SNAPSHOT DIARY: 14/2

 photo Recently Updated164.jpg


 photo Desktop2155.jpg

Goedemorgen wat is het fijn dat het tegenwoordig rond acht uur al weer licht wordt. Doordeweeks is dat nog net een beetje te laat, maar vandaag, op zondag, wanneer ik om acht uur op moet staan, is dat heel fijn.

Vandaag is de Pure Boost X Battle met Adidas. Omdat ik dit erg serieus neem vind ik dat ik twee vlechtjes in mijn haren moet, net zoals boxers in de ring. Het lastigste is het maken van een scheiding aan de achterkant van mijn hoofd. Met behulp van de camera van mijn iPhone probeer ik het zo goed mogelijk te doen.

 photo Desktop2155.jpg

Zie ik er niet ontzettend stoer en onoverwinnelijk uit? Die make-up was ook lekker dramatisch vandaag. Had beter even naar buiten kunnen kijken, dan had ik gezien dat het keihard regende en dat van die make-up binnen vijf minuten niets over was.

I love tanken tegenwoordig. 1.37 voor een liter benzine bij Shell? I like.

 photo Desktop2155.jpg

Na 26 omwegen ben ik eindelijk op de plek van bestemming. Meet my team! Helen van Bokhoven en haar BFF Elles Beumers, Britt Jager en haar zusje en BFF Paulien en mijn BFF, all the way from Belgium, Athena!

 photo Desktop2155.jpg

Het was een helse strijd, we hebben niet gewonnen, maar qua spontaniteit en team-spirit wel – vind ik dan – haha. Love my team. Het begon te sneeuwen, het was ijskoud en wij lagen op de grond sit-ups en burpees te doen. Gekkenhuis. Later deze week het complete verslag!

 photo Desktop2155.jpg

Na de battle was er nog een kleine strijd om het mooiste dessert. Wederom niet gewonnen, maar het smaakte heerlijk. Ondertussen zat ik nog steeds in mijn natte kleding, want dit ei had niets droogs mee genomen. Deze salade met boksoy, taugé en granaatappel was overigens ontzettend goed te doen en al die vitamientjes moeten er voor zorgen dat ik weer een beetje weerstand opbouw, want die had ik in het uur daarvoor buiten wel een klein beetje afgebroken.

 photo Desktop2155.jpg

Thuis op de bank bij mijn ouders, in het Jogha-pak van mijn moeder. So not ready for my close-up, maar je maakt een snapshot diary of niet! Ik ben van mijn kleine teen tot mijn vlechtjes compleet gesloopt. Maar er moet nog een column en recept voor Metro geschreven worden.

Gelukkig helpt een bakje chips altijd op dit soort momenten. Mijn favoriete combi, bugles en ribbbelchips naturel.

 photo Desktop2155.jpg

Mijn vader heeft de oplossing voor mij gevonden, ik moet in bad zegt ‘ie, dan word ik vast wel weer warm. Dus terwijl ik mijn stuk voor Metro afmaak, laat hij het bad vol lopen met warm water. Wat heeft mijn moeder toch een lieve Valentijn ;-).

Dinner avec les parents, zalm, roseval aardappeltjes, peentjes en heel veel mayonaise.

 photo Desktop2155.jpg

We sluiten de zondag af op de bank met een cappuccino en een bonbon. Ondertussen heb ik ook weer ontzettende kiespijn gekregen. Mijn moeder sms’t haar baas – beter bekend als mijn tandarts – of ik de volgende dag om half negen even als eerste langs kan komen. Dat kan. Bitterzoet, fijn dat ik langs kan komen, maar ughhhhhhhh dat is wel het laatste waar ik op maandagochtend zin en tijd voor heb.

Inmiddels is het iets over half negen en zit ik in de wachtkamer bij de tandarts deze snapshot diary in elkaar te zetten. Van mijn tandarts is nog geen spoor te bekennen, maar deze blog is in ieder geval wel af. Of ik morgen nog leef, dat zullen we later wel zien.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. februari 15, 2016 / 12:06

  Ouch! Ik hoop dat de grote baas de pijn heeft kunnen weghalen/verzachten.

  Jouw team zag er super stoer uit gisteren. Ik vind die knallende Adidas schoenen heel mooi maar volgens zijn deze niet geschikt voor mijn voeten.

 2. februari 15, 2016 / 12:08

  Wat staan die vlechtjes je leuk! Jammer dat je niet hebt gewonnen gister, maar je team ziet er heel gezellig uit en ik vind het al heel dapper dat jullie de sneeuw en kou hebben getrotseerd. Ik mag toch hopen dat je vanavond nog leeft btw, want het zou jammer zijn als je booktour niet door kan gaan ;)

 3. februari 15, 2016 / 12:15

  Staat je super leuk die vlechtjes! Jammer dat jullie niet gewonnen hebben, maar zo te horen heeft het aan de team spirit niet gelegen! Sterkte bij de tandarts! Hoop dat het meevalt!

 4. Elvira
  februari 15, 2016 / 12:16

  Sterkte met je kiespijn!

 5. februari 15, 2016 / 12:19

  Oh bahh, wat irritant van je kies!

  En jammer dat jullie niet gewonnen hebben. Ik ben benieuwd wie dat wél heeft!

 6. februari 15, 2016 / 12:49

  Haha, super hip dat je moeder Jogha in de kast heeft hangen!
  En echt respect hoor ,voor jou en je team. Ik ben lekker binnen gebleven gisteren ;)

 7. februari 15, 2016 / 12:59

  Aaah die vlechtjes zijn leuk Annemerel, vaker doen!

 8. Ilse
  februari 15, 2016 / 13:06

  Vervelend van je kies, hopelijk is het nu wat verholpen!

 9. februari 15, 2016 / 13:10

  Oei kiespijn is minder. Die twee vlechtjes staan je heel leuk!

 10. februari 15, 2016 / 14:09

  Haha, die scheiding-voor-vlechtjes-struggle is real he? Ik ken het. Ook zo fijn dat je ouders zo dichtbij wonen en dat je altijd kan aanschuiven met eten, dat lijkt mij ook wel wat ;)

 11. Tessa
  februari 15, 2016 / 15:43

  Het ziet eruit als een geslaagde zondag, ondanks het feit dat jullie niet gewonnen hebben ;) En wat heb je toch een lieve papa die zo goed voor je zorgt. Hoe gaat het nu met je kies? Je hebt er maar pech mee steeds, jakkes! Hoop dat je je gauw beter voelt.

 12. februari 15, 2016 / 20:02

  Die vlechtjes staan je echt zó leuk! :)