!

 126. Marloes
  april 25, 2017 / 17:06

  Ook ik doe zeker mee! Al super lang op zoek naar een fijne lichte trui met lange mouwen.
  Duimen!

 127. Judith
  april 25, 2017 / 17:10

  Ik doe ook mee, een mens kan nooit genoeg hardloopkleding hebben!

 128. Mariëlle
  april 25, 2017 / 17:17

  Yes! Ik ding graag mee voor het shirt!

 129. Anzji
  april 25, 2017 / 17:19

  Koraal is wat mij betreft het perfecte voorjaarskleurtje, en gezien ik he-le-maal klaar ben voor de lente doe ik graag mee! :)

 130. april 25, 2017 / 17:19

  Leuk! Ik loop in november mijn eerst halve marathon! Dus tegen die tijd zijn longsleeves wel weer nodig! ( Al hoewel, als het dit weer blijft kan je hem elke dag wel aan in Nederland!! )

 131. Marloes
  april 25, 2017 / 17:21

  Hele leuke actie, ik doe mee!!

 132. Lynet
  april 25, 2017 / 17:32

  Helemaal enthousiast werd ik toen ik je artikel las, ik las, keek en scrollde verder en iedere keer betrap ik me op de gedachte ‘Dit klinkt ook goed!!’. Normaal gesproken spreken bij artikelen als deze, slechts een a twee items mij aan. Toen ik las dat je een artikel weggaf, bedacht ik mij dat dit vást niet dat perfecte koraalkleurige top met lange mouwen zal zijn. Toen ik zag dat dit wel het geval was, werd ik nóg enthousiaster. Ik ben namelijk al heel erg lang op zoek naar een fijn shirt met lange mouwen, die ook bovenaan mooi aansluit. De prijs van deze shirts staan me vaak nog wat tegen.. Maar door jouw ervaringen ermee ben ik erg nieuwsgierig geworden en zal ik dolgraag uitproberen!

 133. Esmee
  april 25, 2017 / 17:36

  Haha je p.s. Dat maakt het lezen van zo’n artikel leuk!

  Zou graag kans maken op het shirt! Heb helaas niet het budget om al mijn sport kleding van deze kwaliteit te halen, maar heb wel heel veel plezier van de paar items waarbij ik dat wel heb gedaan.

 134. Veerle
  april 25, 2017 / 17:38

  Wat een mooie kleur top! Fijn ook dat je jouw favoriete sportitems hebt gedeeld, altijd fijn om inspiratie op te doen bij anderen.

  Ik doe ook graag mee met je winactie ;)

 135. Isabella
  april 25, 2017 / 17:43

  Wat een leuke actie die goed bij je past aangezien we je lofzang over deze shirts vaker hebben kunnen lezen! Dit shirt zou erg welkom zijn, ik ben nog op zoek naar zo een item voor onder mijn Nike jasje, want in tegenstelling tot jou heb ik juist bijna altijd een jasje aan en vind ik dat nu zelfs nog te koud zonder shirt haha!

 136. Jessie
  april 25, 2017 / 17:45

  Oeh, gave actie! Ik doe ook graag mee :)
  Ik ben ook een echte nike fan net als jij, heb nu een neogeel shir met lange mouwen en kraag, twee sportbh’s en nog een shirt met korte mouwen. Echt superkwaliteit :)

 137. Kirsten
  april 25, 2017 / 17:51

  Super leuk, ik doe graag mee! Zou een mooie motivatie zijn om de spierpijn van mijn marathon van afgelopen zondag te trotseren :)

 138. Eline
  april 25, 2017 / 17:58

  Wat een leuke rubriek! Leuke sportkleding geeft altijd motivatie, net zoals je vlogs en je boek. Dit weekend voor het eerst meer dan 10 km gelopen omdat door jouw enthousiasme over lange afstanden, ik zelf ook enthousiast werd. Leuk shirt! Ik zou het graag willen winnen :)

 139. Catelijne
  april 25, 2017 / 18:12

  Leuk! Behalve om in te hardlopen ook prima om in te hockeyen! :) Zeker nu het savonds nog niet extreem warm is haha

 140. Mirjam
  april 25, 2017 / 18:16

  Wat leuk! Ik doe graag mee met de winactie!

 141. Willemijn
  april 25, 2017 / 18:19

  Oohh wat een gave kleur & deze kan ik heeel erg goed gebruiken! Ik moet zowat mijn hele hardloop garderobe vervangen (lees nieuwe schoenen, korte short, tops) dus ik doe mee!

 142. Ingrid
  april 25, 2017 / 18:23

  Wat zou het tof zijn als deze binnenkort bij mij in de kast zou hangen! Zo’n mooi shirt ontbreekt nog en kan ik goed gebruiken voor mijn training voor de halve marathon. :-)

 143. xAmberc
  april 25, 2017 / 18:41

  Ik heb echt liefde voor Nike hardloopshirts. Ze hebben gewoon de fijnste stoffen gebruikt in hun shirts, van winter tot zomer, zeker favoriet. Ik zou dan ook graag zo een mooi koraalkleurig shirt willen winnen!

 144. Julia
  april 25, 2017 / 18:53

  Ik ben pas weer begonnen met trainen, deze top is een mooie motivatie om het vol te houden! Dus ik doe graag mee.

 145. Monique
  april 25, 2017 / 19:00

  Toffe winactie, ik doe graag mee!

 146. Linda janssen
  april 25, 2017 / 19:23

  Wat leuk! Ik doe mee!

  P.s. Goede tip van die Nikes in de sale, ik ga gelijk even kijken!

 147. Minke
  april 25, 2017 / 19:26

  Super leuk! Heel leuk shirt! Ik doe graag mee, want ik kan zeker nog een mooie long sleeve gebruiken!

 148. Bernadette
  april 25, 2017 / 19:40

  Aah wat een gaaf shirt! Als dat geen goede motivatie is om te gaan hardlopen weet ik het ook niet meer ;)

 149. jacqueline
  april 25, 2017 / 19:50

  Jaa, leuk! Als ik win schrijf ik me in voor m’n tweede maratthon… :)

 150. Vivianne
  april 25, 2017 / 20:17

  Heel leuk! Ik loop 21 mei mijn eerste halve marathon in Leiden. Heb zojuist jouw vlogs gekeken en heb er helemaal kriebels van gekregen. En ik doe dus mee :D

 151. Yvonne
  april 25, 2017 / 20:29

  Leuk! De nike epic lux tight heb ik ook in 2 kleuren, en blijven inderdaad uitstekend zitten!
  Ik zou ontzettend graag het shirt winnen, heb momenteel maar 1 lange mouwen shirt en met deze koude dagen zou een extra shirt geen overbodige luxe zijn ?

 152. Amanda
  april 25, 2017 / 20:31

  Wat een heerlijke actie :) Ik doe ook graag mee! Ik heb nu een prachtig paars (merino wol) shirt van Nike, mijn eerste lange van Nike en die zit als gegoten. Deze is echter iets te warm dus zo’n dunnere zou nu wel van pas komen! (en zeker in de lente van 2017 :O). Kleur is ook prachtig, mooie aanvulling op mijn blauwe/paarse/roze shirts en volgens mij zie je er in die kleur ook bruiner uit, altijd fijn ;)

 153. Anniek
  april 25, 2017 / 20:36

  Doe graag mee met deze erg leuke actie!

 154. Marleen
  april 25, 2017 / 20:43

  Mooi!! Ik doe graag mee :)

 155. Rian
  april 25, 2017 / 20:49

  Wauw wat tof! De winactie komt precies op het goede moment :)
  Ik ben nu ongeveer een maand bezig met krachttraining. Ben nog bezig met het verzamelen van sportkleding. Ik heb nu een t-hirt van Nike en die bevalt me goed! Maar één shirt is niet genoeg haha.
  Zou het super vinden als ik hem win dus ik doe zeker mee!!

 156. Lucienne
  april 25, 2017 / 20:59

  Jaaaa ik doe mee!!! Ben altijd op zoek naar goede shirts met lange mouwen?

 157. Anne
  april 25, 2017 / 21:01

  ik doe graag mee. Ik zou graag wat meer kleur in mijn hardloopgarderobe brengen en ik vind de shirts van Nike zo fijn!

 158. Kirsten
  april 25, 2017 / 21:02

  Ik doe graag mee, want dit is zo’n mooi shirt en ook nog in m’n lievelingskleur!

 159. april 25, 2017 / 21:23

  Dat lijkt me zo’n fijn shirt! Waarschijnlijk ook een goede motivatie om het lopen weer op te pakken en een nieuw groot doel te stellen na NYC en Berlijn afgelopen jaar.

 160. Sanne
  april 25, 2017 / 21:24

  Wat een gave winactie! Ik zou graag het shirt willen winnen, omdat ik zelf helaas het budget niet heb om deze van nike te kopen.
  Ik loop al lang hard, maar ben er deze winter uitgeweest door een vervelende blessure aan mijn heup. Nu mag ik eindelijk weer! Door jouw boek en blog word ik gemotiveerd om weer opnieuw te trainen tot mijn oude niveau na de blessure.
  Ga vooral nog lang door met vloggen, bloggen en schrijven over hardlopen. Is echt heel leuk!!!!

 161. Iris
  april 25, 2017 / 21:28

  Ik wil in Amsterdam dit najaar eindelijk de halve marathon onder de 2 uur lopen, en zo’n shirt kan natuurlijk alleen maar meehelpen dus ik doe graag mee!

 162. Lana
  april 25, 2017 / 21:41

  Heel leuk shirt! Zou echt een aanvulling zijn voor mijn hardloop collectie, want ik draag nu alleen nog maar jasjes in plaats van longsleeves.

 163. april 25, 2017 / 21:52

  Die Nike Epic Lux tights moet ik eens in investeren… leggings die afzakken zijn echt zo verschrikkelijk! Maar gelukkig is het nu toch weer kortebroekjestijd, dus die bewaar ik voor komende winter :)
  Ik ren tot nu toe qua shirtjes vooral in Decathlon en gekregen wedstrijdshirtjes. Ik heb dan ook wel geluk dat ik niet gauw last heb van kleding. Maar eerlijk is eerlijk… ik begin wel steeds meer te watertanden van die betere kleding. En ik loop 3x per week (plus nog 1x crossfit) dus moet mezelf dat eigenlijk ook gewoon eens gunnen. Op schoenen bezuinig ik ook niet. Zou het shirtje dus graag proberen!

 164. Rozemarijn
  april 25, 2017 / 22:05

  Die koraalroze is mijn favoriet van de collectie! Ik waag zeker een kansje :-)
  Fijne avond gewenst!

 165. Rosemarijn
  april 25, 2017 / 22:11

  Wat een toffe actie! Het shirt lijkt me heel leuk (en fijn) dus die draag ik graag bij de Leiden Marathon (10k maar hoor) komende maand. Ik doe zeker mee!

 166. april 25, 2017 / 22:18

  Oeh dat shirt wil ik! En dan mag het van mij nog best één dagje koud blijven, zodat ik er lekker in kan hardlopen:)

 167. Elise
  april 25, 2017 / 22:36

  Oeh nice! Ik was net op zoek naar een goed hardloop shirt met lange mouwen. Nu duimen dat ik hem win.

 168. Chinook
  april 25, 2017 / 22:41

  Jaa leuk! Ik doe graag mee. Echt fijne shirts zijn dit en aangezien ik net begonnen ben met trainen voor de halve marathon, kan ik goed een nieuwe gebruiken!

 169. Juliet
  april 25, 2017 / 22:46

  Ik ben helemaal fan van deze nike stof, waar ik een korte mouwen shirt van heb.. Ik zou graag de lange mouwen variant in deze super leuke kleur aan mn collectie toevoegen om te helpen tijdens mijn marathon training :)!

 170. Juliet
  april 25, 2017 / 22:46

  Ik ben helemaal fan van deze nike stof, waar ik een korte mouwen shirt van heb.. Ik zou graag de lange mouwen variant in deze super leuke kleur aan mn collectie toevoegen om te helpen tijdens mijn marathon training :)!

 171. karlijn
  april 25, 2017 / 23:27

  wooooow wat een hoop reacties!!! dat wordt duimen dat het lot en jij me gunstig gezind zijn hihi.
  Nu ik eiiindelijk genoeg ben aangekomen om weer te mogen sporten ben ik weer langzaam aan het opbouwen met hardlopen, en dat is zo fijn!! Ik doe dan ook heel graag mee met je winactie!! :D

 172. april 25, 2017 / 23:54

  Jaaaaa, héél graag! Die kleur is zó mooi! Zou heel fijn zijn als opstekertje nu ik de motivatie om te rennen een beetje ben verloren door scriptiestress.. Was niet van plan de komende twee maanden tijdens het schrijven van mijn scriptie niet te gaan rennen (dat zou ik niet overleven) dus ik moet mezelf weer een flinke schop onder m’n kont geven om even m’n hoofd leeg te rennen!

 173. Anita H.
  april 25, 2017 / 23:56

  Een nieuw hardloopshirt is altijd welkom. Ik ding graag mee.

 174. Desiree
  april 26, 2017 / 00:26

  Hele mooie kleur en pasvorm, ik doe graag mee met de winactie!

 175. Rianka
  april 26, 2017 / 06:57

  Heel leuk shirt! Ik heb net zo shirt nodig en deze kleur vind ik super mooi. Ik doe mee!

 176. Ingrid
  april 26, 2017 / 07:12

  Wat een leuke winactie weer. Ik zou deze graag winnen voor mijn dochter. Voor een student zijn deze shirts toch wat te prijzig en omdat ze eind augustus voor 5 mnd naar Canada vertrekt om te studeren en omdat ze daar wil blijven hardlopen lijkt het mij leuk als ze dat in dit shirt kan doen. Top trouwens dat je meedoet met de Marikenloop, kan ik je eens zien lopen.

 177. Sandra Koster
  april 26, 2017 / 07:34

  Super toffe win actie!!! Ik doe heel graag mee! Ben zelf mama van 3 kids en ben eind jan begonnen met hardlopen! Even de stress weg mijn gedachten uit en gaan!! We hebben heel veel zorgen om de kleinste meid en dan is het lekker er even niet aan te hoeven denken! Ik heb in april mijn eerst 5km gelopen bij de cityrun in Hilversum!! Super trots! En nu verder trainen! In september dam tot dam By night 8km!!! Hoe tof zou zo’n shirt zijn!!!

 178. Marjolein Heijne
  april 26, 2017 / 08:07

  Leuke nieuwe rubriek! En wat een gave winactie! Ik doe graag mee?

 179. Stefanie
  april 26, 2017 / 08:18

  Leuke actie! Heel mooi shirt ook, tof kleurtje, vaak bij staan kijken in de winkel. 2 lange mouwenshirts is net te weinig in de winter, ik doe dus graag mee! :-)

 180. Linda
  april 26, 2017 / 08:33

  Ik doe graag mee!(:

 181. Tine
  april 26, 2017 / 08:41

  Wat een super handig en leuk shirt! Dat zou ik heel graag winnen.
  Ik heb net nog een handig loopshirt met lange mouwen nodig. Want alhoewel we eind april zijn is het nog niet echt topweer!

 182. Lisa
  april 26, 2017 / 08:50

  Grappig dat je nu juist dikkere sokken toch aanbeveeld! Ik heb toch het gevoel dat mijn voeten dan meer gaan zweten (in de zomer). In de winter hou ik daar wel lekker warme voetjes mee :-).

  Ik zou graag ook meedoen met de win-actie! Past goed bij mijn andere roze sport assortiment.

 183. Laura
  april 26, 2017 / 08:54

  Wauw die kleur! Heel gaaf! Ik zou graag ook kans maken :)

 184. Brigitte
  april 26, 2017 / 09:27

  Ik wil ook graag kans maken op dat prachtige shirt. Niet voor mijzelf maar voor mijn dochter Charlotte.

 185. Carianne
  april 26, 2017 / 09:38

  Leuk!! Die past perfect in mijn hardloop garderobe! :)

 186. Marianne
  april 26, 2017 / 11:24

  Yess Annemerel! Ik doe graag mee met deze winactie. Een ideale top bij de temperaturen van nu, en het is mijn favo kleur!

 187. Katrien
  april 26, 2017 / 11:43

  Echt een mooi shirt, en handig voor in dit ’tussenseizoen’ nog!

 188. Mariella
  april 26, 2017 / 12:06

  Aah natuurlijk wil ik graag meedoen! Eind november brak ik mijn enkel op twee plaatsen en vandaag mocht ik voor het eerst maar liefst 2 minuten joggen. Ik kan dus wel een nieuwe top gebruiken om mijn revalidatie mee door te komen! (en om op weg naar mijn bruiloft op 30 juni ervoor te zorgen dat er meer kilo’s af- dan aan vliegen HELP)

 189. april 26, 2017 / 12:50

  Nice shirtje, net zoals andere items! (Mijn oog valt ook op het grijze shirtje.) Ik heb nog geen lange mouwen shirt, nu ren en volleybal ik buiten namelijk met een sweater. Dit shirtje zou chill zijn met de temperaturen van nu om mee te hardlopen of buiten te volleyballen. Daarnaast ziet het er ook eens mooi uit! Ik doe graag mee!

 190. Lotte
  april 26, 2017 / 13:08

  Leuk bericht en een mooi shirt Annemerel! Ik doe graag mee!

 191. Lora
  april 26, 2017 / 14:09

  Super mooie top, die is perfect voor mijn trainingen buiten!

 192. Marian B
  april 26, 2017 / 14:18

  Een hele mooie kleur! Lijkt mij een heel fijn shirt waarin in lekker mijn rondjes kan lopen!

 193. Amber Frederieke
  april 26, 2017 / 14:37

  Ik zou graag meedoen aan de winactie…mooi voor mijn eerste halve marathon die ik (hopelijk) zal gaan lopen in september:) Maar ook nu, tijdens de koudste meivakantie ooit, is het ook een must! Veel liefs, Amber

 194. Esmee
  april 26, 2017 / 15:44

  Wat een leuk shirt! Ik doe natuurlijk mee :D

 195. april 26, 2017 / 19:26

  Nu ik zo fanatiek begonnen ben met hardlopen, hoewel nu even wat minder door vocht in m’n beide knieën, kan ik wel wat hardloopkleding gebruiken. Dit shirtje is dan ook meer dan welkom. <3
  Liefs,
  Denise vN

 196. Anke
  april 26, 2017 / 19:27

  Ohh heel mooi shirt! Ik zit al een tijdje te kijken naar een betere longsleeve (draag nu voornamelijk h&m) en vind die van nike altijd zo mooi. Helaas zijn ze buiten mijn budget, maar deze kans om er eentje te winnen laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan!

 197. Kim
  april 26, 2017 / 19:34

  Jaaaaaaa heel graag! Nu de zwangerschap meer dan welkom:)!

 198. Soraya
  april 26, 2017 / 20:11

  Superleuk! Ik draag altijd gewone shirts tijdens het sporten maar dit is natuurlijk veel beter :)

 199. Anja
  april 26, 2017 / 20:46

  Oh het lijkt me gaaf om dit te winnen!

 200. Astrid
  april 26, 2017 / 21:23

  Ik vind het altijd zo leuk om hardloop wishlists te maken, om het vervolgens weer weg te klikken omdat mijn bankrekening het er toch niet mee eens is, haha! En natuurlijk doe ik mee aan de wedstrijd, heb nog altijd een tekort aan longsleeves voor tijdens het hardlopen. Die sokken moet ik denk ik ook maar eens gaan aanschaffen, tijdens mijn laatste wedstrijden had ik running sokken aan van de Lidl en kwam beide keren met een blaar thuis, die werkten dus in ieder geval niet voor mijn voeten, meh!

 201. Aviva
  april 27, 2017 / 08:24

  Ben (alvast) begonnen met trainen voor mijn eerste marathon (Amsterdam…. of toch Berlijn?), maar met deze koude lente dagen zijn die lange mouwen onmisbaar. Die kan ik met minimaal 3 trainingen per week goed gebruiken!

 202. Karen
  april 27, 2017 / 10:42

  Hahaha grappig fun fact aan het einde ;)
  Ik doe graag mee, dat kan altijd van pas komen en hardloopshirts met lange mouwen heb ik sowieso minder.

 203. Marleen
  april 27, 2017 / 11:06

  Leuk! Al lang op zoek naar een goed lange mouwen shirt! Sounds perfect! Ik doe dus graag mee :)

 204. Erna
  april 27, 2017 / 16:19

  Inderdaad een heerlijk shirt, heb m al in het blauw. Dus kan het niet nalaten om mee te doen met deze winactie want van fijne én mooie hardloopkleding kun je niet genoeg hebben ;-).

 205. Myrthe
  april 27, 2017 / 19:03

  Ik doe graag mee! Ik vind het shirt er erg comfortabel uitzien. Ik vind de kleur ook helemaal hip, tenminste niet zo saai :D.

 206. april 27, 2017 / 20:03

  Dit shirt klinkt als dé uitkomst voor de: Het-is-lente-maar-alsnog-facking-koud-maar-niet-zo-koud-dat-ik-3-lagen-aan-moet-maar-lange-mouwen-is-opzich-wel-chill! #dagelijks dilemma! Ik zou er erg blij mee zijn, tof shirt!

 207. Monique
  april 27, 2017 / 22:13

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee

 208. Jamie
  april 28, 2017 / 14:29

  Dat shirt ziet er echt zo fijn uit!! Die zou ik graag in de kast hebben hangen :)

 209. april 28, 2017 / 14:56

  Ik ben tot nu toe erg gek op jouw tips wat betreft hardloopkleding. Na heel wat korte broekjes te hebben geprobeerd heb ik op de gok (door jouw advies uit je boek) ook zo’n kort broekje van Nike gekocht en inmiddels heb ik er meer. Mijn hemel wat een fijne broekjes! Ik heb hetzelfde probleem als jij hebt met schurende bovenbenen en dat los ik op met vette bodylotion vlak voor het lopen, maar jouw tip over vaseline ga ik ook nog uitproberen.

  Nu ik het korte broekjes probleem heb opgelost zoek ik nog een heerlijk shirt met lange mouwen. Het is nu echt de periode van even zoeken wat te dragen. Met shirtjes met korte mouwen krijg ik altijd problemen lees: schuurplekken en een keer zelfs enorme brandplekken op mijn armen. Dus ik loop hard in of longsleeves of tanktops. Aangezien het voor tanktops nog iets te koud is en mijn winter longsleeves iets te warm zijn zou deze top een geweldige aanvulling in mijn kast zijn! En daarnaast kleurt hij perfect bij mijn nieuwe hardloopschoenen met de geweldige kleur guava/peach melba (trouwens gekocht bij de Perry na geweldig advies! Echt super!). :)

 210. Annemieke
  april 28, 2017 / 18:55

  Wat een gave actie! Natuurlijk wil ik daar aan meedoen….wie niet? :P

 211. Laure
  april 29, 2017 / 08:58

  Leuke actie!

  Ik doe graag mee, dat koraalroze is echt een leuke kleur!

 212. Jessy
  april 29, 2017 / 10:18

  Ik zou graag het shirt willen winnen! Ik loop nog niet zo lang hard rn loop meestal met een t-shirt en een jasje maar merk inderdaad dat dit al snel te warm is maar een tahirt dan weer te koud. Daarom zou dit shirt ideaal zijn nu.

 213. Aimée
  april 29, 2017 / 15:34

  Oeeh, ik doe graag mee met deze winactie. Ik ben niet bekend met deze longsleeve, maar nike shirts bevallen me sowieso erg goed! En deze ziet er ook nogeens leuk en vrolijk uit! Een keer wat anders dan al mijn saaie grijze en zwarte vesten en lange mouwen shirts !

 214. Lonneke
  april 29, 2017 / 16:50

  Lijkt me een heel fijn shirt! Ik doe graag mee :)

  Handig artikel ook! Had ik maar van het afzakken van broeken geweten voor ik 2 budget hardloopbroeken had gekocht :’). Misschien ook leuk om eens een artikel te doen over goede budget hardloopkleding en wat absoluut niet de moeite waard is? (als je daar ervaring mee hebt tenminste :p, kan me herinneren dat je vroeger ook h&m tights droeg)

 215. Nadine
  april 29, 2017 / 23:33

  Oooooh hij is echt heel leuk! Ik doe graag mee!!

 216. Lisanne
  april 30, 2017 / 18:59

  Aah superleuke winactie! ?

 217. Jolijn
  mei 2, 2017 / 12:05

  Leuke actie! Ik doe graag mee :) Op de een of andere manier weet een nieuwe outfit mij altijd extra te motiveren!

 218. Chantal
  mei 3, 2017 / 17:07

  Ik doe ook graag mee :)

 219. Iris
  mei 4, 2017 / 12:25

  Hoi Annemerel,

  Wat een leuke win actie! Ik doe graag mee! Ik heb zelf al de racerback top van Nike dus ik ben heel benieuwd naar de lange mouw versie! Lijkt me super fijn om op de minder warme dagen mee te rennen!

 220. Simone
  mei 5, 2017 / 21:01

  Een fijn shirt dat bijna een lookalike is van de shirt op jouw boekomslag…natuurlijk wil ik die graag winnen. Ik doe mee.

 221. Kim
  mei 11, 2017 / 23:18

  Lijkt me echt enorm fijn! Enorm gemotiveerd door je blogs & vlogs, en na het lezen van je boek kan ik echt niet wachten om voor een marathon te gaan trainen! Ga vooral zo door, geweldig dat je mensen zo kan motiveren :)

 222. Meike
  mei 17, 2017 / 15:24

  Ik was op vakantie, dus had deze even gemist. Maar ik waag toch nog even een poging, want als echte Nike lover mag deze koraal kleur natuurlijk niet in mijn kast ontbreken. Ik heb deze al in de volt kleur…nou ja…volt…het is meer grijs aan het worden. Dus toe aan vernieuwing is die wel en wat is dan mooier dan koraal. Fijn voor mijn gebruinde huid ;-). Dus ik waag het erop in de hoop de winactie nog niet voorbij is.