LOVE: Kelly Cutrone – If you have to cry, go outside

Photobucket

Of je nu een carrière in de mode of in een totaal andere branche ambieert, Kelly Cutrone’s boek ‘If you have to cry, go outside’ zou op je verplichte boekenlijst moeten staan.

Je kunt haar icy-bitchy werkstijl, onder andere te zien geweest in The Hills, The City en haar eigen Realityserie Kell on Earth, verafschuwen, maar ik zeg het je.. Think again. Er is een reden waarom Kelly haar medewerkers niet vol empathie een dikke troostknuffel geeft als ze iets hebben fout gedaan, daar heeft ze gewoonweg geen tijd voor. She’s running a business bitches.

Het boek is een een tell all story over Kelly’s leven, wat heeft haar hier gebracht.. in combinatie met heel erg veel inspirerende one-liners als ‘adequate and normal will get your nowhere’ ‘It’s time to figure out what you are selling and how you are going to make people to buy it’ ‘other people don’t define you’ ‘if you are not what you do, then what you do has no business keeping you entertained at night’

Het boek is verschrikkelijk inspirerend. Bel mensen als je een vraag hebt in plaats van dat je 16.000 e-mails met elkaar uitwisselt (doe ik zelf ook al steeds vaker, als ik iets wil weten wil ik ook direct antwoord), vraag niet continu om bevestiging, als je zeker van je zaak bent (wat je zou moeten zijn, als je denkt goed te zijn in je vak), hoef je niet alles te overleggen. Kelly geeft je lijstjes met kleding faux pas op de werkvloer (geen hakken hoger dan acht centimeter, geen muffin top, geen navels, niets uitgesproken duurders dan je baas draagt, geen piercings in het gezicht..) Maar ze leert je ook hoe je je eigen geloof samenstelt (onthul, ontdek en herstel de echte jij, bestudeer verschillende godsdiensten, vind je eigen waarden, haal uit iedere godsdienst waar jij de grootste waarde aan hecht..)

Ik heb van iedere letter op papier genoten en ben nu vastberaden net zo’n power woman te worden als Kelly. Ik bedoel, daar zijn ambities voor toch? Kan niet wachten om te beginnen in haar tweede boek ‘Normal gets you nowhere’

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. december 13, 2011 / 12:17

  Ik vind jou al een power vrouw.

 2. Anne
  december 13, 2011 / 12:22

  Haar 2e boek ‘Normal Gets You Nowhere’ is ook een aanrader!!!

 3. december 13, 2011 / 12:28

  Interesting – sounds like a good read!

 4. december 13, 2011 / 12:32

  Dat bellen ja, dat zegt mijn vader ook altijd tegen me. Ik bel nooit, dus daar kan ik wel wat van leren ;).

 5. december 13, 2011 / 13:12

  nu krijg ik zin om het boek te lezen, misschien zet ik hem wel op mijn verlanglijstje :-)

 6. Rosalie
  december 13, 2011 / 14:32

  Nu ben ik wel eens benieuwd naar het boek! Klinkt leuk en inspirerend! :)

 7. december 13, 2011 / 14:45

  Oh nu ben ik ook wel erg benieuwd geworden!

 8. december 13, 2011 / 15:15

  klinkt heel goed hoor..!

 9. december 13, 2011 / 16:54

  Was je niet een paar dagen geleden pas in dit boek begonnen?
  Je motiveert me wel om dit boek te gaan lezen, ondanks ik helemaal niet van de ‘mode’ en shit ben.
  Maar je blogje lezend gaat het helemaal niet per se over model, maar om de kracht vanuit je zelf te vinden om datgeen te bereiken wat je wilt bereiken en waarschijnlijk her en der een paar ‘vallen-en-opstaan’ verhalen.

  Leuke recensie geschreven en ik ga dit boek nu zeker op mijn lijstje zetten!

 10. december 13, 2011 / 22:43

  Ben nu erg benieuwd naar dit boek en heb hem op mijn wishlist gezet!

 11. december 17, 2011 / 21:28

  Klinkt als een leuk boek :)