LA BELLA VITA: 1/7

Home sweet home, dacht ik toen ik gistermiddag rond een uurtje of 13.00u – na anderhalve dag reizen – met mijn vader, moeder en zusje op de plek van bestemming was aangekomen. Ik weet dat er veel mensen zijn die opkijken tegen lange autoreizen, maar ik vind het minstens zo leuk als aan het zwembad liggen. Ok, het was misschien dit keer iets minder comfortabel dan de afgelopen jaren (mijn vader is van een familie auto overgegaan op een Audi A4 waar ik met mijn lange benen net iets minder fijn in zit), maar hé, erg veel heb ik er toch niet van gemerkt want we waren de straat nog niet uit of ik lag te slapen.

Zondagavond sliepen we in Zuid Duitsland, gisterochtend vertrokken we al om 6.00u richting Zwitserland en uiteindelijk natuurlijk Italië. Geen files, geen oponthoud, niets spannends.. Althans niets dat ik heb meegemaakt, het zou natuurlijk zomaar kunnen dat ik er doorheen geslapen heb.

Toen we ’s middags aankwamen was het eerst tijd om ons te installeren, zoals mijn moeder dat altijd zo leuk zegt, vervolgens was het tijd voor het zwembad. Lag ik dan naast mijn zusje met d’r Doutzen-body. Ik voelde me ineens niet meer zo #FitForSummer. Haha, nee hoor,  het viel wel mee, voordat jullie me straks allemaal in de comments voor gek gaan verklaren ;-). Maar ik ben wel even 40 baantjes gaan zwemmen in een 25 meter bad, dat kan nooit kwaad… (Althans, mijn fysio is ervan overtuigd dat ik beter alleen op mijn rug kan zwemmen omdat mijn schouders te zwak zijn, maar ik heb zoiets van.. als die schouders zo zwak zijn, dan moet ik ze toch júist trainen.. Nee, ik ben niet eigenwijs).

Goed zonnen, zwemmen, zonnen en vervolgens met mijn zusje een work-out doen. Of nou ja, mijn zusje deed een work-out van 47 minuten van de Brazil Butt DVD’s en ik deed een work-out van 15 minuten (de Ab Burner) van Nike Training Club (verschil moet er zijn hè, om dat Doutzen-figuur te onderhouden moet natuurlijk meer gewerkt worden).

Ik had tijdens het zwemmen ook een openbaring. Ik ga na de marathon van New York trainen voor een triatlon. Niet de Iron Man (dat is iets van 200 kilometer fietsen, 42KM hardlopen en 10 kilometer zwemmen, dat zie ik mezelf niet doen en ik weet ook niet of ik mezelf dat wíl zien doen), maar wel de Olympische afstand. Dat betekent dus: 40 kilometer fietsen, 10 kilometer hardlopen en anderhalve kilometer zwemmen. Moet te doen zijn.

En weet je wat heel goed is als je traint voor een triatlon (en marathon), PASTA! En dus at ik gisteravond een heerlijke pasta Vongole Veraci. Iets minder goed passend bij een marathon training, alcohol. Maar die ene Apérol Spritz kon ik toch niet weerstaan. Ach, het blijft natuurlijk wel vakantie ;-).

The List 1/7
Weer:
Zon / 27 graden, lekker warm maar niet TE warm. Van dat weer dat je niet voelt.
Liedje: Digital Daggers – Out of my Head (misschien heb je hem vorige aflevering wel gehoord tijdens Pretty Little Liars, heerlijk nummer!)
Work-out: 1 kilometer zwemmen & NTC’s Ab Burner
IJsjes: 2 citroen waterijsjes, mijn lievelings!
Idee van de dag: Na de New York Marathon ga ik trainen voor een triatlon.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

31 Reacties

 1. juli 2, 2013 / 17:05

  Oh heerlijk, vooral dat weer! En 1 glaasje alcohol mag toch wel, zeker nadat je een kilometer gezwommen hebt en de NTC’s ab burner gedaan hebt!

 2. Iris
  juli 2, 2013 / 17:18

  Leuk verslagje zeg!!

 3. juli 2, 2013 / 17:29

  Wauw, dat jij en je zusje zelfs op vakantie heftig workouts doen, vind ik echt goed! Ik ga het jullie niet nadoen, maar wil dat ook niet want ik wil lekker genieten van de vakantie.

 4. juli 2, 2013 / 17:37

  haha heerlijk verslag! Geniet ervan!

 5. juli 2, 2013 / 17:40

  Leuk om te lezen! Geniet van je vakantie!

 6. Monika
  juli 2, 2013 / 17:44

  Triathlons zijn verslavend, superleuk dat je dat gaat doen. En knap dat je meteen voor een kwart gaat, ik vind voorlopig 1/8 wel mooi zat (onderschat het niet; de afstanden op zichzelf zijn niet het probleem, maar om alles achter elkaar te doen…). Maar het gaat je vast lukken. En ik durf te wedden dat het er niet bij eentje blijft!

 7. juli 2, 2013 / 17:55

  Klinkt heerlijk. Ik vind rijden ook niet zo erg, maar aankomen op de plaats van bestemming is nog veel leuker ;-)

 8. juli 2, 2013 / 18:06

  Lekker genieten! :)

 9. Charlotte
  juli 2, 2013 / 18:19

  Leuk dat lijstje en ik denk dat een triatlon je ook goed zal doen !

 10. juli 2, 2013 / 18:24

  Ik zag laatst iets op tv over een triatlon en toen dacht ik ook, dat is nog niet eens zo’n slecht idee! Maar daar ga ik nu nog niet voor trainen hoor ;-). Echt heerlijk om die vakantie foto’s te zien! Ik zit nog midden in de laatste projectweek met de deadline’s die me gek maken, volgende week nog twee hertentamens en dan gelukkig ook vakantie. Ik ga over 3 weken naar Stockholm, 2 dagen die-hard shoppen als vriend en schoonbroertje dan ergens (natuurlijk op mijn kosten) op een terrasje gedumpt heb komt het wel goed met mij, ik ken er immers de weg. Dan gaan we verder met de trein (20 uur) naar de Lofoten in Lapland, de Noorse kust met allemaal eilanden, ik kijk er zooo naar uit het schijnt adembenemend mooi te zijn! Ben van plan om ook lekker actief te zijn daar :D

 11. juli 2, 2013 / 18:24

  Ik wou dat ik ook al in Italië was! En wow, een triatlon, dat is heftig. Maar sowieso dat ook dat jou wel zal lukken! En je zusje heeft inderdaad een prachtig figuur (en jij trouwens ook!).

 12. juli 2, 2013 / 18:30

  Nu wil ik ook gelijk op vakantie, heerlijk! En goed dat jullie doorgaan met oefeningen in dat warme weer, pfoeh zeg… lijkt mij veel te warm. Maarja, met een zwembad erbij… ;) Ik vind de auto van je vader trouwens wel heel mooi, haha, don’t know why maar het viel me op. Staan jullie trouwens op een camping, aangezien ik een caravan zie? Oh en in je vorige Italië post stond er ‘La Dolce Vita’ in de titel (en hier La Bella Viita), ik weet niet of je het expres hebt gedaan maar ook dat viel me op. ^^

 13. juli 2, 2013 / 18:38

  leuk om te lezen. ik wil ook op vakantie!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 14. juli 2, 2013 / 19:37

  Wat krijg ik toch een zin om ook lekker in Italië te zitten als ik dit lees! Helaas blijft het voor mij bij dromen. Geniet ervan!

 15. Esther
  juli 2, 2013 / 20:14

  Wat heeft je zusje voorn vlekjes op dr benen/buik?

 16. juli 2, 2013 / 20:29

  Leuk om dit te Zien!

 17. juli 2, 2013 / 20:44

  Leuk!! Leuk ook dat lijstje :-)

 18. juli 2, 2013 / 20:56

  Lekker sportief voornemen van de triatlon. Dat moet inderdaad wel te doen zijn ;)
  En ik slaap ook altijd in de auto. Dan vliegt de tijd voorbij.

 19. juli 2, 2013 / 21:31

  Leuk verslagje! Geniet ervan in Italië, ik ga over een maandje!

 20. Rianne
  juli 2, 2013 / 21:31

  Kun je niet een keer een blogpost schrijven met jouw favorieten in Italië? Brengt me misschien op ideeën. Mijn vriend (hij is Italiaans) vindt altijd alles leuk en komt nooit met iets nieuws. Mannen…

 21. juli 2, 2013 / 22:28

  Wat een heerlijke vakantie! Ik wil ook!!

 22. Ilse
  juli 2, 2013 / 22:44

  Heerlijk Annemerel en tof idee van dat lijstje. :)

 23. juli 2, 2013 / 23:08

  Het ziet er echt heerlijk uit! Heb zelf ook teveel zin om nu al te gaan.

 24. Nadia
  juli 3, 2013 / 07:47

  Wat een fijn verhaaltje! Wat goed dat je een triatlon wilt gaan doen, en wat een rare fysio… Als je een zwakke plek hebt, zou ik die inderdaad JUIST sterker maken, en niet ontzien.
  Zondag ga ik ook naar Italië, krijg er wel zin in als ik jouw foto’s zie.

 25. juli 3, 2013 / 08:18

  Leuk om te lezen! Geniet er lekker van in Italie!

 26. juli 3, 2013 / 09:59

  Heel leuk verslagje! :D

 27. Janique
  juli 3, 2013 / 11:07

  Haha afgelopen zondag was er hier in het dorp de triatlon! En hoewel ik pas een km of 6 loop, leek me dat best een leuke nieuwe uitdaging!Dus eerst deze zomer ineens opbouwen nar 10km hardlopen en een heleboel lesjes spinnen, en dan zullen we eens zien…

 28. juli 3, 2013 / 12:09

  Wauw een triatlon, eerste de marathon maar eens lopen! Succes met trainen en geniet van je vakantie!

 29. juli 3, 2013 / 14:15

  N’oh, jaloers. Wel knap dat je zoveel gaat sporten, ook als je weg bent!

 30. juli 3, 2013 / 16:30

  leuk Annemerel!

  Ik doe zondag hier in het dorp mee met een mini-triatlon. Dus 5 km hardlopen, 500 meter zwemmen en 20 km fietsen. Ook ontzettend leuk!

 31. juli 4, 2013 / 02:16

  Heerlijk die foto’s! Ik wil ook.