LA BELLA VITA: 2/7


 photo 2702.jpg
 photo 2704.jpg
 photo 2703.jpg

Toen gisterochtend om 7.00u mijn wekker ging had ik niet direct zin om mijn benen uit bed te slingeren en aan mijn run te beginnen, maar toen ik dat een half uur later wel deed, heb ik daar geen moment spijt van gehad. Er gaat niets boven een morning run langs het Gardameer. Het leuke vind ik dat ik iedere keer dat ik hier kom, weer meer mensen zie hardlopen. Dat is natuurlijk niet alleen hier in Italië zo, ook in Nederland kom ik steeds vaker collega-renners tegen tijdens mijn rondjes. Maar het feit dat ook steeds meer mensen op vakantie blijven bewegen vind ik leuk om te zien. Maar goed, zoals ik al zei, is er een betere plek om hard te lopen.

Beter misschien niet, makkelijker wel.. Het was weer aardig heuvelachtig en WARM ook om half acht ’s ochtends al. Ik had dan ook de grootste moeite met die vijf kilometer. Maar ach, dan gaan we toch gewoon een tandje langzamer.

Na mijn run (en een douche) stapte ik met mijn ouders en zusje in de auto richting Bardolino, waar ik alle net verloren calorieën er weer aan at door een croissant met chocolade pasta te eten (ze noemen het chocolade croissants, maar in werkelijkheid zijn het gruwelijk grote croissants met een halve pot Nutella, niet verkeerd natuurlijk, maar oh wat heftig!).

Na een rondje door het dorp was het tijd voor één van mijn favoriete winkels op vakantie; de supermarkt. Waarom zijn supermarkten in het buitenland altijd zo veel leuker dan in Nederland? Ligt het nou aan mij, of zijn buitenlandse supermarkten echt zoveel beter gesorteerd. Ik hou van de grote versafdelingen en de schappen vol met mooie wijnen. Je kunt mij gerust drie uur in een Italiaanse (of Franse, of zelfs Belgische) supermarkt neerzetten en ik verveel me echt niet

’s Middags was het ‘Camping Life’. Broodjes eten, zonnen, naar het zwembad, ijsjes eten, dat soort praktijken. Maar om 18.00u was er weer werk aan de winkel, ik de deed de Brazil Butt Lift Tummy Tuck (yes, dit is een serieuze benaming) work-out met Roos en vervolgens nog de Butt Booster van Nike Training Club. Oh jongens ik kom zo fit thuis als ik dit de komende weken weet vol te houden.

En toen Roos en ik klaar waren met onze Tummy Tucks en Brazil Butts was mijn vader al lang klaar met zijn barbecue voorbereidingen. De worstjes en stukjes kalkoenfilet gingen er prima in, evenals de salade overigens. Na heel lang natafelen (en de afwas) pakte iedereen zijn boek erbij en ik mijn MacBook, om dit stukje te schrijven. Het was fijn een dagje.

The List: 2/7
Weer: 29 graden en strak blauwe lucht.
Liedje: Goo Goo Dolls – Rebel Beat, zo’n vrolijk zomernummer!
Work-out: 5K hardlopen, 50 baantjes zwemmen, NTC’s Butt Booster en Brazil Butt Lift’s Tummy Tuck, ja ik had er inderdaad heel veel zin in. Ik hou van bewegen in de buitenlucht.
IJsjes: ‘maar’ 1! Een Solero Mojito. Yum!
Idee van de de dag: Ik ben niet gemaakt om stil te zitten. Zeker in mijn eerste week van een vakantie kan ik echt niet urenlang op een stoeltje zitten. Ik. Moet. Iets. Doen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

44 Reacties

 1. juli 3, 2013 / 12:03

  Ohh my wat een heerlijk verhaal! Helaas zit ik nog met mijn scriptie de weken.. Maar met door deze blogs krijg ik toch nog wat een vakantie gevoel! :) Geniet ervan!

 2. juli 3, 2013 / 12:16

  Klinkt weer heerlijk! Ik kan niet wachten om op vakantie te gaan :)

 3. juli 3, 2013 / 12:16

  Owww heerlijk, ik moet nog een maand wachten voor dat ik in Italië zit! Dat van die supermarkt komt me zooo bekend voor, ik houd van boodschappen doen haha…Grote supermarkten zijn dan zo veel leuker!

 4. juli 3, 2013 / 12:20

  Oooo zo jaloers, zitten we dan in de regen hiero. Lekker hoor. Ik zit maar een beetje mijn reis te dromen.

 5. juli 3, 2013 / 12:22

  Mooie foto’s!

 6. juli 3, 2013 / 12:29

  Dat een heerlijk dagje!

 7. juli 3, 2013 / 12:32

  Jij weet ons goed jaloers te maken :) Echt knap dat je blijft doorsporten op vakantie, voor mij is vakantie meestal een reden om niet te sporten!

 8. juli 3, 2013 / 12:39

  Heerlijk dat je nu lekker in Italië zit, ik word helemaal jaloers hier! Moet nog één tentamen en dan heb ik gelukkig ook vakantie. Ook super dat je zo goed doorgaat met sporten trouwens :)

 9. juli 3, 2013 / 12:47

  Aah dat klinkt als een heerlijk leven daar in Italië. Heel veel succes met je workouts ;)

 10. juli 3, 2013 / 12:52

  Nicee! Ik moet nog twee weken wachten totdat ik in Spanje zit…

  Liefs, Mariette

 11. marleen
  juli 3, 2013 / 12:53

  die lijstjes onderin zijn echt leuk!

 12. juli 3, 2013 / 12:58

  Wauw wat doe jij veel! Ik ben gewoon thuis, en zit de hele dag binnen. Om te leren voor m’n hers :P En ik snap wat je bedoeld met die buitenlandse supermarkt, genieten is dat!

 13. Charlotte
  juli 3, 2013 / 12:59

  Leuk lijstje weer en wat een ge-wel-dig jurkje!

 14. juli 3, 2013 / 13:08

  Ahhh buitenlandse supermarkten, love it!

 15. juli 3, 2013 / 13:11

  Wat goed dat je op vakantie ook gewoon door gaat!

 16. juli 3, 2013 / 13:12

  Ik geniet vanaf hier helemaal mee van je vakantie! En man man man, wat een leuk jurkje !!

 17. Jaylinn
  juli 3, 2013 / 13:13

  Wat een heerlijke foto’s en verhalen weer! Kan niet wachten tot mijn vakantie in september. Ook ik moet eerst mijn scriptie afronden :S

 18. juli 3, 2013 / 13:23

  wat een prachtige foto’s! goed bezig zeg, zo op vakantie sporten!

 19. juli 3, 2013 / 13:24

  Mooie foto’s! Leuk jurkje heb je aan! Ik ga over 1,5 week op vakantie, kan niet wachten! xoxo

 20. juli 3, 2013 / 13:25

  Mooi jurkje! Hoe bevalt je zusje het brazilian butt programma? Werkt het ook echt en is het vol te houden?

 21. juli 3, 2013 / 13:30

  Wat een heerlijkheden… Ik hoor chococroisssants, ijsjes, bbq en zon! <3 Life's treating you well!

 22. juli 3, 2013 / 13:35

  Blij dat er toch iemand geniet van mooi weer! :) Hier is het helaas weer een regenachtige dag vandaag… Dus mijn vakantie mag dringend dichterbij komen!

 23. willemijn
  juli 3, 2013 / 13:40

  Same here, wat betreft de supermarkten!! Vriendje lief word er vaak helemaal gestoord van ;-).

 24. juli 3, 2013 / 13:41

  Heerlijk! Ik zit over een dikke week ook in Italië bij het Gardameer. Can’t wait!

 25. juli 3, 2013 / 13:42

  Wat een mooie foto’s! Ik zou het echt niet op kunnen brengen om zo vroeg op te staan (tijdens m’n vakantie) om te gaan hardlopen. Echt goed!

 26. juli 3, 2013 / 13:56

  Wat goed van je dat je op vakantie en de hitte alsnog zoveel aan sport kan doen. Zodra ik in het buitenland ben gaat mijn luie modus aan en wil ik alleen maar in de zon liggen!

 27. juli 3, 2013 / 14:09

  Waaah dat jurkje! Super mooi, zou nu ook zo graag in Italië willen zijn ;)

 28. Denise
  juli 3, 2013 / 14:22

  Leuke blog, ik ken het daar wel!
  Misschien is Chris Malinchek – So good to me ook een lekker nummer voor jou/jullie..
  Groetjes uit een regenachtig Helmond!!

 29. Nadia
  juli 3, 2013 / 14:32

  Klinkt echt heeerlijk! Ik hou ook zo van buitelandse supermarkten, de moeder van mijn vriend woont in Engeland en altijd als ik daar ben MOET ik naar zo’n grote supermarkt, kan er echt een paar uur zoet zijn.

 30. Esmee
  juli 3, 2013 / 15:07

  Hi,
  Ik weet niet of je pas mijn berichtjes hebt gezien, maar voor de zekerheid nog een keer :-) Misschien kan je setjes met ‘Annemerel x Dance4life’ postcards maken? Voor het drukken van een setje ben je nog geen 80 cent kwijt (http://www.drukhetnu.nl/drukwerk/kaarten-drukken) en je zou ze wel voor 4 euro kunnen verkopen. En misschien is het ook een leuk idee om nog iets anders te maken? Zoals notitieboekjes, omdat je daar zo gek op bent. :-) Of misschien kalenders? Printenbind.nl print trouwens ook vrij goedkoop, mocht je er niet uit komen op drukhetnu.nl.

  Ooh en nog een dingetje! Misschien dat je in de rechterbalk op je website even een linkje naar de directe ‘stort-pagina’ kan zetten. Dan kunnen we makkelijker meekijken. :-) hetzelfde is het geval onder het menu-item ‘Dance4life’..

  Ben benieuwd of je er iets mee gaat doen!

  • juli 3, 2013 / 15:38

   Hi Esmée bedankt voor de goede tips! Ga daar eens over nadenken en als ik weer normaal functionerend internet heb even op die websites kijken. Je hebt gelijk, moet m’n sponsorpagina ook weer updaten! Heb nu wel een teller met het geld van JustGiving in mijn sidebar! Liefs, Annemerel

 31. Marije
  juli 3, 2013 / 15:10

  Wat goed dat je doorgaat met sporten zeg. Succes met het volhouden komende weken!

 32. floor
  juli 3, 2013 / 16:26

  Wauw! Gelukkig ga ik over 4 dagen ook op vakantie.

 33. Linda
  juli 3, 2013 / 16:29

  Klinkt als een heerlijk dagje ja!
  Succes met je workouts, echt knap dat je dat kan op vakantie!
  Superleuk jurkje, trouwens! :)

 34. juli 3, 2013 / 19:09

  Ik vind het zo heerlijk om je verhaaltjes te lezen over de vakantie, dan krijg ik nog meer zin in Italië over drie weken! :D

 35. Lana
  juli 3, 2013 / 20:20

  Wat verlang ik nu naar mijn vakantie in Italië! Wat heb je trouwens een leuk jurkje aan, waar is die van?

 36. juli 3, 2013 / 20:40

  Heerlijk verhaal! En ik ben het absoluut eens wat betreft supermarkten in het buitenland. Ik hou van ze. Grote versafdelingen, een slager, bakker, kaasboer etc in dezelfde supermarkt en een mega hoeveelheid aan lekkernij. Jup. Ik zal me absoluut nooit vervelen in een buitenlandse supermarkt.

  Super van je workouts weer vandaag! Ik heb 4 paarden gereden, 2 kilometer hard gelopen (ik had de laatste keer, twee weken terug, wat last van mijn knie dus wou het even rustig aan doen) en heb wat buikspier oefeningen gedaan.

  Je jurkje staat je super! Fijne vakantie verder!

 37. juli 3, 2013 / 21:33

  Buitenlandse supermarkten zijn zó leuk, het ruikt ook altijd zo lekker! Ik kan er serieus ook uren in rondwandelen, heerlijk!

 38. Sarah
  juli 3, 2013 / 21:39

  Je maakt me jaloers! Waar komt je jurkje vandaan? :)

 39. juli 3, 2013 / 21:45

  Dat klinkt als een onwijs fijne dag! En wat zie je er prachtig uit op de laatste twee foto’s :)

 40. Patricia
  juli 4, 2013 / 09:11

  WOW! Wat ben jij goed bezig op je vakantie, echt top dat je het zo goed volhoudt! Je zegt 50 baantjes, zijn dat baantjes van 25m? Hoelang doe je er dan over en welke slag doe je? Ik zwem zelf 4x in de week 1 uur (trimzwemmen, dus met opdrachten).. ben benieuwd hoe jij het aanpakt. En zwemmen, telt dat eigenlijk als cardio? Wil ook starten met hardlopen, maar ben bang dat mijn knieen dat niet volhouden (4x geopereerd aan knieschijven/scheenbeen gebroken).

  Fijne vakantie!

 41. juli 4, 2013 / 09:49

  geweldig jurkje!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 42. juli 9, 2013 / 10:12

  Goed bezig qua beweging!!