LAGODIGARDA: What to do when it’s raining cats & dogs?

Photobucket
Photobucket\
Photobucket
Photobucket

Wat doe je als het regent.. En dan bedoel ik ook echt regent. Regen a la de zomer van 2011. Regen die met bakken uit de lucht komt en geen moment van rust kent.. ?

Dan ga je naar een overdekt winkelcentrum. In ons gezin is de ongeschreven regel dan dat we een bezoekje brengen aan een overdekt winkelcentrum. Gisteren was dus zo’n dag. Regen bij het wakker worden, regen met naar bed gaan en tussendoor geen moment droog geweest.

Dus reden we naar Orio Center. Het grootste overdekte winkelcentrum van Europa, in Bergamo, bij het vliegveld Orio al Serio (het vliegveld waar Ryan Air op vliegt). Het is een uurtje rijden vanaf het Gardameer en op zo’n regenachtige dag is dat dus niets. Want wat moet je anders?

In het Orio Center zitten alle bekende Italiaanse winkels. Van Calzedonia, Intimissimi & Yamamay tot Replay, Diesel en Fornarina. Verder vind je er een enorme supermarkt van twee verdiepingen (de afdeling met de wijnen is al drie keer zo groot als onze buurtsupermarkt), een échte Apple Store en (stiekem mijn favoriet) de ZARA.

Ik sloeg mijn slag bij ZARA, ging met acht items het pashokje binnen en liep met twee naar de kassa (dat is gezien mijn financiele situatie dus ‘serieus business’) bij H&M kocht ik een bikini en bij intimisimi kocht ik nog wat ‘intieme zaken’ (niets spannends verder hoor…).

We aten ijsjes en frietjes, dronken cappuccino’s en gokten het er daarna op dat het wel weer ’te doen’ zou zijn buiten. Verkeerd gedacht. De shots van mijn outfit maakten we in zo’n fijne regenbui. Ik stond onder een afdakje, mijn zusje zat in het huisje een beetje plaatjes te schieten. Yes, niet echt ideaal. Dat zie je ook wel aan de kwaliteit van de foto’s… Toch?

Het weer schijnt de komende dagen wel iets beter te worden. Ik ga maar niks hardop zeggen en het feit dat ik dit schrijf vind ik eigenlijk al doodeng. Zou ik gewoon niet moeten doen. Maar ik kan het toch niet laten…

What I’m wearing: Top – Mango, Rokje – Aubin & Willis, Wedges – Filippa K, Cameratas – Stylescrapbook for Kipling

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. mei 2, 2012 / 12:21

  Dat je uberhaupt een kort rokje aan kan is al wel een goed teken… Nu die regen nog weg! Wel balen hoor, hoop voor jullie dat het gauw mooier weer wordt!

 2. mei 2, 2012 / 12:52

  Ik wil die wedges <3

 3. mei 2, 2012 / 13:11

  Je cameratas vind ik zo gaaf, ik wilde heb ook bestellen maar toen was die al uitverkocht..

 4. mei 2, 2012 / 13:27

  Die cameratassen van Stylescrapbook for Kipling zijn zo tof! & je outfit is weer super! (:
  xx

 5. mei 2, 2012 / 15:20

  Maar het was in ieder geval niet koud volgens mij ;-)

 6. mei 2, 2012 / 16:39

  Je rokje is leuk!

 7. mei 2, 2012 / 16:59

  Erg schattige cameratas!

 8. mei 2, 2012 / 17:01

  Wauw die camera tas is echt TE leuk!!

 9. mei 2, 2012 / 20:00

  OMG, die cameratas is uber awesome!

  Liefs, Mariette

 10. Eline
  mei 2, 2012 / 20:07

  Love je rokje!

 11. mei 2, 2012 / 23:56

  Feest der herkenning! Wij waren vorige week ook bij Orio Center. Mocht het weer niet beter worden: in Affi zit ook nog een (kleiner) winkelcentrum ;)