LA BELLA VITA: 4/7

 photo 4701.jpg


 photo 4702.jpg
 photo 4703.jpg
 photo 4704.jpg
 photo 4705.jpg
 photo 4706.jpg
 photo 4707.jpg
 photo 4708.jpg
 photo 4709.jpg
 photo 4710.jpg
 photo 4712.jpg

Ook ik gun mezelf wel eens een ochtendje uitslapen en dus stapte ik gisterochtend pas om kwart over negen mijn bed uit en als de zon niet zo aanlokkelijk geschenen had, had ik er nog wel een uurtje achteraan geplakt. Er stond geen rondje hardlopen op het programma (rusten is ook trainen).

In mijn pyjama ben ik naar een wifi-punt gelopen, om toch nog even mijn blogs voor gisteren in te plannen. Dat ging gisteren, ondanks het latere tijdstip, verrassend goed. In 14 minuten en 53 seconden was ik klaar. Dat weet ik, omdat iedere keer wanneer ik uitlog te zien krijg hoe lang ik online geweest ben. Heel cool.

Na het ontbijt was het tijd om van de zon te genieten. De tijd vliegt met een fijn muziekje in een luie stoel en voor ik het wist was het half twee en begon mijn maag alweer te knorren. Mama zorgde voor warme broodjes met gerookte zalm, waarna ik klaar was voor een zwem-work-out. Dit keer wist ik er 60 uit te persen en als het moest had ik ook prima het dubbele kunnen zwemmen. Dat heeft meer te maken met het tempo waarop ik zwem dan met mijn zwemkunsten ben ik bang.

Aan het eind van de middag togen we richting Bardolino voor ijsjes, pasta’s en een beetje slenteren langs de boulevard. Ik zag dat ze bij mijn favoriete ijssalon in de hele wijde wereld een smaak verkochten vernoemd naar mijn nieuwste favoriete aperitief; Aperol Spritz. Dat moest getest worden natuurlijk en… Ik kan het iedereen die van fris sorbetijs houdt aanbevelen! Zeker als je hem kiest bij Cristallo in Bardolino.

Na het ijsje werd er pasta gegeten (Vongele), inderdaad een interessante volgorde, maar niet als ik je vertel dat we na de pasta nóg een ijsje gepland hadden. Ja kijk, we zijn maar een week hier, dan moeten we er wel van genieten, toch?

Na het eten kwam ik lezeres Claudia tegen die op dit moment in Desenzano vakantie viert. Super leuk dat je even naar me toe kwam Claudia, nog een hele fijne vakantie! Ben benieuwd of ik meer van jullie tegen kom, als ik de reacties op mijn blogs lees zijn er heel veel die snel deze kant uitkomen! Nogmaals, mocht je me ooit tegen het lijf lopen, écht hoi zeggen hoor!

Gisteren besefte ik aan het eind van de avond dat onze tijd hier aan het gardameer er al weer voor de helft op zit. Dinsdagochtend vertrekken we alweer richting Toscane. Aan de ene kant heb ik het idee dat ik hier net aangekomen ben aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik al bijna weg ga. Luxe probleem, weet ik.. Maar vorig jaar waren we hier drie weken en dat is toch net eventjes iets anders. Gelukkig is het in Toscane ook niet vervelend vertoeven en gelukkig heb ik nog VIER dagen. Anderen zijn al blij met vier dagen vakantie. Toch? Geniet van ieder moment!

The List: 4/7
Weer: 30 graden / strak blauwe luchten afgewisseld met wolkenvelden.
Liedje: Madonna – Express Yourself/Born This Way Live MDNA Tour. Heb de hele dag naar het MDNA Tour album van Madonna geluisterd.
Work-out: 60 baantjes zwemmen (= 1,5 kilometer) + NTC’s Better Butt
IJsjes: Solero Mojito + Gelato Aperol Spritz (ja dat bestaat en het is goddelijk, althans als je hem bij Christallo in Bardolino vandaan hebt) en een Gelato met koffiesmaak.
Idee van de de dag: Misschien moet ik eens borstcrawl gaan leren, met die schoolslag gaat die triatlon wel heel lang duren….

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

20 Reacties

 1. juli 5, 2013 / 12:12

  Prachtige foto’s!
  Ik heb op vakantie altijd een heel dubbel gevoel. Aan de ene kant dat ik er al dagen ben, en aan de andere kant dat de tijd echt voor bij vliegt! Dat eerste vind ik altijd leuker dan het tweede ;)

 2. juli 5, 2013 / 12:21

  Ik krijg steeds meer zin jn mijn vakanties! Nog 2 weken -2dagen totdat ik in Spanje zit…

  Liefs, Mariette

 3. juli 5, 2013 / 12:26

  Mooie foto’s en leuke outfits!

 4. juli 5, 2013 / 12:36

  Leuk om je verslag te lezen!

 5. Charlotte
  juli 5, 2013 / 12:42

  super leuk om te lezen weer! Ben wel klein beetje jaloers want ik ben echt aan vakantie toe (en ga pas over 7,5 week )

 6. Myrthe
  juli 5, 2013 / 12:46

  Ik ben zo jaloers op je zonnebril!! ;)

 7. Liselotte Oplaat
  juli 5, 2013 / 13:14

  Ik ben zooo jaloers:( wij weten nog steeds niet waar we heen gaan op vakantie, maar het zal helaas geen Italië worden, want dat vinden mijn ouders te ver weg:( Dan maar hopen op goed weer in Nederland de rest van de vakantie:)

 8. juli 5, 2013 / 13:35

  Damn, wat ziet dat ijsje er verrukkelijk lekker uit, terwijl de Aperol Spritz smaak mij helemaal niets lijkt! <3 Prachtig trouwens die 'rug' van je top/jumpsuit!

 9. juli 5, 2013 / 13:59

  Leuke foto’s Annemerel! Die jumpsuit staat erg leuk :)

 10. juli 5, 2013 / 14:35

  Mooie foto’s! Dat ijsje ziet er super lekker uit. En 60 baantjes trekken, ik doe het je niet na hoor!

 11. Anna
  juli 5, 2013 / 14:40

  Hahah het idee van de dag vind ik wel vrij briljant! Daar kan je wel vast mee beginnen ;) borstcrawl is nog best dodelijk om aan te leren door het weinige ademhalen haha. Fijne vakantie verder!

 12. Ilse
  juli 5, 2013 / 15:46

  Heerlijk dagje en heerlijk verslagje (hihi, rijmt)!

 13. Lisa
  juli 5, 2013 / 15:47

  Wat leuk om te lezen hoe het gaat daar en ik vind dat het knap dat je goed blijft sporten op je vakantie.
  Ik zag meteen aan de foto’s dat het in Bardolino is, wat grappig daar was ik vorig jaar op vakantie en heb (bijna) elke dag wel een ijsje gegeten bij Cristalo.
  Veel plezier nog!

 14. juli 5, 2013 / 16:21

  Klinkt weer heerlijk!

 15. Claudia
  juli 5, 2013 / 16:51

  Hee annemerel! Was leuk je tegen te komen, herkende je meteen door je moeder en zusje ;)
  Toch apart zo’n stem en gezicht erbij haha.
  Fijne vakantie nog!

 16. Luna
  juli 5, 2013 / 19:45

  Wat ik me afvraag, verblijf je in een huisje? I.v.m. de NTC workout die je doet. Ik sta 2 weken in een tentje op een camping en ik zou graag wat NTC wortkouts willen doen, maar om nou uitgebreid te gaan springen naast m’n tentje…

 17. Nathy
  juli 7, 2013 / 21:06

  Binnen 5 weken mag ik ook :-)
  Btw, wat zijn die vlekjes op je zusje d’r benen? (ben gewoon nieuwsgierig)

  Veel plezier nog!

 18. juli 11, 2013 / 19:37

  dat gele tasje is leuk!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)