FRIDAY FAVOURITES: 25

Favourite Jewelry – Sal Y Limon Minty mint

Photobucket

In navolging van mijn blog met alle kleding en accessoires in mint, wil ik nu ook een Sal Y Limon armband in mint. Wat zijn ze prachtig! En ik denk dat ze heel mooi combineren met de bruin, goud en zilverkleurige tinten die ik nu om mijn polsen draag. Heb overigens uit betrouwbare bron vernomen dat er twee nieuwe winkels zijn waar ze in Nederland Sal Y Limon verkopen waaronder Starz Trendstore in Nuenen.

Favourite Shopping – Mango Tops

Photobucket

Ik ging de stad in voor mint, of nee, eigenlijk ging ik de stad in om met een collega naar de Marni collectie te kijken. Maar ik was al snel afgeleid. Bij de nieuwe Mangowinkel in de Kalverstraat (op de plek waar voorheen o.a. Miss Sixty zat) vond ik twee fantastische tops voor een schappelijk prijsje. Toen ik terug op de redactie kwam was iedereen enthousiast maar vroegen ze zich wel af of ik de zomer in m’n bol had. Maar nee joh, gewoon jasje er overheen en dragen met die hap, NU.

Favourite Food – Grapefruits

Photobucket

Voor de vakantie kocht mijn vriend Grapefruits voor mij, want die vind ik zo lekker (en ze zijn echt enorm gezond). Maar ik kon er niet in bijten. Veel te zuur. Nu twee weken later zijn ze eindelijk rijp en GOD ik zou ze de hele dag kunnen eten. Zo zacht, sappig, zuur en zoet tegelijk.

Favourite Memory – Winter Holiday

Photobucket

Het ene moment kan ik huilen als ik terugdenk aan vorige week (want waarom ben ik daar nu niet meer?), het volgende moment ben ik intens gelukkig omdat ik terugdenk aan alle momenten die ik weer heb mee mogen maken. Het leukste was toch wel die ‘bergbeklimming’ afgelopen zaterdag. Een hel/hilarisch om er te kopen en er uiteindelijk weer naar beneden te zakken, maar wat was het leuk.

Favourite Song – Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe

Voor Girlscene schreef ik een artikel over een videoclipje gemaakt door Bieber, Gomez en kornuiten. Ik kwam er achter dat het nummer niet gezongen werd door Selena (wat ik aanvankelijk dacht, omdat haar stem best wel wat weg heeft van Carly’s stem), maar door Carly Rae Jepsen. Ze is in Nederland nog niet zo bekend, dacht ik, totdat ik het nummer 100x op iTunes had geluisterd en het later ineens op verschillende radiozenders hoorde. Het is zo lekker vrolijk en aanstekelijk.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

8 Reacties

 1. Renske
  maart 9, 2012 / 17:35

  Rode grapefruits, daar kun je me echt ’s snachts wakker voor maken. Vorige week heb ik er een stuk of 5 gegeten haha. Die armbanden van Sal Y Limon zijn zo ontzettend mooi. Hoog op de wish list:)

 2. maart 9, 2012 / 17:35

  dat nummer met selena gomez & justin bieber vind ik ook helemaal leuk!

 3. maart 9, 2012 / 19:20

  Die armbanden zijn prachtig. Ik wordt helemaal gek van mintkleur door jouw blogs, haha.
  Het liedje kende ik nog niet, maar die vind ik ook leuk.

 4. sanne
  maart 9, 2012 / 19:54

  Heel mooi de armbanden! Waar zitten de winkels?

 5. maart 9, 2012 / 23:40

  haha echt een super leuk filmpje!

 6. martina
  maart 10, 2012 / 16:43

  echt een leuk nummer ! verrassend !
  en dat filmpje ook !
  supervrolijk !

 7. Milou
  maart 10, 2012 / 20:21

  Aaah dat liedje is leeeuk!

 8. Jasmijn
  maart 11, 2012 / 18:51

  Volgende week pinterest.com bij je favorites?