FRIDAY FAVOURITES: 198

Favourite Shopping – Isabel Marant Dicker Boots

 photo IMG_7697.jpg

Toen Roos een half jaar geleden de Isabel Marant Dicker Boots kocht was ik meteen verliefd op haar schoenen. Ik had ze natuurlijk al veel vaker gezien, maar ik vond ze nooit heel speciaal, totdat ik ze aan haar voeten zag. Toen moest ik ze ook. Maar ik dacht dat Roos dat stom zou vinden, dus ik kocht ze niet. Een paar weken geleden zei Roos dat ze iedereen het geluk van haar laarsjes gunde, dus dat ik ze ook gewoon moest kopen. Maar wat bleek, de zwarte kleur zat dit seizoen niet in de collectie. Bij de Bijenkorf in Den Haag hadden ze nog wel een paar staan, maar dat was maat 41 en die zat toch best ruim. In Parijs paste ik (in een andere kleur) maat 40, maar die was weer veel te klein. Toch maat 41 nodig dus. Toen ik deze week zag dat de schoenen met 30% korting gingen bij de Bijenkorf, was de beslissing snel gemaakt. Ik bedoel, hoe vaak gaat zo’n klassieker in de sale? De boots are mine dus.

Favourite Gadget – GoPro
 photo IMG_7697.jpg

Jaaaa mensen wees hier op voorbereid. Roos en ik zijn in Oostenrijk en we hebben niet alleen twee Canon G7X camera’s en twee iPhones waar we video’s mee op kunnen nemen, we hebben nu ook een GoPro. Geen geleende GoPro, maar eentje die helemaal van onszelf is. Of nou ja, eigenlijk van Annemerel, als in Annemerel het bedrijf (Annemerel is serieus mijn bedrijfsnaam). Maar dat is om het even, toch?

Favourite Print – Epic Print
 photo outfit1-04.jpg

Mijn favoriete print uit de nieuwe Jogha Limitless collectie. Flatterend voor iedereen (denk ik) en het reversible jasje heeft een bordeauxrode binnenkant (die je dus ook als buitenkant kunt dragen). Heel erg fijn.

Favourite Movie – Lizzie McGuire Movie

Voordat ik Serena van der Woodsen wilde zijn, voordat ik LC wilde zijn, voordat ik Marissa Cooper wilde zijn, wilde ik Lizzie McGuire zijn. Afgelopen weekend keek ik voor de honderdduizendste keer de Lizzie McGuire Movie. Die verveelt dus nooit. THIS IS WHAT DREAMS ARE MADE OF, I’VE GOT, SOME WHERE I BELONG, I’VE GOT SOMEBODY TO LOVE, THIS IS WHAT DREAAAAAMS, DREAAAMMSSSS, THIS IS WHAT DREAMS, ARE MADE OF.

Favourite Song – The Weeknd – In The Night

Je zou bijna denken dat This is what dreams are made of van Lizzie McGuire/Hilary Duff mijn favoriete nummer van afgelopen week was. Was het wel een klein beetje, maar het nummer van The Weeknd’ In The Night was nog net iets meer favoriet. De stem van Abel vind ik écht heerlijk. Zijn vriendinnetje Bella (Hadid) is trouwens in de clip te zien. Hot.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. december 18, 2015 / 17:06

  Leuke schoenen! Ik ben benieuwd naar jullie avonturen in Oostenrijk! ;-)

 2. december 18, 2015 / 19:22

  Ik wil die boots compleet met outfit zien. Gaaf dat je ze dan toch met korting hebt weten te scoren. De Lizzie film heb ik nog nooit gezien.

  Veel plezier in Oostenrijk!

 3. Elvira
  december 18, 2015 / 20:09

  Mooie laarsjes! Moest zo lachen toen ze in Roos haar vlog kwamen en zij zich als een echte shop addict ging verdedigen waarom het écht écht écht een goede aankoop was, hihi.

  En oehhh die Go Pro, heb hier thuis een meneer zitten die er heeeel graag ook eentje wilt. Misschien als hij lief is, krijgt hij er een van de kerstman?

 4. Ilse
  december 18, 2015 / 21:22

  Aah, die laarzen zijn leuk alleen helaas niet in mijn maat.
  Wat tof dat jullie zelf een go-pro meenemen, ben benieuwd naar de avonturen.
  En die film is zoo leuk!

 5. Tessa
  december 19, 2015 / 08:22

  Lizzy!!! <3

 6. Lore
  december 19, 2015 / 18:09

  Infinite love for Lizzy!

  Kleine tip voor je schoenen: leg er een badstof zooltje in, dat maakt de pasvorm net een half maatje kleiner. Kost maar een paar euro, zitten je schoenen meteen goed. Wel even opletten of de zooltjes in de wasmachine uitgewassen kunnen worden, dan kan je ze lang fris houden :) Ik hoop dat het helpt!

 7. Danielle
  december 21, 2015 / 10:20

  “Voordat ik Serena van der Woodsen wilde zijn, voordat ik LC wilde zijn, voordat ik Marissa Cooper wilde zijn, wilde ik Lizzie McGuire zijn.” Hahaha –> Guilty! (Al heeft Serena van der Woodsen wel het langst geduurd).