LOVE & SHARE: 58

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Doe jij wel eens een powernap op je werk? Het schijnt dat het heel goed voor je is…

? Wat is een droom – je weet wel hetgeen dat je doet in je slaap – eigenlijk precies?

? Zo sta je altijd goed op de foto, althans als je Mary Kate of Ashley Olsen heet…

? Hardlopen gratis, ik dacht het niet! De rekenkamer rekende uit hoeveel hardlopen kost. Spoiler alert: gratis sport kan heel veel geld kosten.

? Rebecca Harrington probeerde het Taylor Swift dieet (en had het heel erg naar haar zin)

? 16 redenen waarom iedereen Primark stiekem haat (zo trots op vriendinnetje en ex-Girlscene collega die nu ook content queen is bij Upcoming!)

? Zo vind je jouw ‘signature scent‘ in negen stappen.

? Modelfit is dé work-out van vele Victoria’s Secret modellen. Into The Gloss maakte een work-out video voor thuis met de oprichtster van de studio.

? Quiz: Welk Friends-karakter zou jij moeten daten? Volgens de quiz zou ik met Rachel aan moeten pappen, omdat ik me aangetrokken zou voelen tot charismatische, glamourous en mooie mensen.

? Quiz: welke award zou jij moeten winnen? Ik zou een gouden Olympische medaille moeten winnen.. waarschijnlijk omdat ik invulde dat ik ging hardlopen om met boosheid af te rekenen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. januari 17, 2015 / 17:27

  Ze zien me op mijn werk al aankomen: hé jongens, ik ga even slapen, tot over een half uurtje! Misschien dat het lukt met dit artikel, het is het proberen waard ;)

 2. januari 17, 2015 / 17:38

  Quiz time! Ik zou met Monica moeten daten! Yeeeeaaah, Nobel Peace Prize!

 3. januari 17, 2015 / 17:54

  Die stomme quizjes zijn echt een guilty pleasure hier hahaha. Ik zou de Nobel Peace Prize winnen, yay!

 4. januari 17, 2015 / 17:55

  Altijd leuk, die quizzen van BuzzFeed! Ik zou Ross moeten daten en een Oscar moeten winnen. Vind ik allebei helemaal prima, haha.

 5. januari 17, 2015 / 18:01

  Die quizjes blijven leuk om te doen (ook al weten we dat ze eigenlijk nergens op slaan)!

 6. januari 17, 2015 / 18:33

  Ik zou Chandler moeten daten haha, ik had het kunnen weten :’D En ik win de Pulitzer Price for Fiction or Journalism, dat past ook wel bij me. Leuke Love & Share!!

 7. januari 17, 2015 / 18:38

  Nou, kom maar met die Nobel Peace Prize! “You are a peacekeeper and someone who genuinely wants to make the world a better place. Chances are, you’re the diplomat in your friend circle. Whatever humanitarian cause you believe in, give it your all!” En Chandler mag dan mee als mijn date ;)

 8. januari 17, 2015 / 18:53

  Jaa powernaps! Toen ik nog in china woonde was dit de normaalste zaak van de wereld. Ik mis dat soms stiekem best wel :p

 9. januari 17, 2015 / 20:14

  Haha, ik krijg die Nobel Peace Price. Kom maar door hoor ;)

 10. januari 17, 2015 / 21:45

  Lol een nobel prijs, natuurlijk!

 11. januari 17, 2015 / 21:58

  Heb erg moeten lachen om dat artikel van Primark. Volgens de Quiz zou ik Ross moeten daten. “Sometimes the sexiest thing is having someone be really sweet to you when you’re feeling down. Ross would make you feel like royalty, that’s for sure.” haha

 12. januari 17, 2015 / 22:36

  Hahaha, dat Primark artikel, so true. :’) Ik heb eigenlijk besloten er niet meer te komen.. Leuk artikel weer! Ik vind die quizjes altijd zo leuk. Ik ga ze even doen (of nou ja, de tweede, Friends ken ik niet.) XX

 13. januari 17, 2015 / 22:39

  Oh nee ik heb Ross!! Hoe kan dit?? Ik wens een herkansing.

  Ik voel hier een boycot tegen Primark op komen. De klik is er nooit geweest en het enige waar ik echt blij mee was zijn de geurkaarsen, verder dan 6 basic topjes gescoord and that’s it.

 14. januari 17, 2015 / 23:57

  Leuk om te lezen! Heb nog op best veel geklikt :D

 15. Ilse
  januari 18, 2015 / 01:15

  Ik zou het met Joey moeten aanpappen.
  En deze award zou ik moeten krijgen ; Pulitzer Prize For Fiction Or Journalism.
  En die haat tegenover de Primark klopt wel, haha.

 16. Ann
  januari 20, 2015 / 11:00

  Ik heb 3 jaar lang op een kinderdagverblijf gewerkt en daar eet je samen met de kinderen. Tijdens je halfuur (of soms uur, afhankelijk van je werktijden) pauze, ben je dus compleet vrij.. Ik dook dan altijd op de bank met een kussen en deed een powernap. Beste keuze ooit! Heerlijk even bijslapen en daarna weer vol goede moed aan het werk haha.