LAGODIGARDO: Soak up the sun (while you can)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Toen ik zondagavond voor de grap even het weerbericht voor de komende vijf dagen bekeek, werd ik toch niet echt extreem gelukkig. Alleen maar regendruppels. Nu is de weerapplicatie van mijn iPhone (de standaard applicatie) nooit een rasechte positivo geweest, maar toch. Echt vrolijk word je daar natuurlijk niet van.

Je begrijpt dan misschien ook, dat toen ik gisterochtend om kwart voor zeven wakker werd en de zon zag, ik daar gewoon direct gebruik van moest maken. Een half uurtje met mijn zusjes springtouw, een rondje hardlopen over de camping. Wachten tot de rest van “de club” wakker werd, broodjes halen en vervolgens net zo lang in m’n luie stoel blijven zitten totdat de wolken mijn feestje kwamen verstoren.

Dat was het moment dat we weer in de auto stapten richting Bardolino om een ijsje te eten. Echt Italiaans donkere chocolade schepijs, in Italiaanse hoeveelheden (veel dus!). Lekker! Na het ijsje direct weer terug naar de auto gelopen en we zaten nog niet of de regen kwam met bakken uit de lucht, om vervolgens niet meer te stoppen natuurlijk.

’s Avonds aten we pasta carbornara a la papa en hielden Roos en ik een TV-serie marathon in bed. Ook niet heel vervelend hoor! Mij hoor je nog steeds niet klagen.

What I’m wearing: Shorts – Bershka, Top – Mango, Wedges – Filippa K, Fototas – Stylescrapbook for Kipling, Zonnebril – Ray Ban, Sieraden – Tiffany’s, Bvlgari & Marc by Marc Jacobs

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

9 Reacties

 1. mei 1, 2012 / 17:34

  Wat leuk dat jij en je zusje het zo goed kunnen vinden samen :)

 2. mei 1, 2012 / 17:40

  Waauw, je hebt echt prachtige benen op die laatste foto! Die sandalen zijn trouwens ook genius <3

 3. mei 1, 2012 / 19:14

  Wat klinkt je vakantie heerlijk – ik geloof dat ik vriendje ook maar eens een weekend ga kidnappen ergens in mei.

 4. mei 1, 2012 / 20:39

  Oeeeh jummy chocolade ijs!

 5. mei 2, 2012 / 09:21

  Als ik al je vakantie posts zo lees, krijg ik ook heel veel zin om weg te gaan! Heerlijk :)

 6. mei 2, 2012 / 10:07

  Wat een leuk shirt!

  Love, STYLIGHT

 7. mei 2, 2012 / 11:59

  Mmm vakantie! En ook al is het niet zulk mooi weer, dan zit ik toch liever daar (sfeervolle foto’s!) dan hier ;-)

 8. rosalie
  mei 2, 2012 / 18:44

  Oh daar ben ik ook geweest. Er komen nu allemaal herinneringen naar boven haha :)

 9. mei 5, 2012 / 08:36

  Geweldig die foto’s!