LOVE: Jogha Limitless

 photo allemaal.jpg

Sinds afgelopen vrijdag ligt alweer de derde Jogha sportswear collectie in de (digitale) winkel. Na de Badass en Fearless collectie heeft Aranka (+team natuurlijk) nu de Limitless collectie ontworpen. Ik denk wel mijn favoriete collectie tot nu toe, zeker voor deze tijd van het jaar, de kleuren en printjes flatteren namelijk een stuk meer dan de zomerse printjes van de Fearless collectie (die ik van de zomer hoogstwaarschijnlijk wel weer heel veel ga dragen).


 photo Recently Updated130.jpg

Goed, afgelopen maandag stond ik om tien uur op de stoep van het Jogha kantoor. Drie dagen niets gegeten, want ik moest op de foto. Grapje natuurlijk, drie dagen niets eten, ik ben gekke Henkie niet. Ik ben gelukkig geen sportmodel en hoef me niet anders voor te doen dan ik ben, dus over een sixpack hoef ik me gelukkig geen zorgen te maken. En net alsof je die realiseert door die dragen niet te eten… niet dus.

 photo outfit1-04.jpg

Samen met Esmée(noelle), Yola(forthewin), (Fitgirl)roos en natuurlijk Aranka(.world) werd ik op de foto gezet in de nieuwste collectie. Eerst had Aranka haar Oprah momentje, deze broek is voor jou, deze beha is voor jou, dit jasje mag jij hebben.. je begrijpt, hier werden wij allemaal ZEER gelukkig van. Vervolgens was het tijd om onze buikspieren aan te spannen en ons beste fotohoofd op te zetten. En daarvan zie je hier het resultaat. Op deze bovenste foto’s draag ik drie items met de Epic print. Het jasje heeft ook de Epic print, maar die kun je twee kanten op dragen, de binnenkant van het Epic jasje heeft deze mooie bordeaux rode kleur (voor wie het zich afvraagt, ik draag alles in S, de maatvoering is vergelijkbaar met de maatvoering van Nike). Heel fijn ook dat de broek gewoon helemaal lang is, ik ben 1.77 dus broeken vallen bij mij regelmatig net iets korter, maar dat is met deze leggings dus niet het geval.

 photo Recently Updated129.jpg

De tweede set die ik hier draag is met de Royal print. Ik ben nu al fan van deze loose booty shorts, ze zitten heerlijk en zijn ook erg flatterend voor mijn benen, al zeg ik het zelf. Het jasje dat ik draag is het Survivor jasje, aan de andere kant heeft dit jasje een donkergroen met zwarte print.

 photo outfit2-01.jpg

De beha’s die ik draag zijn de Racerback Bra’s, deze hebben losse pads, die ik er lekker in laat zitten, anders blijft er helemaal zo weinig over. Maar je kunt ze er dus ook uithalen als jij dat prettiger vindt.

Heb jij de nieuwe Jogha Limitless collectie al bekeken? Wat is jouw favoriete print?

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. december 18, 2015 / 12:06

  Ah wat een toffe collectie! Mooie foto’s ook :) De epic print vind ik heel erg leuk! Al word ik ook erg blij van het luipaardprintje!

 2. december 18, 2015 / 12:09

  Mooie foto’s! Toffe printjes zeg!

 3. december 18, 2015 / 12:14

  Love it, de tofste collectie so far! Al is mijn legging van de vorige nog nooit van de bank gekomen ;) Super mooi die onderste foto van je!

 4. Eva
  december 18, 2015 / 12:21

  Toffe collectie, hele mooie kleuren!

 5. december 18, 2015 / 12:27

  Mooie foto’s!

  Ik vind vooral het Survivor jasje echt te gek. Toffe collectie hoor

 6. december 18, 2015 / 12:39

  Wat een gave nieuwe collectie!

 7. Karlijn
  december 18, 2015 / 12:45

  Ik heb gister de Bordeaux rode active legging besteld!! Die met printjes zijn een stukje langer zag ik in de maattabel en dat kan ik juist niet gebruiken met mijn 1,64 haha

 8. december 18, 2015 / 12:54

  Mooie foto’s! Ik heb vorige week mijn bestelling al binnengekregen en ik ben echt verliefd op mijn tight en sportbh in de royal print. Nu zou ik nog graag het reversible jacket aan mijn collectie toevoegen zodat mijn hele outfit compleet is :D.

 9. december 18, 2015 / 13:03

  Oh wat een fijne collectie!

 10. december 18, 2015 / 13:14

  Niet eten droogt je alleen maar uit, verder doet dat inderdaad niks voor je :-) Mooie sportkleding, leuke patroontjes.

 11. xAmber
  december 18, 2015 / 13:25

  Ik heb het eerste setje alleen dan zonder de jas. De top heb ik een maatje kleiner besteld. Komt hoop ik dit weekend binnen. Ben tot nu toe erg blij met de broek

 12. december 18, 2015 / 14:20

  Superleuke foto’s!

 13. Marieke
  december 18, 2015 / 14:31

  Ik vind de foto waarbij je armen zijn “verdwenen” wel een beetje raar, hihi sorry.
  De kledinglijn is gaaf ! Mag ik vragen waarvoor je dit jastje zoal kunt gebruiken? Vind hem helemaal te gek, maar moet me behoeden voor weer een net-niet-functioneel jasje. Kan hij ook buiten gedragen worden? Of is het meer een binnen jasje?

 14. december 18, 2015 / 14:41

  Wauw! Staat je supergoed:)

 15. december 18, 2015 / 14:59

  Wauw super outfits! Je ziet er super fit uit hoor, echt niks om je voor te schamen! Ben helemaal verliefd op deze collectie :)

 16. december 18, 2015 / 15:23

  Wat een onwijs gave collectie zeg! De foto’s zijn ook erg geslaagd!

 17. Ilse
  december 18, 2015 / 16:16

  Ik heb de afgelopen dagen al zulke leuke outfits voorbij zien komen op instagram en ik heb nog weten in te houden alleen dat word zo wel een beetje lastiger, haha. En die printjes zijn dit keer zoo leuk en dat bordeaux-rode dus ook.

 18. Heleen
  december 18, 2015 / 16:20

  Wat een mooie foto’s! Weet je toevallig hoe de nikes heten die je draagt? Vind ze erg mooi!!

 19. december 18, 2015 / 16:36

  De jasjes vind ik vooral erg leuk! Zou ze ook gewoon zo dragen :)

 20. december 18, 2015 / 17:12

  Staat je goed! De Royal-print is favoriet :)

 21. Irene
  december 18, 2015 / 19:43

  Mooi collectie. Dat operah momentje was vast geweldig voor jullie.

  Verder: jullie hebben allemaal prachtige figuurtjes hoor!

 22. Elvira
  december 18, 2015 / 20:06

  Ik vind Jogha altijd nog een stuk mooier dan bijvoorbeeld H&M of andere sportmerken. Maar durf het niet meer te bestellen na de aller eerste collectie (had toen de ethnic unique tights besteld als beloning ookal ligt het veeeeer boven mijn budget). Mijn tights zakte ontzettend af, ook als ik het touwtje strak vastknoopte. Op Facebook kreeg ik wel een reactie dat de nieuwe collecties verbeterd zijn, maar goed ik ga niet weer een gok van 80 euro nemen to be honest!

  Daarnaast vraag ik me af.. Waar is fit girl Chris gebleven? Zij was toch samen met Aranka degene die Fitgirlcode oprichtte en was toch ook overal bij betrokken?

 23. december 18, 2015 / 21:34

  Hele mooie collectie! Vooral de donkergroene kant van het Epic jasje op je laatste foto’s is echt mooi!

 24. december 18, 2015 / 21:50

  Wat een leuke collectie! Ik vind vooral de set met legergroen heel erg leuk bij je staan. En don’t worry, je sixpack is bijna zichtbaar ;)