LOOK: Red, white & blue

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Deze foto’s was ik een beetje vergeten… Ze werden gemaakt een dag voordat het meisje bij Rob Peetoom zo’n tien centimeter van mijn haar afknipte, en als ik deze foto’s nu zo terug zie was dat ook wel echt nodig. Je merkt pas hoe erg je kappersbeurt eigenlijk nodig was als je uiteindelijk geweest bent en je “nieuwe” gezonde haar voelt…

Stiekem vind ik het best deprimerend dat deze foto’s gemaakt zijn op een koude en grijze dag, half april… en dat het nu, drie weken later, begin mei… NOG STEEDS van dit soort weer moet zijn.  Ik mag dan misschien officieel niet klagen omdat ik vorige week drie zonnige dagen en heel veel blote benen dagen heb gehad, maar toch.. dit is best deprimerend?! Duimen we allemaal nog voor zon aanstaande zaterdag?! Hahaha…

What I’m wearing: Jeans – ZARA, Jasje – ZARA, Top – Mango, Tas – Paule Ka, Zonnebril – Ray Ban, Ketting – Tiffany’s

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. mei 7, 2012 / 17:32

  Ah jongens, ik crave die schoenen zo ontzettend hard he… Heb ze serieus al van ELK denkbaar merk aangehad, en ze staan gewoon om de één of andere reden nooit leuk bij mij :-(

 2. Joyce
  mei 7, 2012 / 18:09

  ahhh ik wil jou schoenen zoooooo graag hebben!

 3. mei 7, 2012 / 18:18

  Leuke outfit!!

 4. mei 7, 2012 / 18:24

  De witte broek is erg mooi! Alles is eigenlijk leuk, haha.

 5. mei 7, 2012 / 21:03

  Hele leuke witte broek, wat staat je dat goed! Ik krijg er helaas HUGE benen in.

 6. mei 7, 2012 / 22:05

  Leuke top! En die dag ziet er nog helemaal zo slecht niet uit, maar inderdaad…nu, ondertussen in mei mag het toch ondertussen wel eens een keer stralend weer zijn!? (en blijven)

 7. mei 8, 2012 / 09:07

  Ik duim heel hard mee voor een zonnetje, want ik ben dit weer ook echt een beetje zat. Daarbij vertrek ik 19 mei voor een weekendje naar Parijs en dan mag het daar ook wel wat beter weer zijn. Leuke foto’s en leuke outfit weer.

 8. Marieke
  mei 8, 2012 / 11:41

  Wat een leuke en ontspannen foto’s!