LOVE: Lauren’s Paper Crown Office & F/W 2012-2013 Lookbook

Dat ik me wel kan vinden in Lauren Conrad’s smaak zal voor jullie vast niet als een verrassing komen. Ik heb haar naam volgens mij wel vaker op Annemerel.com laten vallen, niet?

Afgelopen weekend ontdekte ik op de beste inspiratiesite ooit THECOVETEUR.COM een fotoreportage gemaakt in Lauren’s Paper Crown HQ.

Ik kan alleen maar dromen van zo’n omgeving… Heerlijk zo’n kantoor dat een continu project is en een bron van inspiratie tegelijkertijd. Wij zijn thuis sinds kort ook begonnen met het “renoveren” van het kantoor en hoewel het waarschijnlijk nooit zo’n fantastische ruimte zal worden als Lauren’s kantoor kan ik hier wel veel inspiratie uit halen. Of mijn roommate a.k.a. The Boyfriend het met die inspiratie eens is… Dat is een tweede…

Ik kwam deze week ook de foto’s van het lookbook van Lauren’s Papercrown collectie voor aankomende herfst en winter tegen. Nou.. ik zei toch dat ik me wel in Lauren’s smaak kon vinden. Ik zou het helemaal niet erg vinden om ALLES in mijn kledingkast te hangen. Nu nog even uitvinden waar ik de collectie buiten de Verenigde Staten kan kopen. Of beter nog… Uitvinden hoe ik zo snel mogelijk geld bij elkaar krijg voor een maandje Verenigde Staten. Wie helpt?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

6 Reacties

 1. maart 9, 2012 / 13:09

  Oeh daar kan ik me ook wel in vinden!

 2. maart 9, 2012 / 13:45

  ik ben nu style – lauren conrad aan het lezen, heerlijk boek!

 3. maart 9, 2012 / 13:49

  Wat een mooie kleding :D Ik ga binnenkort naar New York, dus ik ga zeker op zoek naar de kleding!

 4. Josien
  maart 9, 2012 / 15:29

  wauw, ik ben echt superjaloers op Lauren!

 5. maart 9, 2012 / 16:13

  Wauw wat zitten er ontzettend mooie spulletjes bij! Zelf ben ik op dit moment ook mijn kantoortje aan het inrichten, super leuk!

 6. maart 9, 2012 / 17:50

  Hihi i am going bananas is van Rachel Zoe :) Super leuke stijl heeft Lauren Conrad!