DIARY: 06

Maandag was het tijd voor mijn allereerste APK keuring. Zat ik dan om 8.30u in de auto op zoek naar de garage in een klein steegje in Scheveningen. Toen ik hem een paar uur later weer op mocht halen vertelde de goede man mij van alles, maar ik begreep er nu niet bepaald veel van. “Oh ja en die ene band was 2.5 en die ander 2.2(!!!) 2.2(!!!!)” ik “Ok” meneer “2.5 en 2.2(!!!!!!!)” ik “Meneer, wat bedoelt u daar eigenlijk mee?” Het had dus iets te maken met de dikte van het profiel van mijn banden. OK. Weer wat geleerd. ’s Avonds vierde we Sinterklaas met de familie, maar daar hebben jullie vorige week dinsdag alles al over kunnen lezen!

Omdat ik donderdag andere afspraken had, werkte ik deze week op dinsdag bij Girlscene. Helaas was mijn iMac ingepikt door een collegaatje dus mocht ik weer aan het werk op mijn MacBook Air. Geloof me, dat ding werkt op je zenuwen. Ik heb hem nog geen twee jaar, er zit al een nieuwe harde schijf in, maar nog steeds is dat ding extreem vervelend. Vastlopen, uitvallen, tergende langzaamheid. Stiekem ben ik alweer op zoek naar een nieuwe, dit keer een MacBook Pro, maar vind dat eigenlijk best zonde. Zo’n ding hoort het toch wel iets langer dan twee jaar te doen?

Woensdagmiddag nam ik een lunchpauze en haalde ik een broodje in de Leidsestraat (dat is nog geen vijf minuten lopen) helaas, of nou ja helaas.. Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk, kwam ik langs de nieuwe winkel Brandy & Melville. Ik was uitgenodigd voor de officiele opening, maar had toen helaas een andere afspraak, dus moest gewoon even naar binnen. Om vervolgens tien minuten later met een mooi nieuw shirt naar buiten te lopen natuurlijk.

Donderdag was dan ein-de-lijk de Clinique workshop met vijf van mijn lezers! Super spannend! Maar het was zo ontzettend leuk. ’s Middags ben ik met Ashley naar Amsterdam gegaan om te lunchen bij Wagamama, eventjes bij de sale van Acne geneusd (niets gekocht, knap he!), daarna toch maar mijn slag geslagen bij zowel ZARA als de American Book Center.

Afgelopen vrijdag had ik een date met Denise van Ubbi.nl, ze had woensdag weer geshopt voor de shop en kon niet wachten om mij al haar nieuwe aankopen te laten zien. Ik had d’r op pad gestuurd voor pailletten en glitters, haha. En ze heeft goed d’r best gedaan, binnenkort is alles op ubbi te vinden en er komt ook weer een winactie aan! Leu-euk! At overigens ook weer de aller lekkerste taart OOIT bij Elzenduin, ik zou graag willen dat ik jullie hem allemaal eventjes digitaal kon laten proeven. Om 15.00u ging ik weer aan het werk bij Elzenduin, super druk, dus de tijd vloog voorbij.

Zaterdag moest en zou ik een Kerstboom en die kwam er natuurlijk, met dank aan papa en mama. Daarna moest en zou ik hardlopen, maar nadat ik eerst een half uur (no kidding!) gezocht had naar mijn hardloopbroek, heb ik daarna meer dan een uur gezocht naar mijn iPodoortjes. Nergens te vinden en de dag daarvoor had ik ze nog in mijn handen gehad. Heel erg bizar. Hevig gefrustreerd natuurlijk (en ik denk dat mijn buren daar ook wel iets van hebben mee gekregen. Oeps). Uiteindelijk maar naar de stad voor nieuwe oortjes en een enorme hoeveelheid kerstballen. Oeps. Toen ik thuis kwam had ik alleen nog maar oog voor mijn kerstboom en is er van hardlopen niks meer gekomen dus.

Gelukkig heb ik dat hardlopen zondag wel goedgemaakt, samen met mijn vader. Die loopt dus net iets harder dan dat ik loop, maar niet meer dan zes a zeven kilometer, dus het is wel vol te houden. Mijn eigen snelheidstraining dus. Na een heerlijk bordje risotto van mijn mama was het om 16.00u alweer tijd om snel richting Elzenduin te gaan.

En toen was de week alweer afgelopen.. Ik zeg het iedere week, maar hallo, wat gaat de tijd ernstig snel. Als ik nu een date met iemand wil boeken voor 2011, moet ik serieus gaan denken in een uurtje tussendoor. Niet leuk hoor. Maar het leuke van dit verhaal is dat ik over iets minder dan drie weken al op wintersport ga! En daar kan ik dan weer niet op wachten…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

13 Reacties

 1. december 12, 2011 / 12:25

  Leuke foto’s!

 2. december 12, 2011 / 12:58

  LeukLeukLeuk!!
  Waar is trouwens dat donkere blousje van wat je op de middelste foto aan hebt met die rode broek? Erg leuk is die!

 3. S.
  december 12, 2011 / 13:32

  Waauw waar is dat glitter inpakpapier vandaan? Haha die is perfect iemand wie ik cadeautjes wil geven!

 4. december 12, 2011 / 13:39

  Klinkt als een drukke week! :P Vind je het gek dat de tijd zo snel gaat? :)

 5. Laura
  december 12, 2011 / 15:18

  Wat raar dat jouw Air zo vreemd doet. Ik heb een Air van de allereerste lichting en nergens last van. Zelfs de upgrade naar Lion ging vlekkeloos.

 6. december 12, 2011 / 15:37

  Hij had het over je bandenspanning, neem ik aan?

 7. december 12, 2011 / 16:46

  Glitter-glitter-glitter. I love it. ♥

 8. december 12, 2011 / 21:53

  Ik vind jouw diary’s altijd zo leuk! :D

 9. december 13, 2011 / 09:53

  is dat meisje met de bril, Denise? Mooi meisje nl!

 10. xx.yvonne
  december 13, 2011 / 13:50

  Ik vind het altijd zo leuk om jou diary’s te lezen :)
  idd een drukke week, maar het klinkt wel als een leuke week!
  En dat glittershirt op de eerste foto… wauw! ik hou ervan ^-^
  xx

 11. december 13, 2011 / 13:52

  hele leuke fotocollage zeg :D

 12. december 14, 2011 / 20:07

  Vet leuk allemaal! Alleen wel raar dat je macbook air zo raar doet, ik heb een macbook pro 2,5 jaar en die doet het nog geweldig. Alleen sinds Lion erop staat is ie met opstarten wat langzamer maar hij doet het nog heel goed! Misschien idd maar aan de pro gaan, maar zeker wel zonde van je air ja..
  En dat glittershirtje is super leuk en staat je ook heel leuk! :)