TUNE TUESDAY: Presently on repeat

Florence + The Machine & The Asteroids Galaxy Tour zijn typisch van die gevalletjes waarvan ik denk… Waar zaten mijn oren dan?

Nummers van Florence + The Machine zaten onder andere in Gossip Girl & The Vampire Diaries. In Glee zongen ze “The Dog Days Are Over” en afgelopen week “Shake It Out”. Florence Welch interviewde Blake Lively voor Glamour (een interview dat ik zowel in de Nederlandse als Amerikaanse Glamour aandachtig gelezen heb). Hell, Florence had zelfs een “live” optreden in Gossip Girl.

The Asteroids Galaxy Tour zat met een nummer in de soundtrack van de Vogue Documentaire “The September Issue”, zong op het feest ter eren van de lancering van de Nederlandse Vogue (daar was ik helaas niet bij, maar daar heb ik natuurlijk wel zat over gelezen). Ik had ze kunnen kennen van de Heineken reclame en toen ik laatst mijn Shazam-tag-lijst doornam zag ik zelfs dat ik ze in oktober al een keer had opgezocht…

Maar ik werd vorige week pas “fan”. Eerst stonden de albums van The Asteroids Galaxy Tour op repeat, daarna de albums van Florence + The Machine, en vervolgens alleen nog maar het laatste album van Florence, Ceremonials. Want die is zo mooi!

Tussendoor luisterde ik naar het nieuwste album van Train, California 37. Ook ECHT een aanrader. Volgens mij zelfs nog beter dan hun vorige album, Save Me San Francisco..

Wat is jullie favoriet van de drie?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. Iris
  mei 8, 2012 / 17:11

  … en nu nog even Lover to Lover van Florence and The Machine luisteren! ;)

  • Annemerel
   Auteur
   mei 8, 2012 / 18:55

   Jaaaa die is ook mooi! Ik vind heel het album prachtig, maar ik kon ze moeilijk allemaal in mijn afspeellijst zetten en van deze vond ik de mooiste versies (helaas zijn veel nummers beschermd waardoor ze het niet doen in mijn playlist!)

 2. mei 8, 2012 / 17:35

  Ah never let me go is zo’n mooi nummer he! Ik ben echt F+TM fan hihi

 3. mei 8, 2012 / 17:42

  Jaa, Train is leuk. =) Luister ook veel naar de laatste tijd. Het hele Florence & the Machine enthousiasme is een beetje aan me voorbij gegaan.. Ik heb ze toen ze nog niet bekend waren een keertje in een voorprogramma gezien en toen vond ik het niet zo wat.. Beetje te apart voor mij. =) Het klinkt nu wel anders (en ze loopt niet meer in een oude bloemetjesjurk en lijkt haar haar te kammen), maar kweeniej.

 4. Sterre
  mei 8, 2012 / 18:45

  Shake it out is prachtig!! Sinds ik afgelopen keer glee heb gezien staat dat liedje al op repeat, en Tina zingt daarin zo mooi!
  En Train is natuurlijk ook leuk :)

 5. Renske
  mei 8, 2012 / 19:23

  Beide artiesten zijn geweldig inderdaad:) The Asteroids Galaxy Tour heb ik toevallig gezien op bevrijdingsfestival Zwolle. Echt een gave show

 6. Joyce
  mei 8, 2012 / 19:47

  Ik ben vorige week naar een concert geweest van the asteroid galaxy tour! Echt zoooo leuk!! :D

 7. Marlieke
  mei 8, 2012 / 20:30

  Woehoe, iemand van mijn leeftijd die naar Vampire Diaries kijkt!
  En dat nummer van Florence&the Machine zat ook nog in een prachtig stuk ;)

  The Asteroids Galaxy Tour zijn ook heel goed live. Ben vorige week naar een concert in Paradiso geweest&ze waren ook supervet op ’t bevrijdingsfestival.

  Kortom: +1 voor deze blog.

 8. mei 8, 2012 / 21:25

  Nog nooit van gehoord maar ik ben al fan!

 9. mei 8, 2012 / 21:51

  Florence And The Machine <3

 10. mei 8, 2012 / 22:18

  Florence & the Machine luister ik al erg lang naar.
  Maar The Asteroids Galaxy Tour vind ik eigenlijk ook geweldig! :D Vrolijk!

 11. Polo
  mei 8, 2012 / 23:21

  Def. Train. I´m sorry for not writing in dutch, but im still bad with it. I know its a girls website, just stopped by to check it out and i think is pretty cool. Groetjes vanuit het warme Mexico.

 12. Soraya
  mei 9, 2012 / 11:48

  Ahhhhh jaaaa, door jou weet ik nu van wie dat liedje is in de Heineken reclame, thank you!
  Mijn favoriet is def Florence + the Machine, ga haar in November live zien, jeeeeej :D

 13. mei 9, 2012 / 20:46

  Florence & The Machine is zoo vet, heb ze afgelopen maand live mogen bewonderen in Paradiso en man oh man wat een gaaf concert was dat. :)