LOVE: Jewelry

 photo pandora01.jpg


 photo pandora01.jpg
 photo pandora01.jpg
 photo pandora01.jpg

Op sieraden bezuinig ik nooit. Ik draag nog liever niets, dan dat ik iets draag dat niet van goede kwaliteit is. Bij anderen kan ik het prachtig vinden, maar bij mezelf vind ik het niet mooi. Mijn kleding mag dan misschien bij ZARA vandaan komen, maar mijn sieraden zijn ‘echt’. Ik heb ook eigenlijk geen andere keuze, van ‘nep’ sieraden krijg ik uitslag. Het is alsof mijn lichaam er tegen protesteert (ik beschik inderdaad over een levendige fantasie).

Pandora is zo’n merk dat ‘echte’ sieraden maakt. Sieraden die niet verkleuren nadat je ze een week gedragen hebt en waarvan je geen groene vlekken op je vingers krijgt. Ik kende het merk eigenlijk vooral van de armbanden met de bedels, maar ontdekte tijdens mijn voorbereiding op de shoot dat Pandora zoveel meer is dan de bekende bedelarmbanden. Naast de armbanden zitten er nog heel veel andere mooie items in de collectie.

Ik werd behangen met de nieuwste sieraden uit de ‘Liefde & Vriendschap‘ collectie en moest daarna heel ‘natuurlijk’ doen. Nou, laat me dan maar een beetje met mijn iPhone spelen, of door een Vogue bladeren, op die manier ben ik het meest ontspannen.

Voor kwaliteit betaal je. Helaas ben ik op dit moment de enige die sieraden voor me koopt, maar wie weet beschik jij over een leuke lover die je met Valentijn kan verrassen. Om hem – of mijn op dit moment nog te vinden lover – een beetje te helpen heb ik de mooiste items uit de Liefde & Vriendschap collectie in een fijne collage gezet.
 photo Desktop786.jpg

Zoals je ziet ben ik vooral fan van de ringetjes. Ik hou van kleine ringetjes en het liefst combineer ik zilver met goud. Vroeger zou ik NOOIT (maar dan ook echt nooit) zilver en goud gecombineerd hebben, nu doe ik niet anders. Zilver met goud, zilver met rosé goud, rosé goud met goud, alle combinaties heb ik inmiddels wel gemaakt.

Ga jij net als ik voor ‘echte’ sieraden, of maak je jou net zo gelukkig met sieraden van H&M? Heb jij een lover die jouw sieradencollectie regelmatig spekt?

Liefs,
Annemerel

Delen:

40 Reacties

 1. januari 17, 2015 / 12:04

  Die ketting die je om hebt is leuk! Ik ben het met je eens wat echte sieraden betreft, ik bezuinig daar ook niet op.
  Heb een tijdje geleden al mijn armbandjes weggedaan die niet ‘echt’ zijn, die zien er na een tijdje ook echt niet meer mooi uit.
  Ga eens even tussen de collectie van Pandora neuzen :)

 2. januari 17, 2015 / 12:06

  Hee Annemerel!

  Ik ben het helemaal met je eens om échte sieraden te dragen.
  Ik ben zelf goudsmid en maakt sieraden van écht zilver en goud. Het kost misschien iets meer dan van de H&M maar het gaat dan ook veel langer mee!

 3. januari 17, 2015 / 12:17

  Aan ‘echte’ sieraden hecht ik zoveel meer waarde en voor mij zit er ook een verhaal achter. Mijn Ti Sento ring kreeg ik van mijn moeder toen ik 18 werd, en van mijn vader kreeg ik er een passende armband bij.

  Ook mijn ketting met het ‘oneindigheid’ teken die ik van mijn vriend kreeg is van hele goede kwaliteit en echt zilver!

  Voor andere sieraden, zoals statement kettingen en grappige ringen enz. ga ik wel naar H&M want die heb ik toch niet zo vaak om!

 4. N
  januari 17, 2015 / 12:23

  Ik draag alleen goud en dan is “echt” al snel onbetaalbaar helaas :'(

 5. januari 17, 2015 / 12:26

  Mooi! en ik combineer tegenwoordig goud en zilver ook, vroeger was dat echt not done.. maar daar komt men nu wel op terug

 6. januari 17, 2015 / 12:45

  Wat een mooie foto’s :-) Ik combineer ook wel eens goud en zilver, dat gaat eigenlijk prima. Hele mooie sieraden!

 7. januari 17, 2015 / 12:47

  Ik heb heel veel Pandora armbanden:) en bedels. Door de jaren heen gespaard en gekregen.
  Ik heb ook alleen maar ‘echte’ sieraden, puur omdat ik het mooier vind en ze langer mooi blijven :)

 8. januari 17, 2015 / 12:51

  Prachtige foto’s! Vooral die laatste, wat een mooie lach! En ik ben het ook eens met wat je schrijft. Ik vind het zonde om ‘neppe’ sieraden te kopen, die misschien wel lekker goedkoop zijn, maar na een week al verkleuren en vlekken achterlaten op je huid. Dan liever een iets duurder sieraad, dat ik jarenlang kan dragen. :)

 9. januari 17, 2015 / 12:55

  Het kleine ringetje met strikje vind ik echt heel erg mooi!

 10. Ingrid
  januari 17, 2015 / 12:58

  Ik ben het helemaal met je eens, ook ik heb liever echt dan nep! Mijn lichaam heeft nog nooit tegen geprotesteerd, maar ik vind het er gewoon niet meer zo mooi uit zien bij mezelf. Van Pandora heb ik een mooi paar oorbellen, dus ik ben ook benieuwd naar de oorbellen in deze collectie!

 11. Floor
  januari 17, 2015 / 13:00

  Wat een leuke foto’s. De laatste vooral :) Ik heb een paar duurdere sieraden die ik elke dag draag. Zoals mijn horloge en een ringetje.

 12. januari 17, 2015 / 13:01

  Ik ga alleen voor de real deal ;-) Koop eigenlijk nooit trendy tijdelijke sieraden die na een beetje parfum er op beginnen te smelten.

  Mooie foto’s Annemerel!

 13. januari 17, 2015 / 13:11

  Wat een mooie foto’s zeg! Pretty! Ik ben dol op sieraden!

 14. januari 17, 2015 / 13:25

  Wat een supermooie foto’s! Je staat er onwijs mooi op. En nee, ik heb bijna alleen maar neppe sieraden haha, ik heb het budget voor echte helaas niet. Mooie items in die collage! X

 15. Marieke
  januari 17, 2015 / 13:33

  Mooie foto’s!

  Ik krijg van Pandora altijd zo’n moeke huishoudbeursfeel.
  Misschien onaardig, maar op een gegeven moment liep iedereen met zo’n suffe armband.

  Ik vind deze sieraden ook makkelijk scoren. De strikjes en hartjes zien we nu toch al een flinke tijd,
  Het is niet echt eigen.

  Je staat trouwens wel heel mooi op de foto’s dus niet alleen maar negativiteit :P

 16. januari 17, 2015 / 13:34

  Mooie foto’s zeg! Ik had vroeger een Pandora armband maar daar ben ik eigenlijk mee gestopt die te dragen… Weet ook niet waarom! Ik draag ook allemaal ‘echte’ sieraden. Op mijn werk mag ik helemaal niets dragen, dus ik heb niet echt veel. Oorbellen van Ti Sento, horloge van Micheal Kors en een zilveren ring. Meer hoef ik ook niet te hebben want dat draag ik dan toch niet.

 17. Denise
  januari 17, 2015 / 13:47

  Oeh, deze shoot is wel een beetje awkward. Een wijnglas met water. Dat ‘gemaakt’ op die telefoon kijken. Gek licht. Jij bent prachtig, maar ik kan niet zeggen dat de fotograaf zijn vak goed verstaat. Je eigen foto’s zijn veel beter!

 18. januari 17, 2015 / 13:54

  Net als jij ben ik allergisch voor allerlei soorten metaal. Daarom koop ik altijd echt zilver.. je merkt echt dat zilveren sieraden veel langer mooi blijven dan andere ‘goedkopere’ sieraden! De ringen van Pandora zijn leuk! Ik vind Pandora eigenlijk niet zo’n leuk merk, maar wie weet…

 19. januari 17, 2015 / 14:04

  Ik heb veel neppe sieraden, maar kan een mooi horloge of een duurdere ring wel waarderen. Ik vind Pandora een ontzettend mooi merk. Dus ik zou zeker nog een keer een ring willen kopen.

 20. januari 17, 2015 / 14:05

  Wat een mooie foto’s zeg! Zelf draag ik meestal echt zilveren sieraden, maar soms draag ik ook weleens iets dat ‘nep’ is.

 21. Agnes
  januari 17, 2015 / 14:06

  Leuke ringetjes! Heb zelf ook zo’n armband, erg blij mee. Ik heb er geen verstand van en het ligt totaal niet aan jou, maar het lijkt alsof de belichting van de foto’s heel slecht is.. Zo jammer want jij bent zo mooi!

 22. januari 17, 2015 / 14:09

  Pandora heeft echt prachtige sieraden!

 23. Elvira
  januari 17, 2015 / 14:13

  Mooie foto’s, maar mijn ogen gingen vooral naar je nagels – super mooie kleur en mooi gelakt!!

 24. januari 17, 2015 / 15:04

  Interessant! Ik droeg eerst ook alleen maar ‘echte’ sieraden, maar sinds ik op reis alleen maar handgemaakte sieraden heb gekocht wil ik al die dure troep niet meer, want het zegt me niets meer. Ik ga mijn PANDORA maar in de verkoop doen, die ligt al een paar jaar in de kast te ‘verroesten’. Wel draag ik het liefst zilver, maar alpaca doet het ook prima tegenwoordig! Ik ben zelf begonnen met sieraden maken nu, superleuk!

 25. Fleur
  januari 17, 2015 / 15:15

  Meis wat hebben ze een rare foto’s gemaakt joh! Volgende keer moet je gewoon zeggen dat je zelf wel de foto’s maakt met de sieraden om want dit ziet er echt ZO gemaakt uit. Jij bent en blijft prachtig maar die fotografen snappen er niks van geloof ik. Ik vind jouw eigen foto’s altijd veel mooier <3

 26. januari 17, 2015 / 15:45

  Ik ben dusdanig niet thuis in de sieraden dat zelfs de naam Pandora mij niks zegt. Ik vind sieraden echt vreselijk mooi, maar ik vind ze irritant om te dragen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik er ook niet veel geld voor overheb: ik weet dat ze na drie keer dragen in het doosje blijven. Maar ik vind het prachtig om te zien. Je armband vind ik vooral heel erg mooi.

 27. januari 17, 2015 / 16:34

  Ik ben echt totaal geen sieradenmens, de afgelopen tijd draag ik vaak én geen horloge én geen oorbellen en verder ook geen armbanden of ringen, alleen heel soms een simpel (en cheap ass) kettinkje. Vind het wel heel erg mooi bij anderen en ik denk dat er nog wel een periode komt waarin ik wél sieraden ga dragen (tegen de tijd dat ik cadeautjes moet gaan verzinnen voor Valentijn zeg maar), alleen nu niet. Ik ben het trouwens wel met Denise en wat anderen eens dat ik de foto’s eigenlijk niets vind met die harde schaduwen, rare belichting en een beetje awkward poses (wat niet aan jou ligt), jammer.

 28. januari 17, 2015 / 17:26

  ik vind het echt hele mooie foto’s ! en mooie sieraden ook

 29. januari 17, 2015 / 17:28

  Ik ga liever, net zoals jij, voor echte sieraden! Heb een mooi paar oorbellen en een ring van diamond point en verder nog 3 pandora armbanden! Sowieso kan ik alleen maar echt zilver of witgoud dragen, dus dan vallen alle spulletjes van de H&M al af!

 30. januari 17, 2015 / 19:15

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden :) ik vind vooral de laatste leuk! Ik ben ook meer van de echte sieraden: zilveren ringen, pandora armband en mooie oorbellen <3

 31. Melanie
  januari 17, 2015 / 20:45

  Ik heb ook alleen maar sieraden die écht zijn. M’n trouwring en de gouden ring met 5 diamanten van m’n overleden moeder zijn me het meest dierbaar. Ook heb ik een Pandora armband die recent helemaal vol is geraakt. Hier hangen bedels aan met de voorletter van m’n kindjes en van allebei een bedeltje dat me aan hen doet denken. Er hangt een gouden ster aan ter ere van m’n moeder en een door een edelsmid gemaakte bedel met daarin de as van m’n overleden vader. Er hangen bedels aan die ik kreeg voor trouwdagen én de Pandora Brandeburger Tor, die ik mezelf cadeau deed na de marathon van Berlijn. Ik ben er super zuinig op.
  Verder kreeg ik bij de geboorte van onze 2 kinderen “baar goud” ;-), twee prachtige kettingen. Die draag ik niet dagelijks maar zijn wel zeer dierbaar en na 6 en 4 jaar nog steeds prachtig. Dus ik snap jou wel ;-)

 32. Ilse
  januari 18, 2015 / 00:45

  Voor funky en opvallende sieraden ga ik wel naar de six en de I am maar ik heb liever ook echt zilver en goud.
  Helaas geen geliefde die sieraden voor me kopen.

 33. januari 18, 2015 / 06:57

  Ik snap je punt wat betreft echte sieraden. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik deze sieraden persoonlijk niet zo bij je vind passen, maar aan de andere kant; leuk dat je het laat zien. Zelf heb ik ook 3 volle armbanden liggen van de tijd dat het helemaal in was. Draag deze amper nog, dat vind ik wel het nadeel van echte en dure sieraden. Dat doet toch minder pijn met een H&M’ tje ;)

 34. januari 18, 2015 / 11:10

  Prachtige foto’s!

  Zelf draag ik alleen oorbellen. Veel ervan zijn low budget (op een setje na dat ik van mijn vriend gekregen heb).
  Nu ik erover na denk, kan ik best eens wat meer geld eraan uitgeven, aangezien dat de enige sieraden zijn die ik draag.

 35. januari 18, 2015 / 12:19

  Oooh dit was van je Pandora shoot! Mooie foto’s!

 36. januari 18, 2015 / 12:28

  wat een toffe foto’s :D En herkenbaar van dat goud zilver tegelijk dragen.. Ik vond dat ook dus not done een hele tijd, maar sinds ik een zilveren trouwring heb ‘moet’ ik bijna wel. Ik draag sinds kort het liefst (rose) goud en wil ook mijn ring niet af doen. Dus dan moet je wel :)

 37. januari 18, 2015 / 15:38

  Sorry maar ik vind de foto’s echt niet mooi… (en dat ligt niet aan jou hoor Annemerel!) Het zijn gewoon gekke composities en de enige close-up van de sieraden (de eerste foto) lijkt wel onscherp. En zo heb ik over elke foto wel een opmerking, ik zal ze achterwegen laten… ;-).
  Mijn moeder heeft bijna al haar sierraden van Pandora, ze is er erg tevreden over. Ik draag een horloge van Michael Kors, een ring en oorbellen van Ti Sento en een armbandje van Tiffany & Co, gesponsord door mijn ouders & vriendje hihi.

 38. januari 19, 2015 / 15:16

  Ik heb twee armbanden van Pandora helemaal volhangen met bedeltjes. Zo’n mooi merk!