LOVE & SHARE: 149

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ De 10 mooiste kleine dorpjes die je (waarschijnlijk) nog niet kende.

❤ Waarom millenials de ‘anti-aging’ industry kapot gaan maken (spoiler alert: het heeft te maken met selfies).

❤ Op zoek naar een fijn boek, Ashley Lynn heeft als doel om dit jaar vijftig boeken te lezen en las in januari al een hele stapel. Haar tips vind je op haar blog. Er staan er zeker een aantal tussen die ik zelf ook graag zou willen lezen. Ik denk dat ik ga beginnen met Zadie Smith.

❤ De zeven ‘emotional states’ waar je doorheen gaat als je single bent op Valentijnsdag.

❤ Het is niet alleen belangrijk om je core te trainen om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken, ook de core van je voet zou je eigenlijk moeten trainen. 

❤ Als je iedere keer precies hetzelfde rondje op precies hetzelfde tempo loopt zul je niet snel veel sneller worden of langere afstanden kunnen lopen. Misschien is dat ook helemaal niet wat je wil, maar mocht je dit wel willen, dan zijn hier een aantal kleine trucjes om je routine iets spannender te maken.

❤ Ik word zo blij van alle blogposts van Athena over New York.

❤ Volgens dit artikel moet je of heel hard lopen, of heel langzaam, een combinatie van die twee zou de perfecte training zijn.

❤ Quiz: In welke TV-serie zou jij moeten leven? Ik kreeg Friday Night Lights. Ik heb nooit meer dan een halve aflevering van die serie gezien dus ik weet niet of ik daar blij mee moet zijn.

❤ Quiz: Hoe groot is jouw attention span? Die van mij is ‘mediocre’.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  februari 11, 2017 / 22:28

  Leuke dorpjes zitten er tussen! En ik zou in one tree hill thuis horen. En leuke boeken heeft Ashley Linn gelezen.

 2. Yvonne
  februari 12, 2017 / 12:02

  Friday night lights is echt een geweldige serie!
  Clear eyes, full hearts, can’t lose!

 3. februari 12, 2017 / 21:51

  thanks! ♡♡♡