LA BELLA VITA: 9/7

 photo RecentlyUpdated254.jpg

Onze eerste volle dag in Toscane. Ik mis Bardolino, Lazise en het meer wel, maar ik ben hier ook zeer gelukkig. Niet in de laatste plaats omdat het internet hier zo op het eerste gezicht een stuk beter lijkt te werken dan langs het Gardameer. Zowel mijn telefoonbereik (dat ik vorige week soms gewoon niet eens had), als het internet dat ze hier op de camping aanbieden werkt gewoon een soort van. Daar meet ik inderdaad mijn geluk aan, maar het maakt mijn dagen gewoon zo veel makkelijker. Eindelijk kon ik mijn WeTransfer bestand downloaden voor de advertorial die later deze week online moet. Je weet wel, dat soort dingen.

Goed, na twee uurtjes op een terrasje met een cappuccino en mijn MacBook was het tijd voor mijn ontbijt en niet veel later het zwembad. Helaas is het zwembad hier net iets anders dan het zwembad op Piani Di Clodio. Hier geen plek om baantjes te zwemmen (ik heb het geprobeerd, na tien baantjes ben ik zeer gefrustreerd gestopt) en je moet hier een badmuts op. Als ik me ergens sexy door ga voelen is het wel een badmuts.

Weer geen zwembaddag, want om één uur werd de zon alweer bedolven onder de wolken en begon het zachtjes te druppelen. Tijd voor de lunch en tijd om weer met mijn MacBook naar het wifipunt te lopen. Ik was een klein beetje vergeten dat ik een blog voor Metro Mode voor 16.00u moest inleveren (het was inmiddels 14.30u) en ook mijn Blog voor Work That Es moest geschreven en verstuurd worden. In anderhalf uur tijd heb ik er twee uitgeperst en verstuurd.

Tijd voor de supermarkt. Die is in Toscane nog leuker dan aan het Gardameer. De supermarkt waar we dit keer naar toe gingen heeft (zonder overdrijven) de oppervlakte van 5 Albert Heijn XL’s. Het zal je dan ook niet verbazen dat we ruim twee uur in de supermarkt spendeerden.

Na de supermarkt sleurde mijn zusje me weer voor haar MacBook, omdat ze het tijd vond dat ik weer met haar Brazil Butt Lift work-out meedeed. Dit keer gingen we voor de High & Tigh, een work-out voor je billen, maar ook je core. Jeetje, die voel je!

Ergens halverwege de work-out hoorde ik twee bekende stemmen, mijn broertje en vriend waren gearriveerd en ze hadden een verrassing bij zich. In plaats van een Fiat Punto, hadden ze een Fiat 500 van het vliegveld meegenomen. Mijn lievelings auto! De komende tien dagen gaan we dus cruisen in de 500! Yes!

’s Avonds werd er gebarbecued, gedronken, gepraat en nog meer gegeten. Het was super gezellig met z’n vieren, maar ons nieuwe gezelschap maakt het nog gezelliger. Ik zou willen zeggen ‘en het bleef nog lang onrustig’ maar ik moet bekennen dat iedereen voor middennacht alweer op één oor lag. Ach ja, het is ten slotte vakantie..

Weer: 34 graden / zon / wolken / onweer
Liedje: Dido – See The Sun, ik luister nog steeds naar mijn playlist met nummers tussen 2001 en 2005. Dit is heel lang mijn favoriete nummer geweest en nu ik het weer luister is het dat eigenlijk nog steeds. Ik luister vooral naar de Live versie (ik heb haar toen ook live gezien).
Work-out: 38 minuten High & Tight van de Brazil Butt Lift DVD’s. Super voor je billen, maar je traint ook je core. Au, ik voel hem.
IJsjes: None! OMG.
Idee van de dag: Sinds ik fanatieker ben met hardlopen zie ik ineens overal heuvels. Nooit geweten dat er rond het Gardameer en in Parijs heuvels waren, tot afgelopen jaar, nooit geweten dat de heuvels in Toscane zo dodelijk zijn. Noem het trouwens maar gerust bergen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

31 Reacties

 1. juli 10, 2013 / 12:13

  Leuk! Ik vind fiat 500 ook heel gaaf, heb er ook in Toscane in gezeten :)

 2. juli 10, 2013 / 12:15

  Jij en je zusje zijn echt cute samen, leuk dat jullie elkaar zo aansporen. En dat jij zo hard kunt doorwerken op vakantie aan al je blogs, wow, restecpa! Inderdaad een leuk autootje.

 3. juli 10, 2013 / 12:16

  Super leuk zeg die Fiat 500 :) Have fun!

 4. juli 10, 2013 / 12:17

  Ah wauw, ik ben dol op de fiat 500, stiekem vind ik de oudjes nog het leukste! Veel plezier nog meid!

 5. juli 10, 2013 / 12:17

  Klinkt heerlijk daar! En die 500 is zo leuk :) Schijnen hele fijne autootjes te zijn.

 6. juli 10, 2013 / 12:19

  Haha, volgens mij gaat het daar wel goed komen in Toscane! Enjoy!

 7. juli 10, 2013 / 12:21

  Whut, 5 AH XL’s? Haha, ik zou daar een hele dag kunnen doorbrengen!!

 8. juli 10, 2013 / 12:23

  Klinkt allemaal heerlijk :)

 9. juli 10, 2013 / 12:31

  Ik word echt met de dag jaloerser op jouw vakantie. Ik ben ook echt een enorm fan van supermarkten in het buitenland, kan er uren rondlopen, vaak irriteert dit mijn reisgenoten behoorlijk, haha!

 10. juli 10, 2013 / 12:39

  Aah een fiat 500, super leuke auto! En wat een heerlijke vakantie heb je.

 11. juli 10, 2013 / 12:52

  wow dat is inderdaad een grote supermarkt! Ben wel benieuwd wat het meest rare product is dat je daar dan kan vinden haha.
  Veel plezier nog op je vakantie!

  • xxx
   juli 10, 2013 / 13:23

   Misschien kan ik je een beetje helpen, ik ben zelf ook drie keer in Italië geweest :)
   Dat van de supermarkten weet ik niet precies, maar volgens mij hebben ze die wel een beetje in heel Italië. Wij hebben vaak boodschappen gedaan bij de Coop of Ipercoop (als je het zo schrijft), die is in ieder geval ook heel groot.
   Toscane is echt een shopparadijs, er zijn zo veel leuke steden! Ik ben zelf naar Florence, Siena, Arezzo, Pisa en vast nog wel meer steden geweest, maar ik weet het niet eens precies meer ;). Je kunt in ieder geval overal leuk shoppen, maar je moet er wel rekening mee houden dat de meeste winkels ’s middags dicht zijn i.v.m. siësta o.i.d.
   Met Engels kun je je in principe heel goed redden, ik spreek zelf ook geen woord Italiaans (mijn ouders ook niet) en het is altijd gelukt. Met een beetje handen- en voetenwerk kom je ook een heel eind ;).
   Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen!
   xoxo

 12. Vita
  juli 10, 2013 / 12:52

  Ik vind deze vakantie posts super leuk!
  Ik had alleen een paar vraagjes aan jou over Italië, omdat ik dit jaar voor het eerst daarheen ga &
  volgensmij ben jij erg bekend met dit land :)
  Ik ga in de buurt van Cecina, hebben ze daar ook zulke grote supermarkten?
  Waar kan je het beste shoppen in Toscane?
  En kan je je redden met alleen Engels?
  Ik spreek geen woord Italiaans helaas.
  Ik hoop dat je deze vragen kan beantwoorden & alvast super bedankt!
  Geniet van je vakantie <3
  Liefs, Vita.

  • xxx
   juli 10, 2013 / 13:24

   Oeps, op de verkeerde “beantwoorden” geklikt, maar deze was voor jou bedoeld!

   Misschien kan ik je een beetje helpen, ik ben zelf ook drie keer in Italië geweest :)
   Dat van de supermarkten weet ik niet precies, maar volgens mij hebben ze die wel een beetje in heel Italië. Wij hebben vaak boodschappen gedaan bij de Coop of Ipercoop (als je het zo schrijft), die is in ieder geval ook heel groot.
   Toscane is echt een shopparadijs, er zijn zo veel leuke steden! Ik ben zelf naar Florence, Siena, Arezzo, Pisa en vast nog wel meer steden geweest, maar ik weet het niet eens precies meer ;). Je kunt in ieder geval overal leuk shoppen, maar je moet er wel rekening mee houden dat de meeste winkels ‘s middags dicht zijn i.v.m. siësta o.i.d.
   Met Engels kun je je in principe heel goed redden, ik spreek zelf ook geen woord Italiaans (mijn ouders ook niet) en het is altijd gelukt. Met een beetje handen- en voetenwerk kom je ook een heel eind ;).
   Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen!
   xoxo

   Haha sorry ;)

 13. Linda
  juli 10, 2013 / 13:07

  Yes, een Fiat 500! Zulke gave auto’s! Echt tof dat jullie daarmee gaan touren, have fun!
  Jij en je zusje lijken trouwens echt op elkaar! :)

 14. juli 10, 2013 / 13:19

  Ja.. Supermarkten in het buitenland zijn fantastisch. Kan ik me ook altijd uren in vermaken!

 15. juli 10, 2013 / 13:55

  Nice! Wel jammer van het zwembad, maar toch hé. En die bloginleveractie, echt weer wat voor jou haha.

 16. juli 10, 2013 / 14:07

  Nu verwachten we wel een foto van Annemerel + badmuts natuurlijk ;)

 17. juli 10, 2013 / 14:24

  Heerlijk om te lezen hoe jij je vakantie ervaart :)

 18. juli 10, 2013 / 14:36

  Wat een heerlijk stuk om te lezen Annemerel! En dat de supermarkten zo mega zijn in het buitenland herken ik volledig. Ik zit nog steeds (voor mijn laaste week nu..) in Engeland en de supermarkt waar ik altijd heen ga, is ook echt 5x een AH XL. En ik ben er gek op! Zoveel keus en zoveel te zien, haha. Wat leuk dat je broer(tje) en vriend gearriveerd zijn met een fiatje 500! Ik ben ook echt gek op die auto.
  Balen van ’t zwembad en die badmuts…. Ik had dat ook een keer in Italie en Frankrijk, geen zwembad pret haha.

  Geniet er van!

 19. juli 10, 2013 / 15:16

  Leuk leuk leuk! En ik vind de fiat 500 ook zo schattig <3 die zie je ook zo veel in Italië!

 20. juli 10, 2013 / 15:52

  Aahhh ik hou van een fiat 500 <3. Super leuke foto's en verslag :).

  Liefs, Mariette

 21. juli 10, 2013 / 16:00

  Oehww een fiat 500 is zo leuk! Hij schijnt alleen niet zo fijn te rijden. Leuke post :)

 22. juli 10, 2013 / 16:52

  Ik vond het in Toscane echt geweldig om een dagje meteen scooter rond te rijden. Lekker door de bergen. Ik verbleef bij familie van een vriendinnetje, dus aan de rand van een klein dorpje. Om de weg niet kwijt te raken besloten we gewoon steeds rechtdoor te rijden (recht is de weg allerminst, maar op kruisingen geen afslagen maken :P) en zo kwamen we bij een dorpje uit waar we geluncht hebben, en toen maakten we de rit weer terug. Echt superleuk

 23. juli 10, 2013 / 17:23

  Wat een fijne blog! En ik ben gek op de AH XL! Zou dus wel een supermarkt willen bezoeken die nog vele malen groter is, alleen vrees ik voor mijn bankrekening, want ik heb ‘iets’ met bijzondere producten uit het buitenland en die heb je daar vast genoeg.. ;)

 24. juli 10, 2013 / 17:59

  Weer erg leuk om te lezen. Je hebt trouwens een erg gijne en vlotte schrijfstijl!

 25. juli 10, 2013 / 18:31

  Zo leuk die fiat!!

 26. juli 10, 2013 / 18:32

  Ik kan ook altijd zo genieten van die enorme supermarkten!

 27. juli 11, 2013 / 17:03

  Ohhh wat een heerlijk verhaal weer. Krijg zelf steeds meer zin om weg te gaan!