ADVERTORIAL: Een gezonde huid begint bij een goede reiniging

Het allerbelangrijkste voor een mooie gezonde huid? De reiniging! Ik ga zelf nooit slapen voordat ik mijn gezicht goed gereinigd heb en ik zal ’s ochtends nooit make-up op doen voordat ik het zelfde ritueel weer herhaald heb.

Je kunt je huid niet alleen reinigen met water en zeep, dat droogt je huid uit. Het beste is je gezicht te reinigen met een mild reinigingsproduct.

Een goede reiniging voorkomt grove poriën, onzuiverheden en een doffe vale teint. Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb, gebruik ik altijd een tonic. De tonic zorgt voor dat lekkere frisse gevoel en is natuurlijk ook goed voor je huid. De tonic sluit de porien waardoor je huid er mooier en egaler uit ziet. Ook worden net die laatste restjes van je reiniging en dat is weer belangrijk omdat een dagcreme beter zijn werk doet op een compleet schone huid.

Overdag moet je huid gehydrateerd worden en heeft het bescherming tegen invloeden van buitenaf nodig. Zoals UV-straling en vervuiling van de stad. Het is daarom niet alleen belangrijk om je gezicht in te smeren, ook je hals en decolleté kunnen wel een laagje dagcreme gebruiken.

Nivea heeft voor ieder huidtype verschillende producten en een stappenplan op maat. Wat Nivea zo uniek maakt? Ze zijn nummer één in gezichtsverzorging en willen vanuit die rol graag de consument helpen en leren wat juiste gezichtsverzorging is. Daarbij hebben ze voor ieder huidtype een andere gezichtverzorgingslijn. Daarbij ziet Nivea het als haar taak iedereen te informeren over het belang van gezichtsverzorging.

Ik gebruik zelf de verzorging voor de gevoelige huid. Doordat ik vaak crèmes tegen acné smeer is mijn huid vrij kwetsbaar. In periodes dat ik die crèmes gebruik kan ik echt niks anders hebben dan de zachte reinigingsmelk en tonic van Nivea. In periodes dat mijn huid niet zo kwetsbaar is gebruik ik het nog steeds voordat ik mijn driestappensysteem van Clinique gebruik, omdat dat systeem geen make-up verwijdert en de lijn van Nivea doet dat wel.

Ik vind het heel fijn dat het spul zo lekker zacht is en die geur….. die typische Nivea geur. Wie is daar nu niet mee opgegroeid?

Ook Nivea proberen? Op de website van Nivea worden 300 pakketten verloot!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen: