ADVERTORIAL: Eucerin DermoPURIFYER

Photobucket

Wist je dat meer dan 40% van de vrouwen wel eens last heeft van een onzuivere huid? Als je er net als ik graag goed verzorgd uit ziet en al een paar jaar lang ZEER regelmatig last hebt van een onzuivere huid, zo erg dat zelfs de dermatoloog het plakkaat Acné op je voorhoofd plakt, dan wekt ieder nieuw wondermiddel een bovenmatige hoeveelheid interesse. Toch?

Een onzuivere huid komt niet alleen tijdens de puberteit, 40% van de mensen heeft na z’n twintigste nog steeds last van acné, of krijgt juist pas last van acné na z’n twintigste (zoals ik) en weet je wat nu zo mooi is van ‘volwassen acné’? Die is normaal gesproken vrij hardnekkig.

Vier factoren die van doorslaggevend belang zijn voor het ontstaan van een onzuivere huid zijn:
1. Verhoogde talgproductie
2. Talgophopingen
3. Ontstekingen
4. Roodheid.

Eucerin heeft de DermoPURIFYER ontwikkelt, dit middel bevat milde (dus geen clearasil-achtige) ingredienten die de vier factoren van een acne-gevoelige huid bestrijdt: Carnitine reguleert de talgproductie (tegen de verhoogde talgproductie), melkzuur onstopt de porien (tegen talgophopingen), decandiol heeft een antibacteriele werking (zodat ontstekingen geen kans krijgen) en Licohalcone heeft een kalmerende werking tegen de roodheid. Het assortiment bestaat uit reinigings- en verzorgingsproducten, deze kunnen ook tijdens een (zware) medicatie tegen acné gebruikt worden. De huid wordt zichtbaar zuiverder, gladder en krijgt een egale teint. Ga voor deskundig advies direct naar de specialist en kijk op de website van Eucerin.

Ik heb dit middel zelf nog niet geprobeerd, maar het klinkt wel veelbelovend, toch?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. Mariët
  september 7, 2011 / 18:14

  Ik heb geen acne, maar wel onzuiverheden. Het klinkt inderdaad als een wondermiddel, zoals jij het beschrijft :-) Ga je het zelf ook testen?

 2. september 7, 2011 / 20:14

  Het ziet er wel fijn uit, al vind ik de onzuiverheden op het model er wat fake uitzien. Haha.

 3. Denise
  september 8, 2011 / 09:04

  Wat ERG dat je zo reclame maakt. Echt ERG. Je misleidt je lezers! En over je huid: misschien moet je eens stoppen met roken! Dat helpt vast beter dan al deze onzin.

  • Marjanne Kant
   september 8, 2011 / 10:39

   Sinds wanneer rookt Annemerel?

 4. Henriette
  september 8, 2011 / 09:23

  Fout, dit! Eerst houd je ons heel eerlijk heel lang op de hoogte van je moeizame vorderingen met Clinique en laat je ons zien hoe lastig het is om definitief van een slechte huid af te komen. En nu doe je voor geld (hoeveel geld?) alsof er een wondermiddel bestaat. NIET COOL en niet eerlijk. Trap er niet in, meiden!!

 5. Sanne
  september 8, 2011 / 11:16

  Ik geloof eerlijk gezegd niet meer zo in wondermiddelen, ik heb zelf ervaren dat het beter werkt om lang hetzelfde product te gebruiken en niet telkens iets anders. Ik zweer zelf bij dr. Van der Hoog en daar ben ik heel tevreden over, maar ik ben ook niet zo makkelijk over te halen ;).

 6. Denise
  september 8, 2011 / 12:25

  Check haar foto’s op Picasa maar. Lekker met een sigaretje. Wel stoer hoor. Eindelijk eens een Annemerel die niet Daddy ’s sweet little girl is.

 7. september 8, 2011 / 14:29

  Ik maak mijn huid schoon met het merk Mildeen waslotion. Daarna smeer ik er machtcreme op. In de ochtend wassen met water en dag creme. Zo simpel. Of en toe eens een stoombadje. Met tea tree oil druppels erin. Dan de meeëters uitknijpen. maskertje.
  En veel en veel beter dan erg veel geld uitgeven aan ‘wonder middeltjes’ die veel beloven.

  En who cares als je eens wat puisten hebt? Oke, je hele gezicht vol acne, dat zou ik ook niet leuk vinden. Maar jij hebt dat niet, Annemerel! En het hoort er nu eenmaal bij, toch?

  Accepteer het nu maar. Iedereen heeft last van onzuiverheden. Waarom zou je dan koste wat het kost alles er aan doen om een stralend en glimmend huidje te hebben? dat heeft toch niemand. Niemand is perfect.

 8. september 9, 2011 / 02:03

  Sssh the drama. Het is maar een advertentie, niks van groot levensbelang. :)

 9. Annemerel
  Auteur
  september 9, 2011 / 09:00

  Ik heb nog NOOIT een sigaret in m’n mond gehad. Die foto’s zijn van een avondje stappen jaren geleden en ik had een sigaret in m’n hand VOOR DE FOTO. Er staat heel erg groot Advertorial boven dit stukje. Ik zeg niet KOOP DEZE PRODUCTEN of IK PROBEER DEZE PRODUCTEN. Ik maak reclame voor een product en maak er mijn eigen stukje van en ik zeg nergens dat dit een wondermiddel is, het is de informatie die ik van het bedrijf gekregen heb en ik zeg nergens dat het ook daadwerkelijk zo is.

 10. Mischa
  september 9, 2011 / 09:48

  Annemerel: Je suggereert anders heel veel met dit artikeltje. Mariet trapt er bijvoorbeeld faliekant in. Bovendien, vind je ‘de huid wordt zichtbaar zuiverder, gladder en krijgt een egale teint’ geen claim dan? Je beweert wel degelijk iets.

  Die mensen van dat bedrijf betalen jou om een stukje te schrijven waarvan de lezertjes denken dat jij het helemaal uit jezelf geschreven hebt. Het is niet eens een vast reclametekstje. Jij hebt er je eigen draai aan gegeven en prijst dit product wel degelijk aan. Anders was het ook geen reclame.

  Vind je trouwens niet dat je een verplichting hebt mensen goed en eerlijk over huidproducten te adviseren? Zeker omdat jij weet hoe rot het kan zijn om een onrustige huid te hebben. Nu vang jij centen voor een fake-advies. Ik vind dat niet respectvol naar je lezers toe voor wie jij een autoriteit vormt.
  Je hebt heel veel jonge lezers die alles wat jij schrijft voor waar aannemen. Misleid hen niet, maar vertel gewoon eerlijk over producten die jij gebruikt omdat jij er iets in ziet, niet omdat je geld krijgt om een bepaald merk te noemen.

 11. suus
  september 9, 2011 / 09:59

  Misschien kun je bij een advertorial beter niet je eigen draai er aan geven, want zo lijkt het inderdaad alsof jij het product fantastisch vindt!
  Verder vooral zo door gaan met geld verdienen met je site! Mooi mee genomen toch :)