FRIDAY FAVOURITES: 90

Favourite Drink – Aperol Spritz

 photo aperol.jpg

Is er een lekkerder aperitief? Ja, een goed glas witte wijn of champagne, maar geloof me, een goed glas witte wijn in een doorsnee pizzeria in Italië vinden is niet altijd makkelijk. Ik ben misschien een beetje verwend met mijn wijn (mijn vriend werkt als Sommelier en zorgt er altijd voor dat we de beste wijnen thuis hebben en kiezen in restaurants), maar ik geniet gewoon echt niet van iets dat mijn moeder ‘zuurtjeswater’ noemt. En zuurtjeswater heb ik in Italië te vaak als huiswijn gehad. Nee, dan heb ik liever Aperol Spritz, dat smaakt vrijwel overal hetzelfde, bezorgt me geen hoofdpijn en is zo lekker fris dat het ook nog eens echt de dorst stilt. Win, win en win!

Favourite Food – Pasta Vongole
 photo pastavongole-1.jpg
Mijn go to gerecht in een pizzeria. Ik eet niet graag pizza. Soms heb ik er ineens heel erg veel trek in en dan vind ik het natuurlijk ook wel heel erg lekker, maar meestal heb ik veel meer trek in pasta dan in pizza en dan meestal vongole. Soms kies ik ook wel voor Carbonara, maar dat maken we zo vaak thuis dat ik liever voor iets ga dat ik niet zo vaak eet.

Favourite Work-out – NTC’s Ab Burner

Buikspieren trainen vind ik een hel, maar ik heb eindelijk een work-out gevonden die ik wel met semi-plezier doe. NTC’s Ab Burner. Vijftien minuten, precies lang genoeg om resultaat te geven (als je hem minstens 3 keer per week doet) en niet te lang dat ik halverwege opgeef. De oefeningen zijn ook allemaal heel goed te doen en tijdens de oefeningen heb ik het gevoel dat ik echt goed bezig ben, zonder dat ik het gevoel heb dat ik het niet kan. Oh en er gaat niets boven je buikspieren bewonderen nadat je net een training gedaan hebt…

Favourite Song – Goo Goo Dolls – Rebel Song

Love, love, love! Zomer, vrijheid, liefde!

Favourite Dress – Louis Vuitton Inspired ZARA Dress

Dit jurkje heb ik al bijna een jaar in mijn kast hangen maar was nog niet vaak gedragen. Hij is vrij dik (gevoerd), maar heeft toch een open rug. Erg lastig dus, want hij is vaak of net te warm of te koud door de open rug. Afgelopen woensdag waren het de perfecte omstandigheden om het jurkje te dragen. Het was dan misschien wel 26 graden, door de bewolking was het niet bloedverziekend heet. Eindelijk tijd om mijn mooie ZARA jurkje aan te trekken!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

27 Reacties

 1. juli 5, 2013 / 17:15

  Het jurkje is prachtig! En nu heb ik zin in pizza, hmmm haha.

 2. Joëlle
  juli 5, 2013 / 17:21

  Heb je een medicin ball mee op vakantie of gebruik je iets anders bij de Ab Burner? Ik ben nog op zoek naar een alternatief ;).

 3. juli 5, 2013 / 17:22

  Ik vind je jurkje zo leuk <3

  • juli 5, 2013 / 17:23

   Oeps te snel op submit gedrukt.

   Ik begin toch wel heel nieuwsgierig te worden naar die Aperol Spritz van jou! Waar smaakt ’t naar? Had er nog nooit van gehoord…

 4. juli 5, 2013 / 17:32

  Leuke favorieten. Blijf dat jurkje echt prachtig vinden!

 5. Ilse
  juli 5, 2013 / 17:47

  Geweldig jurkje en ik ben ook benieuwd naar het drankje. :)

 6. Karlijn
  juli 5, 2013 / 18:23

  Annemerel… ik vraag me nu al de hele week af door jouw blogs: Wáár smaakt Aperol Spritz naar? (A)

 7. Simone
  juli 5, 2013 / 19:16

  Spritz is een beetje een bittere drank maar toch ook een beetje zoet. Je mengt het met prosecco en prikwater en heel veel ijs. Ik moet altijd wennen de eerste slok maar daarna ia het super fris en lekker!

  • Karlijn
   juli 8, 2013 / 16:39

   Dankjewel Simone! Ik ga het een keertje proberen :) Kan je het ook in nederland drinken? Of alleen in een zonnig mediteraans land (niet dat dat erg is natuurlijk, hoe meer redenen om daar toch nog heen te gaan dit jaar hoe beter)

 8. juli 5, 2013 / 19:47

  Ik blijf erbij dat dit jurkje prachtig is :) en wat handig dat je vriend als sommelier werkt! Ik zou er ook gretig gebruik van maken want een goed wijntje smaakt altijd!

 9. Luna
  juli 5, 2013 / 20:03

  Wat ik me afvraag, verblijf je in een huisje? Ik zit namelijk 2 weken in een tent op een camping en wil ook graag NTC workouts blijven doen, maar om nou uitgebreid te gaan staan springen naast m’n tentje…

 10. Leoni
  juli 5, 2013 / 20:03

  Jammer dat NTC’s Ab Burner niet in de Nederlandse iTuneStore is

  • Leoni
   juli 6, 2013 / 19:09

   Ohhh… Herstel… ik heb m wel gevonden! Niet goed gekeken ;)
   Thanks again Annemerel!
   Geniet nog lekker van je vakantie!

 11. juli 5, 2013 / 20:34

  Ik ben dan wel gewoon in Nederland (helaas!) maar ik heb het ook warm, doe mij ook maar zo’n drankje, die doet het in ons landje ook goed!

 12. juli 5, 2013 / 21:29

  Ah dat jurkje is echt prachtig!

 13. juli 6, 2013 / 00:53

  Ik hou van je jurkje!! Zo mooi! Krijg nu wel een beetje spijt dat ik hem niet heb gekocht…

 14. juli 6, 2013 / 05:38

  Haha, moest wel even lachen om de combinatie van lekker met buikspieroefeningen.

 15. juli 6, 2013 / 08:20

  Heel leuke favorieten en dat jurkje <3

 16. juli 6, 2013 / 10:11

  Leuke favorieten! Wat een mooi jurkje!

 17. juli 6, 2013 / 14:06

  Wat een prachtig jurkje! en wat ziet die pasta er lekker uit!

 18. juli 6, 2013 / 15:00

  Pasta vongole is zo lekker! :) Groot gelijk dat je dat besteld haha.

 19. juli 6, 2013 / 15:03

  Dat Zara jurkje is echt gorgeous!

 20. juli 6, 2013 / 18:14

  Jaa het jurkje staat je zo goed!

 21. juli 6, 2013 / 21:36

  Ik heb laatst bij Loos voor het eerst pasta vongole gegeten, mmmmm! Heerlijk! Ga het zeker vaker eten.

  Cute jurkje!

 22. juli 8, 2013 / 10:47

  Die pasta ziet er goddelijk uit!

 23. juli 8, 2013 / 14:30

  Aperol Spritz, hebben ze dat ook in Frankrijk? Ik drink altijd alleen rode wijn, maar als het zo warm is heb ik daar niet altijd zijn in. Dit klinkt wel heel lekker!