LOOK: Brunch

 photo brunch01.jpg


 photo brunch01.jpg
 photo brunch01.jpg
 photo brunch01.jpg
 photo brunch01.jpg
 photo brunch01.jpg

Ik hou van brunch. Ik doe het net iets anders dan anderen, want voor mij is het volstrekt onmogelijk om pas rond een uurtje of elf/twaalf mijn eerste maaltijd te nuttigen. Ik ontbijt dus gewoon en begin daarna aan de brunch. Brunch is voor mij meer een lunch dus. Maar toch ook weer niet, want bij een brunch horen eieren en croissants en cappuccino’s en verse jus d’orange. En daar hou ik van.

Afgelopen dinsdag brunchte ik samen met Carlissa bij Café George op het Plein in Den Haag. We zaten nog geen twee minuten of het begon als een malle te regenen. We zaten prima, onder een warmte lamp en scherm, geen regen die bij ons in de buurt kon komen. Heerlijk vind ik dat, als je zelf lekker droog zit maar het een paar meter voor je keihard plenst. Iets minder heerlijk was het toen het einde van onze brunch naderde en het water nog steeds met bakken uit de lucht kwam zetten. Maar alsof het zo had moeten zijn, twee minuten voordat we écht weg moesten was de lucht ineens strak blauw en hadden we zelfs nog even tijd om een paar snelle foto’s te maken.

Wat er op het menu stond? Voor mij Eggs Norwegian. Een broodje met zalm, gepocheerde eieren en hollandaise saus. Carlissa ging voor de scrambled eggs met zalm en toast met roomboter (waar ik stiekem ook nog van at).

Natuurlijk was ‘Celientje’ mee (Ugh, eigenlijk vind ik het heel stom dat mijn tas een naam heeft, ik beloof dat ik er snel mee zal stoppen!), verder droeg ik de Revel Skinny van Levi’s in een Demi Curve, witte Converse All Stars, een top van Sandro (gejat uit de kast van mijn zusje) en een jasje van ZARA (dat eigenlijk helemaal niet nodig was dinsdag, want het was ondanks de regen vrij warm!).

Delen jullie mijn liefde voor een goede brunch? Hoe eet jij je ei het liefst? Sommige mensen gruwelen van een zachte dooier, maar ik wil hem niet anders! Maar scrambled vind ik ook heel lekker (met bacon!) en spiegeleieren en gewoon een zacht gekookt ei.. Het enige dat ik niet zo lekker vind dat zijn gevulde eieren of eieren met een harde (bijna groene!) dooier. Oh en alles met kaas, want ik vind kaas vies.

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. mei 7, 2015 / 12:07

  Wij zijn geen match made in heaven wat betreft brunch. Ik ben al blij als ik mijn ontbijt door mijn strot krijg en ik lepel nu een bak Optimel weg. Dan knal ik er ergens nog een krentenbol in en dat is het wel weer. Oh ja, en overal kaas op. Nu ik het bekijk lijkt me jouw manier toch een stuk aangenamer.

 2. mei 7, 2015 / 12:08

  Oeh die brunch ziet er heerlijk uit! Leuke outfit ook! Heerlijk is dat als het regent, maar jij een meter verderop lekker droog zit, nog fijner natuurlijk dat het droog was toen jullie moesten gaan haha! ;)

 3. mei 7, 2015 / 12:10

  Brunchen zou ik ook wel iedere dag kunnen doen haha, vooral met de gerechten die ik voorbij zie komen die jij hebt gekozen ;-) En mijn aandacht werd gelijk naar die Celine tas getrokken haha: echt te mooi is die tas, zwaar verliefd <3

 4. mei 7, 2015 / 12:18

  Leuke outfit! Ik heb 2 weken geleden ook de Celine tas gekocht! Zo makkelijk en comfortabel, goede aankoop is het!

 5. mei 7, 2015 / 12:20

  I love brunch too! Maar ik ben wel gek op kaas hihi.. Maar ziet er heel lekker uit allemaal :)
  Liefs,

 6. Julia
  mei 7, 2015 / 12:26

  Wat grappig, ik was dinsdag precies dezelfde tijd ook op het Plein! Alleen ik zat bij Millers. Jammer dat ik je niet gezien had haha! Jullie brunch ziet er heerlijk uit! En leuke outfit ook!

 7. mei 7, 2015 / 12:51

  Die brunch ziet er goed uit! En een leuke outfit; casual maar toch ook classy.

  Ik hou van brunchen, maar inderdaad wel nadat ik ’s ochtends iets heb ontbeten; ik red het echt niet zo lang zonder eten. Doe mij ook maar een zachte dooier, een harde dooier krijg ik echt met moeite weg..

 8. mei 7, 2015 / 12:53

  De brunch ziet er echt lekker uit! Hoop dat je ervan hebt genoten :) Moet haast wel zijn gelukt. Ook heel fijn dat jullie lekker droog zaten, haha. Had ik zondag ook! En ook nét toen ik weg moest werd het weer lekker droog! Heerlijk is dat!
  Ik vind brunchen juist niet zo fijn, omdat ik me altijd best wel vasthoud aan de ‘vaste’ maaltijden.

 9. mei 7, 2015 / 14:21

  Yummie, ziet er lekker uit!

  Ik doe in het weekend vaak aan brunchen, maar dat is dan meer omdat ik te lui ben om ontbijt te maken en dan rond 11 uur heel erg veel honger heb (en dan maak ik vaak scrammbled egg met bacon, mijn favoriet!).

 10. mei 7, 2015 / 16:09

  Ik hou niet van ei :x
  Ik heb gisteren zelf bij café restaurant Luden avond gegeten op het Plein, heerlijk slibtongetjes met twisters, liiefde!
  Mijn vader werkt bij de tweede kamer dus zal ook nog wel is bij Café George gaan brunchen!

 11. mei 7, 2015 / 18:27

  Wat een heerlijke outfit Annemerel! <3

 12. Ilse
  mei 7, 2015 / 19:00

  Wat ziet dat eten er goddelijk uit! En wat een toffe outfit, zo is zwart-wit helemaal niet saai!
  En ik hou zeker van brunch met eieren, verse jus, cappuccino en croissants!
  Ik hou niet van hard gekookte eieren en met gevulde eieren hangt het af van de vulling.

 13. mei 7, 2015 / 19:42

  Dat je kaas vies vind.. dat is juist echt heel erg lekker in combinatie met een ei :) Eigenlijk houd ik van alle soorten eieren.. zo lekker! Het liefst zo zacht mogelijk :)

 14. mei 7, 2015 / 19:53

  Mmm, brunchen is heerlijk. Hoe kan je kaas nu vies vinden?! :D Een omelet met kaas is heerlijk! Leuke outfit trouwens met je Célientje! ;)

 15. mei 7, 2015 / 20:56

  Witte Allstarssss :D Ze zijn nog zo mooi wit! De lunch die je hebt gehad ziet er ook heel lekker uit.

 16. Suuz
  mei 7, 2015 / 21:00

  Ik deel je mening helemaal !!!! Love brunches en alles wat maar met eieren te maken heeft, alleen inderdaad geen hard gekookte eitje of gevulde eitjes! bah bah!

  Leuk he witte all start met grijze jeans! ik woon er zo wat in!

 17. mei 7, 2015 / 21:13

  Ooh wat een leuke look! Monochrome maar toch niet saai! En die gerechtjes zien er echt verrukkelijk uit!

 18. mei 7, 2015 / 23:43

  Je brunch zag er lekker uit en I love the blazer/jasje!

 19. mei 13, 2015 / 19:03

  Heerlijk, de scrambled eggs bij George zijn heerlijk!! Eggs Norwegian heb ik nog nooit geprobeerd!