MOVIE: New Years Eve

Als het om Nieuwsjaarsfeestjes gaat ben ik eigenlijk net zo als Ashton Kutcher in de film New Years Eve. Op de een of andere manier leveren die meer stress op dan dat ze de verwachtingen waar maken. Ik ben niet de Grinch van New Years Eve, maar ik ben ook absoluut niet haar grootste cheerleader.

Betekent natuurlijk niet dat ik een filmpje over Oud & Nieuw oversla. Hoewel New Years Eve gemixte recensies krijgt wist ik na een paar seconden in de film al dat die van mij positief zou zijn. Bij de eerste beelden van New York was ik namelijk al verkocht. En als je dan ook nog eens Sarah Jessica Parker, Lea Michele, Ashton Kutcher, Jessica Biel en Hilary Swank bij elkaar zet, nou dan kan ik heus wel door het gemis aan diepgang heen kijken. Toegegeven, er was net niet genoeg tijd om ieder verhaal even goed te laten zien, maar geloof me, dat is als liefhebber van chickflicks echt geen reden om deze film dan maar gewoon te negeren.

Ik wil verder ook niet te veel van de film verklappen. Ik keek een keertje zonder dat ik van te voren op wikipedia het complete plot al had gelezen en dat gun ik jullie ook. Hele fijne film.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. december 13, 2011 / 17:16

  Met die acteurs moet het wel een goede film zijn. Ben errug benieuwd :)

 2. december 13, 2011 / 17:18

  Ik wil hem ook echt zien!

 3. december 13, 2011 / 17:21

  Ik MOET hem gewoon zien!

 4. december 13, 2011 / 17:23

  Echt een aanrader!

 5. december 13, 2011 / 17:23

  Ik heb hem ook gezien, en ik vond hem erg leuk :)

 6. Set
  december 13, 2011 / 17:29

  Neeeeeeee! Dit is echt de slechtse film ooit! De grappen zijn cliché, het is een verschrikkelijk Amerikaanse rip off van Love Actually en hoewel de cast veelbelovend is; het resultaat is er echt niet naar. Please: don’t waste your money on it!

 7. december 13, 2011 / 18:02

  het lijkt me een super gave film…!

 8. Linde
  december 13, 2011 / 19:25

  Duidelijk is dit gewoon weer een heel saaie romcom, en nadat ik het bij elkaar geraapte zooitje van Valentine’s Day had gezien weet ik dat je niet naar zo’n verschrikkelijke film te gaan. Ik ben het helemaal eens met Set!

 9. december 13, 2011 / 19:47

  ben benieuwd! waarmee maak jij trouwens je collages?

 10. december 13, 2011 / 23:39

  Ik heb ‘m vorige week al gezien en ja, ik ben verliefd hoor! Op Zac! HALLO!

 11. december 14, 2011 / 08:44

  ik wil em zooo graag zien!

 12. Josianne
  december 14, 2011 / 16:04

  Love actually was leuk, alles is liefde is leuk, valentine’s day vond ik niet leuk, maar New Years Eve vind ik echt superleuk! :D Er zitten een paar onverwachte wendingen in (ik heb echt drie keer fout gegokt tijdens de film) en dat komt niet vaak voor bij een chickflick.

 13. Marieke
  december 14, 2011 / 16:26

  Mij niet gezien, geen een romcom over feestdagen beats Love Actually (vanavond op tv btw). Is ook voorspelbaar maar het verschil is dat de uitvoering briljant is: sowieso is Britse humor veel onderkoelder en totaal niet zelfontziend en die overjarige rocker is een van de beste filmpersonages ooit. Dit is zo’n film die alleen maar is gemaakt om de kassa te laten rinkelen, totaal ontzield en cliché (ja ik heb ‘m gezien tijdens een filmavond, de eerste helft dan, daarna trok ik het niet meer.

 14. december 17, 2011 / 21:30

  Haha, ik ben gister naar deze film geweest en ik vond het best wel een tegenvaller. De verschillende verhaallijnen zijn wel leuk, maar ik kwam er niet echt in mee. En de reclame voor nivea, toshiba, moët en philips waren wel een beetje over the top. Opzich wel een leuke film, maar ik zou niemand aanraden ervoor naar de bios te gaan :) (En love actually is dus echt waaaaay better :) )