DIARY: Week #13

Terug uit New York, tijd voor weer een lekker ouderwets dagboek. Met onder andere frustraties, mijn nieuwe ‘Millenial Pink Wall’ en leuke samenwerkingen.

Mijn week begon meteen met een 1 april grap, de stemming voor de rest van de week was meteen gezet. Ik geloofde helemaal niets meer.

OK. Lieve iPhone X bezitters, hoe vaak maken jullie gemiddeld per dag een screenshot? Bij mij gaat er na vijf maanden nog steeds geen dag voorbij dat ik niet per ongeluk een screenshot van mijn scherm maak. Dit nummer is trouwens een van mijn favoriete nummers van het moment. Als je hem nog niet kent en je houdt wel van een powersong, breng daar dan verandering in (in het feit dat je hem nog niet geluisterd hebt bedoel ik dan he, niet dat je niet meer van powersongs mag houden).

Dinsdag lunchte ik met Carlissa die sinds een paar weken weer in Den Haag werkt (in plaats van Brussel), dat betekent dus dat er wel heel veel lunchdates gepland kunnen worden. Waarom ik jullie trakteerde op deze duckface is mij ook nog een raadsel. Wat ik at? een heerlijke poké bowl, die ik op het moment van schrijven ook wel zou lusten, ondanks dat het maandagochtend is.

Op de foto rechts zien jullie een deel van mijn grandioze avondeten, een wrap met ei, avocado, zalm en bosui. Dit was best een goede combinatie. Ik eet inderdaad best vaak wraps, maar het is gewoon zo makkelijk, lekker en mijn lichaam reageert er goed op (wat vooral belangrijk is).

Ik ben een beetje gefrustreerd, want de spatiebalk van mijn MacBook die ik slechts drie maanden geleden kocht werkt nu al niet meer naar behoren. Als je hem goed en hard indrukt doet hij het wel, maar als ik aan het typen ben dan doe ik dat gewoon met twee vingers en wil ik gewoon dat mijn rechterduim (nooit mijn linker heb ik nu gemerkt) zachtjes de spatie in kan drukken en dat het dan ook gewoon werkt. Helaas is het mega druk bij de Apple Store, dus kan ik geen afspraak krijgen. Ik weet dat ik hem ook bij een andere store kan brengen, maar daar sturen ze MacBooks vaak op wat betekent dat ik hem langere tijd niet heb en daar zit ik dus niet echt op te wachten. Ik ga van de week wel weer proberen een afspraak te krijgen en tot die tijd werk ik met een los toetsenbord (thank the lord dat ik die überhaupt heb). Als ik mijn frustraties op Instagram deel krijg ik een stortvloed aan berichten van mensen met precies hetzelfde probleem met het toetsenbord. Dit is toch niet OK voor zo’n kostbaar apparaat?

De weersvoorspellingen voor de eerste week van april. Wat een ellende. Ze geven nu voor komend weekend wel beter weer aan, ik kruis mijn vingers dat dit ook daadwerkelijk zo zal zijn.

Donderdagochtend zat ik in alle vroegte (7.00u) in de auto richting Amsterdam voor een evenement van Holistik in het Amsterdamse College Hotel. Omdat door de spits van Den Haag naar Amsterdam rijden op donderdagochtend soms gewoon ruim twee uur in beslag kan nemen, besloot ik extra vroeg te gaan. Wat resulteerde in een uur te vroeg aanwezig zijn. Na het evenement nam ik een introductie voor een video op samen met Marije van Ditgebeurterals. De video staat nu gepland voor 19 april.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe ‘Millenial wall’. Ja, ik ben lekker cliché met mijn zachtroze schilderijtjes, met mijn palmbomen, avocado en cactus. Maar toen ik de posters aan het bestellen was op Desenio vond ik het zo lastig om te kiezen (zoveel keuze!), dat ik besloot om mijn keuze te beperken en alleen voor roze schilderijtjes te kiezen. Ik bedoel, ik woon alleen, niemand die zich met de kleur van mijn schilderijtjes hoeft te bemoeien, daar mag ik best van profiteren toch? Het ophangen ging met nogal wat gedoe (ik deed dit ’s avonds laat nadat ik de hele dag in Amsterdam was geweest en ik was hyperactief), maar het hangt. Vanaf morgen (3 april) tot en met donderdag (5 april) heb ik trouwens een kortingscode, die deel ik in mijn vlog en op Instagram.

Ook leuk: de nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel, met daarin mijn tweede column voor het tijdschrift. Wie heeft hem al gelezen?

Zaterdagochtend, ik zie een paar zonnestralen. Snel even van genieten in de deuropening van mijn balkon. Die pleister zit op mijn kin uit zelfbeheersing. Ik heb namelijk een ontsteking (puist) op mijn kin en ik kan er maar niet vanaf blijven (waardoor het dus ook alleen maar van kwaad tot erger gaat), met een pleister krijgt hij de tijd om te herstellen.

Zaterdagmiddag vond ik het tijd voor een lekkere warme lunch, dus maakte ik een vegetarische curry met paddenstoelen, pompoen en bosui. Was mega lekker.

Wat doe je met Pasen? Naar de Bijenkorf natuurlijk. Of nou ja, zo natuurlijk vond ik het eigenlijk niet, maar mijn moeder ging naar de Bijenkorf en ik besloot om mee te gaan. De jas die ik aan heb vond ik heel erg leuk, maar was er gelukkig niet in mijn maat, want: 450 euro, niet nodig en Canada Goose. Maar ik moest hem gewoon even passen.

De dag eindigde in bed bij mijn zusje, die ik introduceerde met Grace & Frankie. Ik weet nou niet of ze het net zo leuk vind als ik, maar ik vond het het dus helemaal niet erg om de eerste aflevering voor de derde keer in een maand tijd de bekijken.

Fijne week allemaal! Voor mij het programma deze week? Niet bijzonder veel. Maar ik mag me voorbereiden op drukkere tijden, dus dat komt eigenlijk wel heel mooi uit. Genieten van de rust zo lang het nog kan en voorbereiden wat er al voor te bereiden valt.

Liefs,
Annemerel

*De schilderijen heb ik bij Desenio uit mogen zoeken, ik heb geen geld voor deze samenwerking gekregen. Deze benoeming in mijn diary is geen onderdeel van de samenwerking.

Delen:

5 Reacties

 1. xAmberc
  april 2, 2018 / 12:59

  Wat een lekker weekje heb je gehad! Wat vervelend van je MacBook. Je verwacht bij zulke prijzen voor producten toch op zn minst wel de laptop die een jaar geen kuren heeft.

 2. Ilse
  april 2, 2018 / 13:50

  Wat een gedoe zeg met je MacBook.. Hopelijk is het snel opgelost en ook hopen voor het betere weer!

 3. Lien
  april 3, 2018 / 13:48

  Wat een leuke week! Grappig dat je donderdag in Amsterdam was, ik was er ook (voor de eerste keer ooit) en was de hele tijd aan het rondkijken in de hoop je te spotten hahah!

  • Annemerel
   Auteur
   april 3, 2018 / 14:16

   Haha wat leuk! Hoe vond je het in Amsterdam?

   • Lien
    april 3, 2018 / 14:26

    Heel leuk! Ik vond het een heel mooie stad, de mensen waren altijd vriendelijk en het eten was altijd onwijs lekker :)