LISTS: 10 not so lovable moments

<- Als je in de auto zit en je probeert uit je parkeerplek te komen en na drie keer steken hoor je toch nog iets van krak. en als je dan heel snel in z’n achteruit gaat om de schade te beperken en je hoort alleen nog maar meer gekrak. En dan blijkt dat je je hele bumper er op de een of andere speciale manier af hebt gereden / getrokken. Dan denk je toch rewind? Kunnen we dat even over doen?

– Die eerste grote regendruppels als je net vijf minuten op de fiets zit en buienrader gaf tien minuten daarvoor nog aan dat het nog minstens twee uur droog zou blijven. En dat je dan gewoon weet dat het gedaan is met je haar en de kleding die je aan hebt en dat je dan de rest van de dag met zo’n verschrikkelijke plak broek en zo’n verzopenkatjes kapsel zal gaan lopen.

Het moment dat je de deur dicht slaat en tegelijkertijd bedenkt, “heb ik alles bij me?” Neeeeeeee, je sleutels liggen nog binnen!

– Als je net je nagels gelakt hebt en je moet ineens zo nodig naar het toilet maar om je broek open te krijgen heb je je handen nodig en ohhhh shit, roze nagellak op je lichtgrijze jeans.

– Wanneer je je oude iPhone aansluit op je computer en blijkt dat het besturingssysteem niet overeenkomt met het besturingssysteem van je nieuwe iPhone die op dat moment bij de reparateur ligt en oh wat doe je nu? Je overschrijft je oude gegevens? En oh, echt? Ben ik nu AL m’n telefoonnummers en applicaties kwijt? Eer je dat allemaal hebt teruggevonden…

– Het moment dat je thuis bij je ouders komt om je post op te halen en dat je oooh zo verschrikkelijk hoopt op een leuk pakketje of uitnodiging en dat er dan in plaats daarvan een blauwe envelop en eentje van het Centraal Justitieel Incasso Bureau op je ligt te wachten.

– Als je net in de tram stapt en je iPhone erbij pakt om eventjes de laatste tweets te lezen in je timeline en dat je er dan ineens achter komt dat je het stekkertje die nacht wel in de iPhone hebt gestoken, maar het stekkertje niet in het stopcontact hebt gestoken. Dag bereikbare wereld.

– Het moment dat je beseft dat je dan misschien wel zin kunt hebben in herfst omdat je dan avonden lang met boekjes in bed kunt liggen, met kruidnoten en hete thee en het geluid van Coldplay en regen op de ramen op de achtergrond, maar dat je daar wel tijd voor moet hebben. En dat het toch eigenlijk best jammer is dat de zomer zo goed als afgelopen is.

– Wanneer je hoort dat je favoriete (low budget) restaurant waar je een paar keer per maand zeker wel komt eten, er zeer binnenkort mee stopt (wat wel een goed excuus is om er de laatste weken extra vaak te gaan eten).

– Als je zo’n mooie zijden blouse aan hebt en dan loop je langs iets scherps en dan kgrrrrrrrrrr scheur! REWIND!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin 

Delen:

21 Reacties

 1. lindab
  september 8, 2011 / 12:51

  herkenbaar artikel: aanvulling, je stoot keihard je kleine teen tegen de granietendrempel van je badkamer, al vloekend en tierend strompel je de badkamer binnen waarbij je alles wat maar in de buurt komt per ongeluk van de verwarming en de wasmachine afdondert…niet zo fijn

 2. september 8, 2011 / 13:14

  Neee, toch niet dat restaurantje in Den Haag waar wij toen hebben geluncht? Want dan moet ik echt nog een keer heen voordat ze dicht gaan! haha

 3. D.
  september 8, 2011 / 13:29

  Nagellak-ellende is herkenbaar! Moet je de hele boel er weer af halen en opnieuw beginnen, bleh. ;)
  Welk restaurant gaat er mee stoppen? Ben nu wel benieuwd geworden.

 4. Ella
  september 8, 2011 / 14:03

  Dat van die nagellak op je jeans is zooooo herkenbaar, haha, ik dacht dat ik de enige was.. ;)

 5. september 8, 2011 / 15:16

  Haha zo leuk dit stuk! REWIND hahaha

 6. september 8, 2011 / 15:43

  Haha, ben jij mij ofzo? Echt al het bovenstaande is mij eerder overkomen, weliswaar in iets andere context. Maar het komt op hetzelfde neer! ;)

 7. september 8, 2011 / 16:13

  Haha allemaal zo herkenbaar. Maar iets dat ik deze week geleerd heb: in barre tijden is buienradar.nl niet te vertrouwen.

 8. Simone
  september 8, 2011 / 16:21

  Pfff zeg dat, heb laatst dus echt 1,5 uur buiten gestaan omdat ik mezelf buiten gesloten heb nadat ik de vuilnis ging wegzetten… Zonder Iphone!
  Of de wasmachine zo vol duwen dat hij nu kapot is? Je Iphone laten stuiteren omdat je de bus bina mist? Kan denk ik nog wel even door gaan, helaas zijn we dus allemaal zo :P

 9. september 8, 2011 / 17:47

  Haha fantastisch geschreven.. En vooral heel herkenbaar!

 10. september 8, 2011 / 17:59

  Herkenbaar! Aanvulling: Je hebt net hele mooie foto’s gemaakt met je camera, en je was er van overtuigd dat je ze al op de computer had gezet, en dus wis je ze van het kaartje. Damn, had je ze toch niet op de computer gezet. En natuurlijk kom je nooit weer zo’n mooi stilzittende libelle in de avondzon tegen die op een blaadje met druppeltjes zit. Nee.

  • september 8, 2011 / 20:47

   Ahh die vind ik ook zo herkenbaar!

 11. Renske
  september 8, 2011 / 18:04

  Ohh nee, je auto, je blouse, je jeans… Maar heel herkenbaar inderdaad! Op zulke momenten wil je echt ff op Rewind drukken.
  Maar gelukkig zijn er altijd weer die positieve dingen die het weer goed maken:)

 12. Floor
  september 8, 2011 / 18:11

  Hahaha heel leuk geschreven én heel herkenbaar!
  Ik ben nu ook wel heel benieuwd welk restaurantje er mee gaat stoppen..

 13. september 8, 2011 / 18:53

  De laatste 3 punten zijn helaas iets te herkenbaar.. :(

 14. september 8, 2011 / 20:31

  herkenbaar! Leuk geschreven!

 15. marjan
  september 8, 2011 / 21:25

  is dat low budget restaurant in den haag? is het een aanrader? want ik woon sinds kort in den haag en kan wel wat tips voor leuke (niet al te dure) restaurants gebruiken :)

 16. Iris
  september 8, 2011 / 22:45

  Wat een leuk stuk! Leuk geschreven ook :) helaas heel erg herkenbaar..

 17. Sanne
  september 9, 2011 / 11:12

  Oh bah ook herkenbaar voor mij. Die van de auto; zo pijnlijk is dat!! En de nagellak op je broek is ook verschrikkelijk. Uit een katoenen broek krijg je het er nog wel uit met aceton, maar uit jeans?

 18. september 9, 2011 / 18:58

  Heel herkenbaar!

 19. Lotte
  september 10, 2011 / 09:57

  Leuke post! Dit soort posts vind ik altijd erg leuk om te lezen!

 20. Saskia
  september 11, 2011 / 19:44

  Ik vind het ook zo typisch dat ik altijd naar de wc moet nét nadat ik mijn nagels heb gelakt.