LONDON BABY: (#2)

 photo london01.jpg


 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg

Zondag worden we pas om 10.00u wakker. Shit. Eigenlijk wilden we van iedere minuut in Londen genieten, maar we waren echt héél erg moe en moe door Londen lopen is ook niet leuk. Ik ontbijt samen met Athena, ze maakt een heerlijk bakje havermout voor me. Ik zei toch, perfect host? Vervolgens laten we Athena achter en gaan Roos en ik weer de straat op.

Met de metro gaan we weer naar Oxford Circus, vanaf daar wandelen we naar New Bond Street. Wie van jullie weet welke bekende winkel in New Bond Street zit? VICTORIA’S SECRET. Ik ben zelf niet heel groot fan, maar Roos is dat wel en ik wil eigenlijk wel eens een keer zo’n befaamde bikini passen. Nou dat had ik niet hoeven doen, dat is dus echt niet mijn model. Ik kreeg er een klein beetje een complex van en had meteen spijt van de chocolade croissant die ik na mijn havermout bij Pret-a-Manger gehaald had. Oeps. Roos slaagde wel en liep met een joggingbroek en een top van Pink naar buiten.

Vervolgens liepen we door Mayfair (wat een fijne buurt!) langs Vogue House (ooit wil ik daar werken) richting Marc by Marc Jacobs. Ik had namelijk van Carlissa gehoord dat ze daar hoesjes hebben die je telefoon tegelijkertijd opladen. Helaas hadden ze ze niet in de winkel in Londen. Helaas. Maar dat scheelde me wel weer 80 pond, gelukkig.

We wandelden nog wat door Mayfair en gingen vervolgens met de bus naar King’s Road. Daar liepen we spontaan tegen een Adidas by Stella McCartney winkel aan. Ik bestel dat meestal via Internet, maar in een échte winkel is het zoveel leuker kopen. Ik liep uiteindelijk naar buiten met de top die ik al heel erg lang wilde hebben (het is de top op de eerste foto rechts). Vervolgens lunchten we bij The Good Life Eatery. Een super hip tentje met een beetje een LA-vibe (ik ben nooit in LA geweest, maar ik kan me zo voorstellen dat die vibe er in downtown LA ook hangt, hahaha). We dronken gezonde sapjes, ik ging voor rye bread met avocado en een geporcheerd eitje en Roos koos voor een Acai Bowl. Heel erg lekker!

Helaas kreeg ik hierna een klein beetje last van mijn darmen. Ik zal jullie de rest besparen, maar eh.. de avond ervoor ownde ik the night tijdens de 10K, nu ownde ik een toilet bij Harvey Nichols. That’s all I’m saying. Volgens mij heb ik nu alweer teveel gezegd, maar OH, AU! Het was geen leuke ervaring. Tussendoor dronken we thee in de Foodhall van Harvey Nichols, het enige dat ik aandurfde.

Na Harvey Nichols moest ik nog even naar ZARA, ik besefte ineens dat ik helemaal geen leuke kleding bij me had voor ’s avonds. Normaal vermijd ik de ZARA omdat ik bang ben dat ik dan veel te veel ga kopen, nu kon ik natuurlijk niks vinden. Ik liep uiteindelijk wel met een tasje vol kleding ter waarde van 200 pond naar buiten. Maar toen ik me in het appartement om wilde kleden vond ik alles toch weer stom. STOM STOM STOM! Athena bewees gelukkig weer dat ze de perfecte host was. Twee maanden geleden wilde ik een jurkje van ZARA, maar ik mocht hem pas aan het eind van de maand kopen. Toen ik hem uiteindelijk mocht kopen was ‘ie er niet meer. Athena had hem al veel eerder gekocht en ze vroeg of ik hem wilde lenen. UH ja!!! En zo was mijn birthday-outfit geboren! De kleding die ik gekocht had, bracht ik de dag erna weer terug.

We aten bij Big Easy in Covent Garden, een Amerikaans restaurant dat al jaren op King’s Road zit, maar pas net in Covent Garden geopend is. Ik koos voor het Lobster Fest en Roos ging voor de Day Special (iets met roast beef). In ons menu zat ook een gratis cocktail, die we natuurlijk niet afsloegen. Toen we net klaar waren met eten kwam ook Athena gezellig langs voor mijn Birthday Celebrations. Ik was natuurlijk pas om 0.00u ‘echt’ jarig, maar doordat ik maandag terugvloog naar Nederland was mijn verjaardag dit jaar een uur korter, des te meer reden om al wat eerder te beginnen met de festiviteiten.

We bestelden nog een Strawberry Daiquiri en een stuk Sticky Toffee en Red Velvet Cake. Op het laatste moment besloten we toch nog naar een club te gaan, om daar écht mijn verjaardag te vieren. Met een übertaxi (het is je verjaardag, of het is je verjaardag) gingen we naar Sketch, een hele gave uitgaansgelegenheid in Conduit Street in de buurt van Regent Street. Helaas was ook daar op zondagavond niet heel veel te beleven, maar de cocktail die we er dronken was heerlijk. Helaas moesten we hem binnen tien minuten naar binnen werken, omdat ze dicht gingen, STOM! Maar hé, ik kan wel zeggen dat ik er geweest ben.

Vervolgens ben ik mijn verjaardag sportief begonnen door lopend op mijn hoge hakken naar het appartement terug te gaan. We liepen door Oxford Street waar het compleet uitgestorven was, zo apart, want normaal ben ik me daar alleen maar aan het irriteren over de hoeveelheid mensen. Mijn teennagels zijn me niet heel erg dankbaar voor dit grapje, maar door de cocktails voelde ik dat op dat moment toch niet ;-).

To be continued…

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. mei 15, 2014 / 12:04

  Ah door jou wil ik echt weer terug naar Londen, het is alweer een jaar geleden dat ik er was :( Dat eten ziet er weer heel goed uit!

 2. mei 15, 2014 / 12:14

  London <3
  Wat naar dat je ziek (even) werd. Iets verkeerds gegeten en enig idee waar? Je food foto's ogen super. ;-)

 3. mei 15, 2014 / 12:18

  KLinkt geweldig. Een hele fijne plek om jarig te zijn denk ik zo. Alleen jammer dat het uitgestorven was…

 4. mei 15, 2014 / 12:22

  Londen lijkt me echt een hele fijne stad! Ik ben er nog nooit geweest, maar wil er heel graag een keertje naartoe gaan. Dat eten ziet er trouwens heerlijk uit!

 5. mei 15, 2014 / 13:02

  Ze hebben bij VS verschillende modellen, voor elk figuur wel. Misschien heb je er eentje van een ander’ figuur’ gepast? En is dat complex helemaal overbodig.

 6. mei 15, 2014 / 13:45

  Door deze leuke verslagen wil ik ook snel weer eens naar Londen!

 7. mei 15, 2014 / 13:46

  Heerlijke foto’s! In september ga ik weer naar Londen!!

 8. mei 15, 2014 / 14:07

  Super leuk! Wat zijn nou jouw echte Londen aanraders (ook qua sightseeing?)

 9. mei 15, 2014 / 14:14

  Weer zo leuk om te lezen! Ik ben ook bij die Victoria Secret winkel geweest, ik vond dat al een hele ervaring op zich haha. Ik kocht er toen 1 BH en 3 broekjes voor een te overrated bedrag haha.

 10. mei 15, 2014 / 14:17

  Wat een mooie fotos weer!

 11. mei 15, 2014 / 14:26

  Ohh londen, wat een fijne stad is het toch :)
  En volgens mij heb je je prima vermaakt!

 12. mei 15, 2014 / 15:28

  Aah nu heb ik zin om weer terug naar Londen te gaan, terwijl ik er twee weken geleden nog was!!

 13. mei 15, 2014 / 15:36

  Wat een leuk verslag en mooie foto’s! Die sapjes zien er echt lekker uit!!

 14. Emmie
  mei 15, 2014 / 16:00

  Het eten ziet er allemaal heerlijk uit. En ik vind het zo grappig dat je uiteindelijk al je gekochte kleding weer terug hebt gebracht! Super verslag.

 15. Colette
  mei 15, 2014 / 16:25

  Ziet er geweldig uit allemaal! En leuk geschreven!

 16. mei 15, 2014 / 16:51

  Wat schrijf jij toch leuk! Word er helemaal vrolijk van. En Londen is zooo leuk, wil er snel weer een keertje naartoe, ben een beetje jaloers hihi.

 17. Suuz
  mei 15, 2014 / 16:52

  Wat heerlijk geschreven weer en prachtige foto’s!! Love London!!!!!

 18. mei 15, 2014 / 17:13

  Wat heb je een leuk verslag geschreven! Ik moest erg lachen weer om je verhaal met alle gebeurtenissen (en ‘ niet’ gegeven details haha) =)

 19. mei 15, 2014 / 18:24

  Super leuk! En wat een prachtige foto’s! Mag ik vragen wat voor lens je gebruikt hebt?

 20. mei 15, 2014 / 19:18

  Ik hou echt van jou verslagen haha. Gewoon zo leuk om te lezen! Vervelend dat je zo’n last van je darmen kreeg, en al helemaal als je niet thuis bent.

 21. Lotte
  mei 15, 2014 / 19:23

  Leuke foto’s!

 22. Britt
  mei 15, 2014 / 20:47

  Haha het lijkt net of je echt altijd diarree hebt! Lijkt met echt heel vervelend, kan je daar niet voor naar de dokter?

 23. mei 15, 2014 / 21:53

  Ik wil zoo graag naar Londen! Ik ga waarschijnlijk helemaal alleen!

 24. mei 15, 2014 / 22:20

  Ik zou mijn verjaardag ook wel eens in een andere stad in het buitenland willen vieren!

 25. mei 16, 2014 / 11:07

  Sticky toffee klinkt echt ranzig en toch denk ik…WIL IK! :)

 26. mei 16, 2014 / 15:30

  dat klinkt allemaal tof! ik wil ook weer naar london :D
  xo, cheyenne

 27. mei 16, 2014 / 20:09

  Haha, dat je nooit dingen vindt als je ze nodig hebt is heel herkenbaar! Wel fijn dat je kleding kon lenen!