FRIDAY FAVOURITES: 219

Favourite Day – My Birthday

 photo Desktop2617.jpg

Ik dacht dat mijn verjaardag dit jaar niet zou kunnen tippen aan mijn verjaardag vorig jaar in Italië. Maar misschien is het dan toch gelukt. 27 kilometer hardlopen in de ochtend, in het zonnetje. Sushi eten in de tuin met mijn moeder. Drie uur lang in bikini zonnen in de tuin. 27 kaarsjes uitblazen van mijn favoriete taart van mijn favoriete bakker. Even shoppen bij de Bijenkorf. Op een zonnig dakterras genieten van wijn en bitterballen, cocktails drinken en heerlijk eten met Laura op een terras waar het om elf uur nog lekker warm is en de avond afsluiten in een prachtige hotelkamer in het Hilton. Best wel een mooie manier om je 27ste verjaardag te vieren denk ik.

Favourite Present – Apple Watch Band

 photo IMG_7695.jpg

Ik heb voor mezelf ook een cadeautje voor mijn verjaardag gekocht. Kijk als je geen vriend hebt die dat doet, moet je maar goed voor jezelf zorgen. Toch? Kijk ik bespaar ook geld want ik hoef ook niets voor een geliefde te kopen, dus dat geld besteed ik nu dus aan mezelf (snap je mijn argumentatie voor het kopen van een cadeau voor mezelf nog?). Wat ik kocht? De Milanese Loop voor mijn Apple Watch. Mijn horloge lijkt meteen een stuk chiquer en veel meer ‘horloge’ dan ‘sporthorloge’. Ben er zo ontzettend blij mee. Tijdens het hardlopen doe ik natuurlijk nog wel mijn plastic bandje er omheen, maar dat verwisselen van die bandjes is binnen een paar seconden gebeurd. Het is alsof ik een nieuw horloge heb.

Favourite Package – Zoe Karsen x Daphne Groeneveld Sports Collection

 photo IMG_7627.jpg

Dat was leuk thuiskomen, met een pakketje van Zoe Karssen, met items uit de nieuwe sportcollectie met model Daphne Groeneveld. Naast het broekje met de marble print, heb ik ook een bijbehorende sportbeha. De trui komt ook de collectie. Ik heb dinsdag en woensdag in niets anders gelopen, het zit zo fijn!

Favourite Race – Wings For Life Milano

 photo IMG_7471.jpg

Bijna een week naar WFL besef ik pas hoe cool die wedstrijd eigenlijk echt was. Ik ben niet meer boos dat ik ‘maar’ 20 kilometer mocht lopen. Ik laat binnenkort gewoon een ECG maken, zodat me dit in de komende jaren niet meer gaat overkomen (neem aan dat zo’n ECG niet het eeuwige leven heeft, hoe vaak moet je dat eigenlijk laten doen? Moet ik uitzoeken, note to self). Het was zo leuk om met zijn allen voor hetzelfde (goede) doel te lopen. En lopen door Milaan is natuurlijk sowieso al super leuk. Ja, volgend jaar doe ik zeker weer mee. In Milaan, of misschien wel gewoon in Nederland.

Favourite Song – Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

Can’t stop listening to can’t stop the feeling van Justin Timberlake. Zo’n fijn en vrolijk nummer. Ik denk dat dit DE zomerhit van 2016 wordt. Of in ieder geval EEN zomerhit. Is er iemand die hier niet vrolijk van wordt?

Happy Friday!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Lisa
  mei 13, 2016 / 17:38

  Superleuk! Heerlijk zo, je verjaardag. Ik ben in de winter jarig, veel minder leuk!
  Vind ’t altijd vervelend als mensen het vragen, maar van welk merk is het broekje dat je tijdens Wings for Life aan had en je zusje in de video van gisteren ook aan had? Lijkt me echt superhandig, maar kan geen merkje ontdekken.. Enneh.. door jou wil ik ook een Apple Watch haha. oeps..

  • Nicole
   mei 13, 2016 / 18:58

   Volgens mij bedoel je dat 2-in-1 broekje van Puma? Heb m zelf ook…hij heet de Blast 2-in-1 running short. Ik vind m superfijn!

   • Lisa
    mei 13, 2016 / 19:14

    Ah super, dankjewel! Ga ‘m meteen opzoeken!

 2. mei 13, 2016 / 17:49

  Jaaaa, het nummer van Justin!

  En je maakt me jaloers met je Apple Watch, ik ben nog steeds een excuus aan het verzinnen waarom ik hem nodig heb…

  • Margot
   mei 13, 2016 / 20:13

   Koopziek. Geluk kun je niet kopen Shirley. Waarom zie je dat nou in? Voor elke kilo die erbij komt koop je jezelf blij. Kijk nou eens recht in de spiegel.

   • Elki
    mei 14, 2016 / 11:10

    Ik hoop echt dat jullie elkaar privé kennen. Want anders is dit antwoord heel ongepast! Maar misschien is dit antwoord op een openbare blog altijd wel ongepast.

    • San
     mei 14, 2016 / 14:35

     Mee eens ongepast om dat hier te plaatsen!

 3. Ilse
  mei 13, 2016 / 18:00

  Dat nummer is zo tof! En die Apple watch is zo mooi.

 4. Martine
  mei 13, 2016 / 20:37

  Girlfriend, hou toch eens op met die eeuwige excuses als je iets voor jezelf koopt. Echt vrouwelijk gedrag waar je uiteindelijk jezelf alleen mee in de weg zit. Wees schaamteloos en vrij in wat je koopt. Je bent aan niemand verantwoording schuldig.

  • Britt
   mei 15, 2016 / 00:51

   Behalve misschien aan de kinderen die dit in een donker fabriekje in China maken…
   Geen idee of dat geldt voor dit product, maar zeker wel voor hééél veel andere (die aangeprezen worden op een heleboel weblogs, helaas).

 5. mei 14, 2016 / 09:35

  Aah wat fijn dat je verjaardag zo’n succes is geworden, ondanks je ‘lage’ verwachtingen. En jaaa dat nummer van Justin Timberlake vind ik ook erg vrolijk :)