FRIDAY FAVOURITES: 166

Favourite Holiday – Ski Holiday

 photo mariaalm.jpg

In totaal ben ik zo’n 40 uur achter elkaar wakker geweest, maar het is het allemaal waard geweest. Er is maar één vakantie waar ik zoiets voor over heb en dat is wintersport. Op dit moment heb ik een kleine wintersportpersreis-reunie, met vier van de zeven mensen van onze wintersportpersreis in november. Woensdagavond om elf uur zijn we (Noortje en ik) richting Maria Alm gereden, waar we tien uur later – nog redelijk fit – aankwamen. We slapen bij Stan die daar een schattig appartementje heeft en vandaag en morgen is Mike er ook bij. We missen Susanne, Bonnie en Tommie natuurlijk ontzettend, maar het is hier HEERLIJK! Mijn Snap Shot Diary’s van ons reisje komen spoedig!

Favourite Food – Banana pancakes

 photo bananepannekoek.jpg

Ik vond ze nooit lekker, maar gaf ze dit weekend weer eens een kans. Bananen pancakes, gemaakt met één rijpe banaan, twee eieren, een beetje kokosbloesemsuiker en gebakken in kokosolie. Verrassend genoeg vond ik ze dit weekend wél lekker en toen ik het dinsdag weer maakte was het wéér lekker. En nu wil ik ze eigenlijk iedere ochtend. Maar daar heb ik helaas geen tijd voor.

Favourite Treatment – Beauty pampering

 photo Desktop785.jpg

Thuis beginnen met een algehele ontharingsbeurt onder de douche, vervolgens naar de stad voor een afspraak bij Rob Peetoom voor een highlight en knipbeurt. Vervolgens een groen sapje drinken bij de smoothie company, om af te sluiten bij Soap Treatment Store voor een Anastasia Treatment. Jezelf eens in de zoveel tijd verwennen is echt heel fijn.

Favourite Movie – Unbroken

Angelina Jolie regisseerde een prachtige nieuwe film, Unbroken. De film gaat over oorlogsveteraan en olympiër Louis Zamperini. Louis werd als highschool student achtste op de 1500 meter bij de olympische spelen in Berlijn. Niet heel bijzonder, maar zijn laatste ronde liep hij in 52 seconden en dat was wel uitzonderlijk snel! Later ging Louis het leger in en tijdens een missie die verkeerd afliep belandde hij in zee. Hij overleefde 46 dagen in een klein bootje in de oceaan. Na anderhalve maand werden ze ontdekt door het Japanse leger en werd hij gevangen genomen en in een strafkamp geplaatst. Louis overleefde dit en overleed vorig jaar juli op 97-jarige leeftijd, hij heeft den groot deel van het filmproces dan ook nog meegekregen. Een hele bijzondere en indrukwekkende film.

Favourite Song – Taylor Swift – Blank Space

Ik blijf luisteren naar dit nummer en niet alleen luisteren, heftig playbackend ook! En wanneer ik in de auto zit (alleen) wordt ieder woord keihard meegezongen. Alhoewel, ik weet niet of je het zingen mag noemen….

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. januari 16, 2015 / 17:01

  Banana pannenkoekjes inderdaad super lekker maar helaas heb ik er ook niet altijd tijd voor. Van het weekend maar weer eens maken.

 2. januari 16, 2015 / 17:21

  Ik heb een tijdje geleden wel een paar keer banana pancakes gegeten en ik vond ze best ok, maar niet geweldig. Ik ga ze ook nog maar een kans geven denk ik! Fijne dagen in de sneeuw :)

 3. januari 16, 2015 / 17:26

  Blank space staat bij mij ook op repeat sinds de Victoria Secret show. Lekker nr!
  En bananen pannenkoekjes zijn ook een van mijn favoriete ontbijtjes :)

 4. januari 16, 2015 / 17:42

  Dankzij deze post ga ik straks banana pancakes eten <3

  • januari 16, 2015 / 17:53

   Haha, je haalt me de woorden uit de mond!

 5. januari 16, 2015 / 17:57

  Ooooooooooooooh die banana pancakes!Me want!

 6. januari 16, 2015 / 18:49

  Ik heb het al zo vaak gezegd, maar ik moét echt eens banana pancakes maken! En Unbroken is inderdaad een prachtige film. <3

 7. januari 16, 2015 / 19:24

  Hmmm… Die pannekoekjes zien er lekker uit!!

 8. januari 16, 2015 / 19:33

  Banaanpannekoekjes zijn heerlijk, ik eet ze heel veel!

 9. januari 16, 2015 / 19:38

  Wat is die eerste foto prachtig zeg! En ik kan ook altijd zo genieten van een pampering dagje :)

 10. januari 16, 2015 / 19:44

  Er gaat eigenlijk niets boven een mooi uitzicht in Oostenrijk. Zelf ben ik een aantal keer naar Fiss geweest op wintersport en ik zou heel graag nog eens willen.

 11. januari 16, 2015 / 20:09

  Nog nooit van die film gehoord, maar klinkt wel als een goede film. Zet hem snel bij mijn nog te kijken films :)

 12. januari 16, 2015 / 20:16

  Hehe die bananenpannekoekjes zijn heerlijk! Ik maak die meestal in het weekend. En dat nummer van Taylor vind ik ook geweldig!

 13. januari 16, 2015 / 20:43

  Jammm, die pannekoekjes zijn er verrukkelijk uit!<3
  ik ben ook echt gek op wintersport! Ik wil volgende jaar ook weer echt op skivakantie! :P

 14. Ilse
  januari 16, 2015 / 22:19

  Ik ga morgenochtend bananenpannenkoeken maken, ben heel erg benieuwd!
  Zo’n verwendag is echt zo fijn, moet ik binnenkort ook weer eens inplannen.
  Blank space staat bij mij ook nog steeds op repeat! :)

 15. januari 16, 2015 / 22:29

  Leuke favorieten! Die film lijkt me erg indrukwekkend and I love Blank Space van Taylor Swift. X

 16. Renske
  januari 17, 2015 / 00:06

  Je gebruikt dus geen meel in de pannenkoekjes? Heb zoveel bananenpannenkoeken in Indonesië gegeten. Verlang er echt naar terug, dus een goed recept is zeer welkom!

  Tip: probeer eens courgettepannenkoeken. Deze zijn hartig en ook superlekker!

 17. januari 17, 2015 / 04:04

  Ik vind die pancakes super lekker met een beetje havermout door het beslag (ongeveer 20 gram)!

  Verder hoor ik wisselende verhalen over unbroken. Binnekort zelf maar eens een mening vormen dus!

 18. Sarah
  januari 17, 2015 / 09:45

  Unbroken is ook een favoriet bij mij. Ik heb hem deze week gedownload maar ik vind hem zo goed dat ik volgende week speciaal naar de cinema ga om hem op groot scherm te zien :)

 19. januari 17, 2015 / 14:01

  Oooh wintersport, ik zou een moord doen om dit jaar nog een weekje te mogen! Geniet!!

 20. januari 17, 2015 / 15:36

  Oohh jaloers op je tripje, ziet er fantastisch uit! En jezelf verwennen is af en toe inderdaad heel belangrijk :)

 21. januari 18, 2015 / 13:40

  Blank Space is verslavend, I agree. Ik maak bananenpannenkoeken met 1 banaan, 1 ei en 1 eetlepel bloem. Superlekker en ook verslavend ;)